Seuraa 
Viestejä45973

No niin,tässä se on!

Nyt on lopullistakin lopullisemmin selvää,että keskustelua acedioitten,sigmundien,mirabien,mosesleoneiden jne. jne. kanssa on täysin turha jatkaa enää.

Miksikö?

No siksi,että kuinka voisimme luottaa enää tippakaan heidän sanomisiinsa ja lähteisiinsä,kun valtavirta-mediakin tekee tällaisia pohjanoteerauksia antaakseen tekohengitystä monikultturismi-ideologian kuihtuvalle ns.oikeutukselle.

http://www.halla-aho.com/scripta/kav_ra ... ereen.html

Olkoon vain kuinka Halla-aho. Siinä on tarpeelllinen lähdedokumentaatio aina poliisin tiedotteeseen asti,ja siksi millään wannabe-kallonkutistajalla ei ole mitään perusteita lässyttää mitään.

Ainahan silti voi yrittää syyttää poliiseitakin rasisteiksi koppalakeiksi,vai mitä Sigmund???

Ja hu-huu project-bb!!! Nostin ketjusi ihan vartavasten,koska siinä lässytit juuri tuosta "rasismin aallosta",joka sitten osoittautui perin matalaksi. Toisenlaisiakin aaltoja Tampereella nähtävästi esiintyy,ne ovat myös korkeampia,mutta niistä ei ole poliittisesti korrektia puhua,ja siksi monikultturistit yrittivät silmänkääntöä keksimällä ihan kuvitteellisen toisenlaisen aallon.

Selostaja Mertarantaa lainatakseni:"Se on siinä!!!". Mikä? No,lopullinen syyni lopettaa keskustelu heidän kanssaan,koska heidän uskottavuutensa (lähteissä ja sensellaisissa. Tuonkin artikkelin monikultturistinen tarkoitus varmastikin oli muokata ns.yleistä mielipidettä monikultturismi-ideologialle suopeammaksi.) on täydellisessä VARARIKOSSA.

Kommentit (6)

Alveron
Seuraa 
Viestejä3639

Joopa joo.
Tuon jutun kirjoittaja on niitä tyyppejä, joilla ei ole mitään kykyä asettua ulkomaalaisen asemaan. Hän ei ymmärrä ollenkaan miten jotain maahanmuuttajaa/pakolaista voisi ahdistaa joku tunnetusti rasististen tahojen järjestämä isohko tapahtuma. Todella nerokkaasti hän sitten vertaa tällaista tapahtumaa Kaisaniemen maailmakylässä tapahtumaan, jossa käyvillä ei ole mitään yhteistä agendaa ja johon ovat varmasti kaikki tervetulleita. Todella näppärä sarkasmi yritys.

Kun Kaisaniemenpuistossa seuraavan kerran järjestetään Maailmankylä-festivaali, lähetän kaikille tuntemilleni suomalaisille varoituksen, että festivaalin osallistujat saattavat raiskata kaikki näkemänsä valkoiset naiset, tappaa kaikki valkoiset miehet ja syödä kaikki valkoiset lapset. Sen jälkeen soitan tiedotusvälineille, että katsokaa nyt, millaisen varoituksen jouduin lähettämään kaikille tuntemilleni suomalaisille. Suomalaisvastaisuuden aalto pyyhkii Helsinkiä. Miten kauan tämä voi jatkua?

Lisäksi kirjoittaja on tulistunut eräänkin toimittajan kehotuksesta puuttua rasistisiin rikoksiin, niihin törmättäessä. Hän ilmeisesti ihan tosissan kuvittelee syyttämänsä toimittajan jutullaan tarkoittavan, että VAIN rasistisiin rikoksiin pitäisi puuttua.

Ennen vanhaan ihmisiä neuvottiin toimimaan tällä tavoin, jos he törmäävät väkivaltaan yleensä. Miksi tällainen ohjeistus liitetään nimenomaan rasistiseen rikollisuuteen? Jos kantaväestön edustajan kimppuun on käyty, pitääkö silloin kävellä ohi? Eikö "tavallisen" väkivallan uhrin pidä soittaa poliisille tai pyytää apua ohikulkijoilta? Hyväksyykö suurin osa suomalaisista muun kuin rasistisen rikollisuuden?

LOL

Selittelysi on naurettavuuden huippu!!!

En ensinnäkään hyväksy tulkintaasi kyseisestä rock-konsertista ja siitä kuinka paljon maahanmuuttajilla olisi "oikeutusta" moisesta ahdistua.

Ja VAIKKA tulkinta osin hyväksyttäisiinkin,niin olisi huomattava seuraavat seikat:

1)Mitä kyseisessä konsertissa sitten sanottiin tai tehtiin,että siitä olisi oikeutettua niin ahdistua. Anna jotain KONKREETTISTA epämääräisen ahdistavuuden sijaan,tai vaihtoehtoisesti ole hiljaa. Mutta sinä nähtävästi olet niitä,joille maahanmuuttajan sana on laki niin,että KONKREETTISIA perusteita ei tarvitakaan,vaan maahanmuuttajan subjektiivinen tuntemus ja vaatimus riittävät sinulle perusteeksi ihan kaikkeen.

2)On muistettava,että kyseinen esiintyminen oli täysin/lähes kertaluonteinen tapahtuma,joka vaikka olisikin pikkuriikkisen ahdistavakin,niin siitä ei ole oikeutta sen enempää vetää hernettä nenäänsä.

3)Todelliseen "rasismin aaltoon" kyllä tarvittaisiin lisääntynyttä maahanmuuttajiin kohdistuvaa KONKREETTISTA TOIMINTAA (jonkin epämääräisen itsetulkitun ahdistavan tunteen sijaan,vieläpä kun kyseisen tilaisuuden jälkeen ei tapahtunut mitään KONKREETTISTA ja ilmeisesti siellä ei edes sanottu juuri mitään.), mutta poliiisin tiedotekin osoittaaa,että KONKREETTISIA villoja ei monikultturisteille käteen jää. Mitään "konkreettista toimintaa" en tietenkään itse missään tapauksessa kannata,mutta sensijaan vaadin kyllä julkista keskustelua monikultturismin lukuisista varjopuolista.

4)Muistappas se Tampereen toinen ja vähän isompi aalto. Jos joka sadas tamperelainen jotain maahanmuuttajaa vähän syrjäkulmin sattuisikin katsomaan,niin eikö voisi edes ajatella,että tämä kantaväestön edustaja tuntee joitain ahdistavia pelkotuntemuksia tämän toisen aallon perusteella,ja sille toiselle aallolle pitäisi ehkä tehdä jotakin. Mutta ai niin,tällaiset ehdotukset eivät ole poliittisesti korrekteja.

Enää tuskin jaksan vastata monikultturistien höpinöihin tässäkään ketjussa,koska ensimmäinen vastaus jo osoitti,että he ovat aivan sekaisin vararikkonsa tähden.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alveron

Lisäksi kirjoittaja on tulistunut eräänkin toimittajan kehotuksesta puuttua rasistisiin rikoksiin, niihin törmättäessä. Hän ilmeisesti ihan tosissan kuvittelee syyttämänsä toimittajan jutullaan tarkoittavan, että VAIN rasistisiin rikoksiin pitäisi puuttua.

Sanasi "VAIN" on ihan sinun monikultturistista liioitteluasi. Sensijaan hän kaiketi tarkoittaa (Varmaksi en tiedä,koska itse en ole kirjoittaja,ja häntä en tunne. Edes netin kautta en kertaakaan ole hänen kanssaan keskustellut.),että toimittajan mielestä monikultturistisen ilmapiirin mukaisesti tuollaiset rikokset olisivat jotenkin ehdottomalla etusijalla mitää tulee niihin puuttumiseen. Näin ei mielestäni tule olla. Niiden pitää saada sama kohtelu kuin muidenkin rikosten,ei etusijalla,mutta ei takasijallakaan.

Ja mikä vielä tärkeämpää. Tuossa luultavasti viitataan epäsuorasti myös siihen,että pitäisi luopua oletuksesta,jonka mukaan kaikki rasistiset rikokset olisivat automaattisesti kantaväestön suorittamia. Näin siksi,että ainakin Ruotsissa on selvää näyttöä siitä,että tietyt maahanmuuttajataustaiset-jengit valitsevat uhreikseen vartavasten alueen kantaväestö-ruotsalaisia,jolloin kyseessä on mikäs muu kuin viharikos kantaväestön edustajia vastaan. Mutta tähän suuntaan viharikoksia ei voida kirjata,monikultturistisen ideologian dogmien vuoksi.

Ikävää faktaa. Turmelee niidenkin maahanmuuttajien maineen jotka ovat ahkeria ja rehellisiä. Oikeus ei kuitenkaan toteudu hakkaamalla ja heittämällä mereen KAIKKI mamut. Vain syylliset tulee teloittaa.

teijoster
Ikävää faktaa. Turmelee niidenkin maahanmuuttajien maineen jotka ovat ahkeria ja rehellisiä. Oikeus ei kuitenkaan toteudu hakkaamalla ja heittämällä mereen KAIKKI mamut. Vain syylliset tulee teloittaa.

Sanomattakin pitäisi olla selvää,että minä en ole moista ehdottamassa. En edes syyllisille,sillä en kannata kuolemanrangaistusta.

Lainaan itseäni:

"
Mitään "konkreettista toimintaa" en tietenkään itse missään tapauksessa kannata,mutta sensijaan vaadin kyllä julkista keskustelua monikultturismin lukuisista varjopuolista.
"

HerraXYZ
teijoster
Ikävää faktaa. Turmelee niidenkin maahanmuuttajien maineen jotka ovat ahkeria ja rehellisiä. Oikeus ei kuitenkaan toteudu hakkaamalla ja heittämällä mereen KAIKKI mamut. Vain syylliset tulee teloittaa.Sanomattakin pitäisi olla selvää,että minä en ole moista ehdottamassa. En edes syyllisille,sillä en kannata kuolemanrangaistusta.

Lainaan itseäni:

"
Mitään "konkreettista toimintaa" en tietenkään itse missään tapauksessa kannata,mutta sensijaan vaadin kyllä julkista keskustelua monikultturismin lukuisista varjopuolista.
"

Sinä vaadit julkista keskustelua. Täsmennäpä hiukan; missä ja miten?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat