Seuraa 
Viestejä45973

http://www.metro.co.uk/weird/article.ht ... _page_id=2

Staattinen sähkö varmasti syypää vaikka joku hessu siinä jollain varvulla mittailikin.

Kaveri on kätevä. Voisi tulla mulle oppipojaksi poimimaan pudonneet mutterit ja vaikkaa aarrejahtiin jonnekin beachille.

ps. Ylläpito voisi tehdä jotain tälle foorumin nopeudelle. Ihan Saatanan hidas. Itelläni on gigahertsin nettiyhteys joten ei se voi täälläkään päässä vika olla.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Ihan PS. Ainakin Soralla on jälleen jotain häikkiä reitittimien kanssa.

Mutta ite uutisointiin. Epäillään näemmä jotain staattista sähköä, tai sitten kehon omia juttuja. On noita sattunut monelle muillekin. Varsinkin aikoinaan naiset koneitten ohi kulkiessaan aiheuttivat häiriöitä. Ihan totta. Sukkahousut kuulema tuottivat staattista sähköä. Tuo oli siis kauan aikaa sitten. Minkälaisia leluja sitten tuolla jenkeissä onkaan käytössä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Volitans
Naiset ovat vaaraksi bensiiniasemilla.
On ne muutenkin vaaraksi. Ainakin lompsalle

DerMack
Seuraa 
Viestejä1839

no ei se staattinenkaan sähkö tollain metrien päästä vaikuta laitteisiin, vaikka kentän luokin ni se pysähtyy vaikka maadoitetuun folioon..

I call bullshit on this one...

Toi mitä kirjoitin aikaisemmin on totta. Toimistossa oli kokolattiamatot. Ongelmaa ei poistettu sillä, että oltaisiin komennettu naisilta sukkahousut pois, vaan maadottamalla, sekä tärkeimpiin kohteisiin eritysmatot. Olisin voinut ilmottautua vapaaehtoiseksi hukkahousujen riisujaksikin. En kelvannut

Varsinkin tuolla Ilmavoimien Koelentueessa toi oli erityisen tarkkaa. Kyllä siellä tsekattiin henkilökunnan vaatetustakin, vaikka oli sen ajan kaikki mahdolliset matot, maadoitusranteet jne.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat