Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Näkyykö miten jos olet saanut ulosotosta laskun maksettavaks olet maksanut sen kun haet sitten töitä miten se näkyy sun tiedois ja miten pitkään. ?

Kommentit (5)

En tiedä näkyykö tuo missään kun kerran olet maksanut. Ja vaikka näkyisikin ei sillä pitäisi olla työnhaun suhteen kerrassaan mitään merkitystä. Eihän se niille työnantajille kuulu.

Joo mietin vaan kun kerkes edetä sinne perintätoimistoon asti et merkkaako ne sit jonnekki tietoihi et "Tuhma mies ei maksanu tämä päivämäärä laskua ajoissa" jostain vain kuulin et sinne kuitenki jonkinlainen merkintä jää ja vittu kaikki tämä ku posti lähetti väärään osotteeseen laskun.

Ei tuosta maksuhäiriömerkintää saa, ja muuten ei voi työnantaja asiasta tietää. Sinä olet itse ensimmäinen jolle maksuhäiriömerkinnästä ilmoitettaisiin. Voit olla huoletta.


Luottotietomerkintä rekisteröidään, kun maksun laiminlyönti on todettu tuomioistuimen päätöksellä tai ulosottoviranomaisen toimituksella. Tätä ennen maksu on ollut pitkään maksamatta (keskimäärin 6-8 kuukautta) ja henkilö on saanut useita perintäkirjeitä.

http://www.asiakastieto.fi/yksityisille/uk_3.jsp?l1=4

asdf
Seuraa 
Viestejä11861
Liittynyt16.3.2005

Ei jää merkintää, korkeintaan perintätoimiston omiin arkistoihin, josta ne eivät työnantajille mene eivätkä vaikuta luottotietoihin. Ns. luottotietojen menetys eli maksuhäiriömerkintä tapahtuu oikeuden päätöksellä, kyllä siitä sinulle ilmoitetaan, jos niin käy. Voit tietysti tarkistaa omat tietosi Suomen Asiakastieto Oy:stä, joka pitää maksuhäiriömerkintärekisteriä.

http://www.asiakastieto.fi/

Edit: katos, Aatos ehti postata minun tätä vielä kirjoittaessa.

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Liittynyt30.4.2005
NanoNuudeli
Joo mietin vaan kun kerkes edetä sinne perintätoimistoon asti et merkkaako ne sit jonnekki tietoihi et "Tuhma mies ei maksanu tämä päivämäärä laskua ajoissa" jostain vain kuulin et sinne kuitenki jonkinlainen merkintä jää ja ***** kaikki tämä ku posti lähetti väärään osotteeseen laskun.

Aivan normaalia. Ei mitään hätää. Ainoa rangaistus tuosta on perintäkulut ja viivästyskorko. Ulosotto on sitten eri asia.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat