Seuraa 
Viestejä45973

Olen pannut merkille että telkun eri kanavilla näytetään melko tiuhaan "dokkareita" mafiosiojahdista kuten nyt Jimillä menee. Tyyli on yllättävän samankaltainen ohjelmasta toiseen, lukijan indonaatiosta lähtien. Hymyilevästä mafiososta lukija vääntää äänenpainoillaan vertahimoavaa hirviötä. Jutuissa on viehättäviä naisia kertomassa selvästi ulkoaopetellusti tai tekstimonitorilta luettuna väitteitä.
Selvää kuvamanipulaatiotakin on ja asiasta irrallisia uutispätkiä.

Mielestäni asialla on valtiolliset tahot, jotka alustavat propalla hyökkäyksiä ja pakotteita. Mikään viihdepläjäys tuo ei voi olla.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Tottakai on viihdepläsäys, ne joita ei kiinnosta onko se paskaa vai ei niin se on mahtavaa viihdettä.. annetaan ihmisille just se mitä ne haluaa kuulla.. eli että NIINKIN hirveitä ihmisiä ja sunmuita salaliittojuttuja...

EDIT: Hah "valtiolliset tahot" huuu, salaliittoja

Aah mikä kommentti. Luuletko sinä että kaikki on viihdettä? Ettei kukaan halua manipuloida kokonaisia kansakuntia. Miten luulisit sotiin päädyttävän. Pidä viihdevaihde päällä niin kauan kuin pystyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hmh, sitähä mie just sanoin että katsojasta se riippuu ottaako viihteenä vai mitä... katokko ei kaikkea tarvi uskoa mitä töllöstä tulee.
Ite oon aika paljolti kyyninen yleensä kaikkeen mitä sanovat.. joillekki taas sen hienon englantilaisen miehen slangi ovakko laki (huom. ihmiset jotka ostaa ostostvstä).

Manipulointi on viihdettä, kun sen tajuaa. Mikkään ei oo hauskempaa ko kattoa jotain ostosteeveetä.. kun on _tosi_ tylsää.

Vierailija

Uskoisin näistä dokkareista joitakin tosiasioitakin löytyvän, jos vain jaksaa etsiä. Toivoisin näihin ohjelmiin nimekkäitä kommentoijia, koska nimi olisi kuitenkin edes jonkilainen kiinnekohta todellisuuteen

Hollywoodin demokraattipiirien rakkaus La Cosa Nostraan on yleisesti tiedossa. John Gotti, typerä gansteripomo, keräsi ympärilleen valtansa päivinä koko itärannikon vasemmistoliberaalin demokraattisen puolueen jetsetkerhon.

Tässä on hieman samaa kuin hyödyllisten idioottien Stalin- ja Che Guevara-palvonnassa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat