Seuraa 
Viestejä45973

Suomenkielinen tekstitys youtubessa "ISLAM: Mitä lännen tulee tietää?" Osat 1/13.

Osa 1
http://www.youtube.com/watch?v=sbLfpqBx2TU

Samasta osoitteesta myös osat 2-13.

  • ylös 2
  • alas 3

Kommentit (7)

Odotan innolla, mitä satuja foorumin palebanit keksivät islamilaisen väkivallan oikeutukseksi tai jopa koko sen olemassaolon kieltämiseksi. Kuulemmeko taas samaa "islam on rauhan uskonto" ja "ristiretket ugalabugalaallahuakbar..." -mantraa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Fëanor
Odotan innolla, mitä satuja foorumin palebanit keksivät islamilaisen väkivallan oikeutukseksi tai jopa koko sen olemassaolon kieltämiseksi. Kuulemmeko taas samaa "islam on rauhan uskonto" ja "ristiretket ugalabugalaallahuakbar..." -mantraa?

Yllä oleva dokumentti "ISLAM: Mitä lännen tulee tietää?" on todella erinomainen dokumentti. Dokumentissa eivät vaikuta niinkään mielipteet, vaan faktat, mitkä jokainen voi helposti tarkistaa todeksi. Koraanin todellinen sanoma ja islamin todelliset kasvot eivät jää epäselväksi. Mielestäni tässä on samantapaisia elementtejä kuin esim. maailmansodissa ja kiinan historiassa.

2MMS: Saksa käytännössä sai huseerata hyvin kauan ja jopa miehittää alueita, ennenkuin lännessä todella hyväksyttiin se tosiasia, ettei sotaa voi välttää.

Kiina: Kiinassa otettiin aikanaan eurooppalaiset ja venäläiset vastaan avoimin mielin. Liberaalisti ja rauhaa rakastavasti. Tästä seurasi hyväksikäyttö, joka vaati satojen miljoonien kiinalaisten hengen, henkisen rappeuman ja ryöstön. Puhumattakaan suvereniteetin menettämisestä.

Rooma: Valtansa ja liberaaliutensa, rauhaantotuttelun ja nautinnon huipulta oli eväät vähissä muuttua puolustajaksi. Kuinka soturikansasta tuli leppoisa ja "mukava".

Hyökkääjän pelaama peli on kuin shakkia. Kun nappulat on riittävän edullisella paikalla tehdään ensimmäinen näkyvä siirto. Sen jälkeen puolustaja vastaa. Hyökkääjällä on kuitenkin etunaan määrätä pelin kulkua tehdessään aloitteen. Hyökkääjä on myös valmiimpi.

Suomessa ja euroopassa kuvitellaan ettei suuria sotia enää käydä ja julistetaan suvaitsevaisuutta. Kuitenkin olemme saman suvaitsemattomuuden vankeja kuin ennenkin. Tätä käänteispsykologiaa useimmat eivät ymmärrä.

a. Maailmalla varustaudutaan aivan kuten kylmän sodan aikaan.
b. Kuolemme liian varhain. Ei ole enää vallassa ihmisiä, jotka ovat kokeneet kommunismin, natsit, jne. Merkkejä ei haluta nähdä tai sitten niitä ei vain nähdä.
c. Rakastamme vapaata eurooppaa ja haluamme siitä vapaamman. Rajojen ulkopuolella on voimia, jotka eivät näe asioita samalla tavalla.
d. Talous-sotaa käydään jatkuvasti.
e. Ihminen ei ole fyysisesti muuttunut juuri ollenkaan niistä ajoista, kun maailmansotia käytiin.
f. Ihminen on edelleen helposti manipuloitava eläin.
g. Me tulkitsemme omien käsitystemme pohjalta islamin, venäjän, kiinan, ym. asukkaiden ja valtioiden käyttäytymistä. Todellisuus ei aina kohtaa, mikä voi aiheuttaa ristiriitoja. Ristiriidat eivät aina ole näkyviä, koska länsi on vahva.
h. Kenties kansamme syvät rivit, jotka painostavat poliittisiin mielipiteisiin ja yleisiin moraalikäsityksiin ovatkin kehittymättömiä.
i. Ulkopuolisen hyökkääjän kannalta länsimaat ovat sotilaallisesti vahvoja. Taloudellisesti vahvoja, mutta mielellisesti heikkoja.
j. Kuvitellaan ettei yhteiskunnalliset asiat ja kaukaiset tapahtumat koske meitä.
k. Ihmisellä on edelleen samat tarpeet kuin ennenkin. Ihminen on edelleen inhimillinen.

Kun katsot esimerkiksi 2-vuotiaan lapsen käyttäytymistä, niin normaali lapsi lyö. Lapsen lyömiseen suhtaudutaan eri tavoin. Mutta mikä laukaisee lapsen reaktion lyödä. Yleensä me kiellämme lyömisen, jolloin istutamme lapsen mieleen suggestion "ei saa lyödä, toista sattuu, joten se on väärin". Lapsi ymmärtää tämän ja ennenkaikkea hän uskoo siihen. Vanhempana hänellä on siis selkeä moraalikäsitys, usko jonka pohjana vanhempien ja yhteiskunnan antama suggestio "ei saa lyödä, toista sattuu ja se on väärin".
Entäpä jos vanhemmat ja yhteiskunta antaakin tälle 2-vuotiaalle suggestioksi "hyvä, hienosti lyöty. Lyö kovempaa, niin vastustaja ei lyö takaisin". Lapsi hyväksyy tämän ja ennenkaikkea uskoo siihen.

Katsokaapa alla oleva linkki. Se saattaa auttaa ymmärtämään eri tavoin maailmamme arvomaailmojen erilaisuutta. Se auttaa myös ymmärtämään muslimin ja kristityn arvomaailmojen mahdollisia eroja. Se auttaa ymmärtämään omaa vaikeuttamme ymmärtää todella erilaisuutta ja erilaisia näkemyksiä.

http://www.infolive.tv/en/infolive.tv-6 ... ation-hate

Kun näemme uhan, niin voimme todeta sen ja käynnistää vastareaktiot. Entä kun emme näe sitä? Entä kun uhka etenee ihmisten mielissä yhteiskuntamme sisällä? Elämä löytää keinot.

Ajatellaanpa kehomme puolustusjärjestelmää. Se toimii kuten meidän yhteiskuntammekin. Kun valkosolut eivät tunnista vihollista, sitä ei tietenkään torjuta. Rokote tiedostaa uhan. Missä on rokote? Rokote on annettu, mutta ymmärretäänkö sitä. Vaikka ymmärrettäisiin, niin voidaanko islamilta suojautua, voidaanko me välttää demokratiamme tuhoutuminen aikanaan ja sen mukanaan tuoman uskonnollisen johdon, jonka johtaja on näkyjensä kautta diktaattori. Voimmeko välttää islamin, tuon ehdottoman hallintomallin ja elämäntavan tulemisen? Jihad on koraanissa ja jihad on silloin osa islamia. Miten me voimme kuvitella olevamme tekemisissä islamin kanssa ilman jihadia. Kuinka muslimi voi olla muslimi ilman, että hän hyväksyy koraanin opetukset, jotka ovat suoraan allahilta mohammedin kautta? Kuinka muslimi voisi kyseenalaista jihadin ja koraanin opit islamin laajenemisesta, yhden jumalan tunnustamisesta?

Me emme voi torjua nykyisen yleisen moraalikäsityksemme pohjalta islamia tai estää jihadia omassa yhteiskunnassamme mitenkään. Islam on löytänyt tien ja se tie on hyväksi havaittu historian saatossa. Me itse autamme islamia etenemään päämääräänsä ja islamhan tietysti etenee.

Muslimeja on suomessa ehkä n. 25-30 000 ja britanniassa ehkä 1,5 miljoonaa. Entä kun heitä on 300 000? Entä kun heitä on eduskunnassa? Entä kun heitä on puolustusvoimissa, poliisissa ja sairaaloissa? Entä kun heitä on vedenpuhdistamoissa tai kun heillä on atomipommi? Jos atomipommi räjähtää israelissa, niin mitä me voimme oikeastaan tehdä jos emme tiedä, kuka sen räjäytti? Entä jos tiedämme että sen räjäytti n. 100-henkinen organisaatio, mutta emme tiedä, mistä saivat pommin? Entä jos tietäisimme? Entä jos se räjähtää helsingissä? Tarvitseeko islam edes mitään atomipommia jihadissaan? Räjäyttäjistä tosin tuskin olisi puutetta. Koraani ei anna kompromisseja. Se leviää. Olemmeko nähneet islamin tehneen kompromisseja israelissa tai muualla muuten kuin pelatakseen aikaa?

Tietenkin jos yleinen tahto on hyväksyä islam karvoineen kaikkineen, niin en asetu poikkiteloin.

Fëanor
Odotan innolla, mitä satuja foorumin palebanit keksivät islamilaisen väkivallan oikeutukseksi tai jopa koko sen olemassaolon kieltämiseksi. Kuulemmeko taas samaa "islam on rauhan uskonto" ja "ristiretket ugalabugalaallahuakbar..." -mantraa?

Tosiasia on, ettei muslimit ole vielä ainakaan tappaneet läheskään niin paljon, kuin kristityt maailmansodissa... Heille on siis vähän keräytynyt paineita!

Joo ja kohta kristityt pistää kaikki mussut lihamyllyyn... Hollannin koraani leffasta seuraa varmasti uusia arvostelevia artikkeleja sunmuita. Nähdään että kestääkö muslimit paineen vai saahaanko me kohta seurata taas jonku pommin räjähtävän.. jos alkaa näitä pommi-iskuja tulemaan tiuhempaan niin tiedetään kenen pää on pölkyllä (%

Eivät ole PÄÄSSEET tappamaan. Muuten ovat murhanneet kaikki vääräuskoiset moneen kertaan...mielessään.
Eihän ne beduiinit osaa kun rinkiä kiertää siellä hiekkakassa..ja sekös niitä vituttaa --> Kuolema kaikille vääräuskoisille jotka eivät tuo meitille jäätä hattuun ! (noin ne siellä huutaa...)

Verkkouutiset kertoo Iranin tulevien parlamenttivaalien tunnelmista. Muuttuneeko islamistisessa Iranissa mikään vielä pitkään aikaan.

http://www.verkkouutiset.fi/juttu.php?id=124166

Ei mitään vaikutusta

- Minun ääneni eivät ole muuttaneet mitään. Me kärsimme yhä kulttuurisesta köyhyydestä. Ajan myötä taloudelliset olot parantuvat kaikkialla muualla maailmassa paitsi täällä.

Monet nuoret pettyivät, kun tärkeitä poliittisia ja sosiaalisia uudistuksia ei toteutettukaan heidän suuren idolinsa Khatamin valtakaudella.

- Hallitus yrittää rohkaista opiskelijoita äänestämään, mutta kannustimet ovat vähissä, sanoo opiskelija-aktivisti Mariman Mostafi.

- Khatamin aikana monet lupaukset jäivät toteuttamatta. Opiskelijat ovat menettäneet intohimonsa.

Monet ovat jo päättäneet jättää äänestämisen väliin.

- En tunne ketään ehdokkaista enkä tunne mitään tarvetta oppiakaan tuntemaan heitä, heittää Hadiksi esittäytynyt nuorimies.

- Olen päättänyt olla äänestämättä tällä kertaa. Lupaukset muutoksista Iranissa ovat pelkkää illuusiota.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat