Seuraa 
Viestejä45973

Nyt on pakottava tarve kuluttaa paranoidia salaliittoviihdettä, mielellään fiktiota mutta myös viihdyttävät dokkarit kelpaa. 24, Jericho ja Pako on nähty joka jaksolta. Leffoista Korppikotkan kolme päivää yksi suosikkeja. Mitään suositeltavaa?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Elokuva Transformers (Michael Bay, 2007) on yllättävän hauska tässä mielessä. Lähinnä elokuvan loppupuoliskolla.

Noh puudeli mon gars, suosittelen vanhaa kunnon Conspiracy Centralin Bittorrent trackeria. Kaikki mahdolliset salaliittoelokuvat ovat vain klikkauksen päässä. Holocaust denialismista, ufojen kautta hollow earthiin. Temppeliritareista Dianaan jne. Mutta varoitan että parinvuoden päästä sinusta voi kehittyä tälläinen ilkeä ja kyyninen skepu kuin minä, joka ei usko mihinkään ilman niitä tylsiä todisteita.

http://conspiracycentral.net:6969/index.html

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Ihan kohtuuhyviä ovat ainkin Alan J. Pakulan The Parallax View ja Brian De Palman The Fury. Ei Richard Donnerin Conspiracy Theorykään ihan huono ole. Se tosin on kärsinyt liian isoista staroista ja budjetista. Olisi toiminut paremmin vinksahtaneena pienen budjetin indie-leffana.

Nykyäänhän lähes jokaiseen ei-draamaelokuvaan (kauhuun, toimintaan,...) liittyy jonkin sortin salaliitto. Salaliittojen nykyinen muotiaalto on tietysti laimentanut koko käsitteen kliseeksi tehokkaan dramaattisen juonenkäänteen sijaan. IMDb:stä löytyy 692 elokuvaa keywordilla conspiracy.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat