Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Eroottisen Dolls-tanssiryhmän jäsen kertoo lehtihaastattelussa, että ulkoministeri Kanerva on ”tykittänyt” häntä viime viikkoina parilla sadalla tekstiviestillä, virkakännykällä. Tehnyt erilaisia ehdotuksia, ei kuitenkaan rivoja sellaisia.
Miksi ulkoministeri Kanerva ei haasta povipommia oikeuteen, kuten pääministeri Vanhanen teki omalla tahollaan? Onko se yksityiselämään vai virkaelämään puuttumista, jos viestit on lähetetty valtion laskuun työnantajan kännykällä?

Sivut

Kommentit (77)

Onko ministereilläkin naimaoikeus?
Kamalan kauheaa jos se vaan on totta.
Ei ennen vanhaan kyllä.
Silloin ennen vanhaan politiikoilla oli naisseuraa vain Linnan juhlissa.

Markent kirjoitti:
"Onko ministereilläkin naimaoikeus?
Kamalan kauheaa jos se vaan on totta."

Yhteiskunnallisessa mielessä merkitystä on vain sillä,
mitä touhutaan virka-aikana virkapuhelimella ja kenen laskuun...

Muutoin Kanerva saa tehdä mitä lystää ja kenen kanssa haluaa.
Sinänsä tämä asia ei kiinnosta minua pätkääkään, mutta tulipa
tokaistua kun tuli luettua.

tli
Seuraa 
Viestejä1134
Liittynyt11.11.2005
markent
Onko ministereilläkin naimaoikeus?
Kamalan kauheaa jos se vaan on totta.

No mutta, ei kait vain tämä ulkoministerin salainen charmi olisi vedonnut jollain tavoin markentinkin tunteisiin. Toisaalta, onhan se kiitettävää avaramielisyyttä moderneilta naisilta, jos katsotaan, että täytyy ehdottomasti puolustaa ukkomies Kanervan oikeutta juoksennella naipottelemassa ympäri maata kenen kanssa huvittaa.

ps. Sorry, en malttanut olla kommentoimatta.

Kyllä Iken maine naistenmiehenä taitaa perustua suuren määrään paskaan, kuin pieneen määrään laatuun. Luulisi nyt noin paljon elämää kokeneella herralla olevan jotain tyylitajua. Olisi lähettänyt ne tekstarit vaikka Jenkkien virkasisarelle Ricelle, kuin jollekin blondibimbolle.

Toivottavasti hoitaa nuo ulkoministerin hommat paremmin, kuin työministerin 90-luvulla.

Dresden
Seuraa 
Viestejä1191
Liittynyt16.3.2005

On se kyllä hyvä, että Suomella on viimeinkin ulkoministeri, jota kelpaa esitellä maailmalla. Ja sitten Hesaria:

BRYSSEL. Ulkoministeri Ilkka Kanerva myönsi maanantaina lähetelleensä tekstiviestejä eroottiselle tanssijalle Johanna Tukiaiselle ja hänen sisarelleen.

Tukiainen on kertonut aiemmin Hymy-lehdelle saaneensa Kanervalta satoja vihjailevia viestejä.

"Kyllä, mutta en lähtisi tästä mitään diagnoosia esittämään", Kanerva sanoi Brysselissä, kun häneltä kysyttiin, tunteeko hän Johanna Tukiaisen.

Kanervan mukaan kyseessä ei ole mikään syvä ihmissuhdedraama.

Kanervan on ymmärretty aiemmin kieltäneen ruotsinkielisille uutisille, että hän olisi lähetellyt viestejä. Brysselissä Kanerva kielsi kieltämisen.

"Ehkä nyt on hyvä sanoa, että kun toimittaja kysyi, että haluanko kommentoida, sanoin, että ’en, en todellakaan’. Sanoin, että en todellakaan aio tulla tähän keskusteluun", Kanerva sanoi EU:n ulkoministeritapaamisen tauolla pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

Ulkoministerin mukaan hänen poliittisen uskottavuutensa arviointi on äänestäjien tehtävä.

Kokoomuksen puheenjohtajan Jyrki Kataisen kanssa Kanerva ei ole tekstiviestikohusta kuulemma tänään maanantaina puhunut.

Katainen kommentoi tekstiviestikohua aiemmin sanomalla, että Kanerva on näissä asioissa "tapaturma-altis".

Kanerva, 60, lähetteli nuorille naisille tuttavallisia tekstiviestejä jo vuonna 2005.

"Kyllä hän (Katainen) minut tuntee varsin hyvin" Kanerva sanoi.

Ulkoministeri Kanervan mukaan ei ole ongelma, että hän on käyttänyt tekstiviestittelyyn veronmaksajien kustantamaa virkakännykkää.

"Ei ole tehty minun eikä yhdenkään muun kansanedustajan välillä rajaa, että voisi yksityiset viestit erottaa. Olen tätä kysynyt ja olen sen vastauksen saanut."

Kanervan viestien vastaanottaja ei ole valittanut lehdistölle antamissa lausunnoissaan, että viesteistä olisi koitunut hänelle mitään harmia tai vahinkoa.

- Ilkka Kanerva, mies jonka ei tarvitse selitellä.

Die Lust zur Zerstörung ist eine schaffende Lust. - Jules Elysard

Ike myöntää lähettäneensä tekstarit... On muuten aikamoista täsmäpommitusta, pankaahan hallitus hemmot paremmaksi...
(iltalehti 11.03.)

p.s. lähettiköhän kututekstarit Gondolizan kanssa yhdessä ihan vaan ajankuluksi ihan ammeriikaasta asti vaiko dinnerin jälkeen kun seisoskeli yksin hississä?

mirab
Seuraa 
Viestejä3017
Liittynyt30.4.2007

Jotain kertoo Kanervan arvostelukyvystä, ettei hän etukäteen hiffaa, että hänen höperöt tekstiviestinsä ovat parasta mahdollista markkinointia mitä erotiikka-alalla aloitteleva häntä n. 40 vuotta nuorempi nainen voi saada käyttöönsä.

Riski on, että ulkomaiset tiedustelupalvelut järjestävät naisia Kanervalle. Pistää epäilemään, että seksiaddiktina Kanerva ei pystyisi välttämään kiusausta ja hölöttäisi kaiken tietämänsä.

Rere väittää: Israel on rasistinen ja ihmisoikeuksien vastainen
"vihapuhetta saa tehdä kunhan kohde on juutalainen"
Sianliha on Israelissa kielletty
Maailmanpankki kirjoitti: MENA-maiden non-oil-vienti on paljon suurempi kuin Suomen.

tli:
"No mutta, ei kait vain tämä ulkoministerin salainen charmi olisi vedonnut jollain tavoin markentinkin tunteisiin..."

Ei kuule nuo asiat enää paljoa hetkauta. Vehkeet on aikoja sitten syötetty ketuille. Oli kohdunkaulalla jotain.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31147
Liittynyt16.3.2005
mirab
Jotain kertoo Kanervan arvostelukyvystä, ettei hän etukäteen hiffaa, että hänen höperöt tekstiviestinsä ovat parasta mahdollista markkinointia mitä erotiikka-alalla aloitteleva häntä n. 40 vuotta nuorempi nainen voi saada käyttöönsä.Kiinnostaako se Kanervaa tai tämän äänestäjiä, ja jos niin miksi? Onhan Kanervalla ollut naistenmiehen maineensa pitkään, ja varmaan hänen äänestäjät ovat porukkaa, joiden mielestä naisseikkailuissa ei ole mitään pahaa.

Riski on, että ulkomaiset tiedustelupalvelut järjestävät naisia Kanervalle. Pistää epäilemään, että seksiaddiktina Kanerva ei pystyisi välttämään kiusausta ja hölöttäisi kaiken tietämänsä.

Ei siihen naisia tarvita. Aina (sodan jälkeen ainakin) suomalaiset poliitikot ovat myyneet maansa henkilökohtaisista eduista. Vuosikymmenet neuvostoliittolaisille, enkä jaksa uskoa että se sama valtakööri olisi vieläkään tapojaan parantanut. Tosiasiassa Suomessa tuskin on mitään sellaista tietoa, joka toisaalta ketään kiinnostaisi ja jota toisaalta tiedusteluorganisaatiot eivät ennestään tietäisi.

Ennemmin olisin huolissani Vanhasen tapaisen kokemattoman ja asemaansa naismarkkinoilla selvästi ymmärtämättömän riskistä haksahtaa viehättävän naisvakoojan pauloihin. Kanerva varmasti tietää, että pimuja riittää, jos joku kyselee liikoja sen kun antaa monoa ja pyytää ovelta seuraavana sisään. Julkisella naistenmiehen maineella ratsastavaa on varmaan vaikea kiristääkään tietojen julkaisulla.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat