Seuraa 
Viestejä45973

Kertokaa mitä tekisitte jos teillä ei olis internettiä. Ja kertokaa mitä teitte ennen ku saitte netin. Onko teille tullut riippuvaisuus internetistä ja tietokoneista?
Voin kyl ite sanoo sen että oon aika riippuvainen tietsasta ja netistä. Aina ku herään nii ekana mitä teen on että paan tietsan päälle ja surffaamaan uutis-sivuille tai jotain.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (22)

Ilman nettiä katsoisin telkkaria. Ilman telkkaria lukisin sarjakuvia ja lehtiä. Ilman näitä (herra paratkoon) saattaisin jopa ulkoilla enemmän .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tulee tehtyä paljonkin ei-netti pohjaista askaretta. Voipi lähteä kesämökille pihaa ruopsuttelemaan ja saunomaan, mennä metsään keräämään sieniä ja marjoja, käydä kalassa/metsästämässä yms. kivaa.

Istuisin varmaan kirjastossa sen ajan mitä netissä tulee käytettyä. Keskustelu on kuitenki hedelmällisempää kasvotusten, niin nettijauhannan puute tuskin maailmaa kaatais. Mut on tää kiva keksintö ja kiitollinen oon

Internet on yksi asia mistä kylmää sotaa voi kiittää: Sehän on alunperin hajautettu tiedonkulun turvajärjestelmä, jota on vaikea tuhota. Tragikomiikkaa on se että se on myös helpoin rikollisuuden väylä.

Tämän oli pakko tulla kuitenkin jotenkin.

Olisin parempi ihminen. Lukisin. Sivistyisin. Sen sijaan että näivettyisin ruudun edessä. Koska joutuisin keksimään muuta ajankulua, olisin sivistynyt ja eettinen toimija. En passivoisi itseäni informaatioähkyllä vaan auttaisin lähimmäisiäni. Olisin filosofian tohtori ja kilpavoimistelun maailmanmestari. Vaimoni olisi kuuluisa aivokirurgi. (Hänkin olisi joutunut keksimään muuta ajankulua.) En olisi tietenkään törmännyt erilaisiin höyrähtäneisiin ihmisiin, joten heidän höyrinänsä jäisi Savon perämetsiin yksittäiseksi hulluudeksi.

Tai sitten ei.

Passivoisin itseni television roskasarjoilla. Saisin tietoni Ilta~Sanomista, joita hallitsisi tiedonjaon salainen byrokratia joka estäisi tiettyjen aiheisten uutisten leviämisen. Eläisin Orwellin kuvailemassa maailmassa jossa tieto olisi vallalla ja kohtaisin vain propagandaa. Ajattelunvapautta ei olisi, kun ei olisi kuin yksi virallinen mielipide. En saisi tietää poikkeavista mielipiteistä. Menisin aamulla töihin ja illalla kotiin. Ainut viihde olisi "virallinen televisio", jossa esitettäisiin Miss Suomia ympäri aikojen ja Kekkosen palvontaa. Olisin kone.

Tai sitten en.

Vierailija

Käyttäsin niitä modeemipohjaisia purkkeja kun oli käytössä ennen kuin Internet-yhteydet yleistyivät kotitalouksissa.

ilaiho
Käyttäsin niitä modeemipohjaisia purkkeja kun oli käytössä ennen kuin Internet-yhteydet yleistyivät kotitalouksissa.

oliko ne modeemit muuten 300b/s? (eka mulla). myöhemmin 1200b/s.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Vastaaja_s24fi
ilaiho
Käyttäsin niitä modeemipohjaisia purkkeja kun oli käytössä ennen kuin Internet-yhteydet yleistyivät kotitalouksissa.oliko ne modeemit muuten 300b/s? (eka mulla). myöhemmin 1200b/s.

300 bit/s, mutta on ollut hitaampiakin... Sitten tuli 1200 bit/s, 2400 bit/s, 9600 bit/s, 14400 bit/s ja 28800 bit/s...

Aikoinaan kun ei ollut vielä niin nopeaa nettiyhteyttä, että olisi viitsinyt enemmän käyttää, katsoin ainakin satoja prosentteja enemmän televisiota.
Kävin ehkä enemmän kavereilla kylässä jauhamassa paskaa ja juomassa kahvia.
Maksoin myös puhelinlaskua paljon enemmän, kavereita ei saanut koneen kautta kiinni ilman nettiä...
Paljon jäi "tärkeitä" asioita vaivaamaan mieltä, kun tietoa ei oikein paikallisesta kirjastosta saanut sen paremmin kuin Essonbaaristakaan.

Ei tämä koneella istuminen hyväksi ole.
Silti huonompiakin viahtoehtoja on.
Mielestäni tämä on kuitenkin enemmän aktiivista hommaa kuin tuijottaa tuntitolkulla töllöä nollat taulussa vaikkei sieltä edes tule mitään järkevää.

Minä varmaan lukisin kirjoja enemmän. Yksi suurista himoistani on ostaa kirjoja, kaikkea ei ehdi edes lukea, netti vie oman aikansa.

Eikö kukaan todellakaan käy ulkona/mökillä/metsässä ? Olen siis ainoa terve (ja kaunein !) ja hyväkuntoinen netin himokäyttäjä.
No, eipä se uutta ollut

(olikos tämä se senssipalsta...)

Vai ei käy, hah. Minulla on alituisesti kolotuksia, hiertymiä ja vitutusta ulkonaliikkumisesta. Ärrrr
Säätiedotuksia kyttään niin että ITL saisi antaa papukaijamerkin v***lla.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat