Seuraa 
Viestejä50

Ilmastonmuutos ei tarkoita kuumenemista, vaikki otsonikerros on hupenemassa. Maapallo vastaa kuumenemiseen viilentämällä. Uusi jääkausi on tulossa millä hetkellä hyvänsä.

Erilaisuus on ominaisuus :)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Aivan. mannerjää sulaa ja laimentaa meren suolapitoisuutta, lämpimiä virtauksia ei tänne pohjolaan tule.. no voi hemmetti.. en muista niitä muita kaikkia perusteluja jääkauden tulemiselle jokatapauksessa ei me suomalaiset kovin kauaa ehditä lämmöstä nauttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jemppis__
Ilmastonmuutos ei tarkoita kuumenemista, vaikki otsonikerros on hupenemassa. Maapallo vastaa kuumenemiseen viilentämällä. Uusi jääkausi on tulossa millä hetkellä hyvänsä.

Minä kun luulin, että kasvihuonekaasut lämmittävät eikä otsonin hupeneminen

Tiedoksi vain, etä otsonikin on kasvihuonekaasu ja sen hupeneminen kylmentää tosin hupeneminen on pysähtynyt tai ainakin hidastunut merkittävästi.

ykskivi
Seuraa 
Viestejä1972

Tulevaisuutta on hankala ennustaa, mutta jotain mahdollisia tulevaisuuksia voimme arvailla. Yksi niistä sisällyttää sen, että Golf-virta pysähtyy ja aiheuttaa pohjoismaihin kylmän kauden. Todennäköisempi vaihtoehto lienee kuitenkin juuri päinvastainen; Golf-virta ei pysähdy vaan Atlantin pintavesien lämmetessä myös laajat matalapaine-alueet Atlantilla lisääntyvät. Matalapaineen ympärillä ilma kiertää pohjoisella pallonpuliskolla vastapäivään, joten tänne atlantin itäpuolelle on tiedossa enemmän lämpimiä etelätuulia. Siten ilmastonmuutos voi jopa olla voimakkaampi täällä pohjoismaissa.
Jostakin sen ylimääräisen lämmön on tultava, joten atlantin länsipuolelle (USA) on vastaavasti sitten tulossa kylmiä pohjoistuulia..

To refuse a hearing to an opinion, because one is sure that it is false, is to assume that one's own certainty is the same thing as absolute certainty. All silencing of discussion is an assumption of infallibility. - John Stuart Mill -

selityksenä äänestyskäyttäytymiselleni: maapallon energianlähde, uraani, ei ole uusiutuva energianlähde. aurinko on erillinen kappale, joten sitä ei tarvitse ottaa laskuissa huomioon, kuten ei myöskään maapallon sisäistä lämpötilajakaumaa, joka on muuttumassa tuntemattomasta syystä niin että maankuoren pinnalta ja merenpinnalta otetut lämpötilamittaukset osoittavat kohoavaa molekyylien liikettä eli lämpötilaa. Syyksi voisin tässä yhteydessä veikata ydinvoiman lisärakentamista maanpinnalle, sillä muut energianlähteet maapallolla eivät vaikuta sen energiataseeseen. Hyvä kysymys!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat