Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

"North Atlantic Treaty Organisation" - oli muistaakseni tuo kirjainlyhenne!

Jos liitymmä Natoon, on kohta itäraja täynnä Naton joukkoja!
Kannattaako? Syttyis vain 100-varmasti 3. maailmansota!
Voimmeko vielä kääntyä, ja antaa omalle Suomalaiselle Herralle ja Rouvallemme Vallan, jottemme tulisi sotketuiksi suurvaltojen kiistoihin!
Voimmeko säilyä puolueettomina? Aivan puolueettomia emme ole, olemmehan kai mukana jonkin eurooppalaisen puolustuksen rakentelussa!

Pitäisikö luottaa Amerikan sijaan Saksaan, Iso-Britanniaan, Ranskaan ja Italiaan? Pitäiskö Euroopan suorastaan luopua koko Natosta, ja jättää se amerikkalaisille?

Mutta muistakaa Hyvät Suomalaiset Herrat, kuka on se teidän Herranne, Herrojen Herra: Niin ahistavaa kuin onkin se jälleen kerran paljastaa: KRISTUS! Tuo juutalainen, joka on toisinaan paljonkin parjattu, mutta mikä tärkeintä: "Vei Saatanalta tämän Vallan ja antoi Saatanan Vallan Isälleen Aadamille!"(Onhan se Aatami Jeesuksenkin Isä- eih... kaisse veli sitten on?)

Ja muistakaa: olemme Kaikki Veljiä: Ei lihallinen Isämme ole se 1. Juumala, vaikka niin saattaa joskus väittääkin, onhan hänkin naisesta syntynyt. Miksi siskot saavat synnyttää veljensä, ne nuoremmat, vanhempaan maailmankaikkeuteen sikiävät?

Eikö olisi sama, jos antaisi Juumalan koota jokaisen erikseen maan tomusta - kuten todetaan Juumalan tehneen Aatamille?

Mutta Venäjä ja Kiina(huom!) voi jatkossa osoittautua tärkeäksi kumppaniksi, jos emmä Natoon liity! Suomalaisten pitäis kavaltaa koko Mikropiiriteknologia Venäläisille? Vähentäis/lisäis suurvaltojen välistä skismaa? Tietääkseni ne ryssät ei osaa valmistaa kuin surkeita radioputkia! Mutta eivätkö tiedä puolijohteista tuon Taivaallista? Viekäämme salaisuutemme, jonka olemme onkineet Usalta - VENÄJÄLLE, niin pahin pelkomme Venäjä on tyytyväinen!

Nokiakin vois perustaa Venäläisen sisaryhtiön - tämä vain vinkkinä päättäjille! Tiettävästi Suomalaiset osaavat valmistaa ainakin konkkia ja vastuksia, tai ainakin Evox niitä teki taannoin Suomussalmellakin!
Mutta mikropiirit? Eikös niitäkin pitäis Suomessa valmistaa? Siinä ois tosin yx hyvä syy liittyä Natoon! Ja emmeköhän mekin Suomessa osaa painaa piirejä? Vai emmako? Kens tietää? Vastatkoot!

Kommentit (2)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat