Seuraa 
Viestejä45973

Katselin tuossa juuri aikani kuluksi jotain 4D-"dokumenttia" digiboksin kiintolevyn uumenista joka kertoi isoista tytöistä. Tunnustin tässä jo aikaisemmin ko. fiksaationi etteivät tuulennussimat vinkuheinät oikein nappaa (lihaviakin haukutaan ja rumasti). Enkä ole ainoa todellakaan, sen näkee kyllä noista dokumenteista ja nettiä vähänkään seuraamalla. Meitä on jo niin paljon ettei enää voi puhua oikein fiksaatiosta, siis seksuaalisesta poikkeavuudesta. (Täältäkin on tullut yv:tä asiaa koskien...)

Isojen tyttöjen (ja miestenkin) määrä on kasvanut koko ajan, ruokaa saa koko ajan helpommin eivätkä asenteet lihahaviin ole enää niin paheksuvia. Pitzaa ja kebabia tulee ovelle soittamalla vartissa eikä maksa juuri mitään nykyansioihin nähden. Ruuan osuus ansioista on laskenut kuin lehmän häntä. Nyt rahat menevät asuntoon ja autoon kun ne ennen meni ruokaan.

Laihuutta ihannoidaan ainakin mediassa ja siihen pyritään mutta liha on heikko, ihmiset eivät jaksa vaivautua. Ennemmin muutetaan asenteita kuin painoindeksiä. Ristiriitaisesti media on kuitenkin täynnä ruokaohjeita ja netissä on paljon keskusteluja ruokaa koskien. Täälläkin niitä on paljon, tiedelehden foorumilla. Tiede-lehdessä on myös hyvä Anu Hopian palsta, telkkarista tulee jatkuvalla syötöllä kokkiohjelmia ja Makupalojen "suolaa, suolaa, enemmän suolaa" kokkiäijät olivat alunperin radiossa.

Lihavuus on kyllä terveysriski siinä missä aliravitsemuskin mutta toivottavasti anorektikkojen ja muiden syömishäiriöisten määrään tällä on vaikutusta. Lihavuus nostaa mm.verenpainetta ja tuo paljon muutakin hankaluutta elämään. Paksuihin tyttöihin totutaan koko ajan enemmän ja aikaisemminhan lihavista ihmisistä pidettiin, muistelkaapa vaikka Rubensin maalauksia. Historiankuvauksistakin asia on haettavissa ja jopa vanhemmilta kyselemältä. Laihuuden ihannointi on oikeastaan varsin lyhytkestoinen villitys, sehän alkoi Twiggyn myötä 60-luvulla. 50-luvulla vauvan tutti dipattiin santasokeriin että se pysyisi hiljaa... Kiva laittaa kahviin vauvankuolasokeria.

Miesten lyhyt-tukka-on-siisti saisi poistua samaa kyytiä, se muotihömpötys on tosin kestänyt pidempään. Miesten pitkä tukka on nuorilla ja hevareilla pääsääntöisesti. Voihan joku elähtänyt hippi pitää ponnaria, mutta yleensä ottaen se on noiden ryhmien tunnusmerkki. Itse valtavirtaa vastaan potkivana pitäisin pitkää fledaa jos se kasvaisi. Oli nuorena. Homoseksuaalitkin kuulemma pitävät sängestä, siksi monella lesbolla on siilitukka. Näin olen kuullut, lieneekö urbaanilegenda.

Sori aiheen sovinistisuus, mutta kun olen mies ja ikävä kyllä hetero niin en oikein tiedä mitä naiset asiasta ajattelevat. Mielelläni kyllä kuulisin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat