Seuraa 
Viestejä45973

Yleisesti kuultu "totuus" kuuluu, että islam on maailman nopeimmin leviävä uskonto. Mutta pitääkö tämä paikkaansa? Viime aikoina on tullut esille tutkimuksia, joiden mukaan islamilaisten määrä ei kasvaisikaan niin nopeasti kuin on väitetty. Ja on pikemminkin viitteitä siitä, eteenkin kehitysmaissa se uskonto joka lisää nopeimmin kannatustaan olisikin kristinusko.

Esimerkki Afrikasta: "joka päivä noin 16 000 islamilaista kääntyy kristityiksi". Totta vai tarua, jääkööt tutkittavaksi.

Perhaps it is best to listen to the truth coming from the mouth of the horse. The Internet site aljazeera.net published an interview with Ahmad Al Qataani أحمد القطعاني An important Islamic cleric who said: “In every hour, 667 Muslims convert to Christianity. Everyday, 16,000 Muslims convert to Christianity. Ever year, 6 million Muslims convert to Christianity."

What Muslims say among each other, is not the same thing that they say for the consumption of the Westerners.

These are huge numbers. If this trend continues we can expect to see Islam become insignificant in Africa in just a few decades. This is good news for those who are concerned about the on going slavery in Africa and the prospects of war and genocide.

En ota mitään kantaa väitteisiin siitä, onko islam, kristinusko tai mikä muukaan suuri uskonto nopeimmin kasvava. Tilastoja voidaan käyttää silkkana propagandana. Ylipäätänsä suurten uskontojen kannatukseen näyttää vaikuttavan kaikkein eniten syntyvyyden kasvu. Islamilaisissa maissa se on ollut erittäin korkea, mutta jo 1990-luvulla havaittiin ensimmäisiä merkkejä muslimimaiden syntyvyyden voimakkaaseen alenemiseen. Ja tämä voi nyt näkyä, kun samanaikaikaisesti kristinusko valtaa takaisin kommunismille (tilastollisesti) menettämiään asemiaan, statistiikoille "suurena muutoksena".

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (44)

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

Hyvä uutinen pitkään aikaan. Ihmettelen kyllä että miten näinkin kauan kesti niillä tajuta että miten idioottimainen uskono islam on.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Silmiinpistävä piirre länsimaisessa tiedotuksessa onkin, että islamin kärsimistä tappioista harvemmin puhutaan. Muistan lukeneeni sellaisenkin tiedon, että yli 700 000 aikojen saatossa Ranskaan muuttanutta muslimia olisi luopunut islamista ja osa olisi kääntynyt mm. kristityksi.

Voi olla myös Afrikan tapauksessa, että länsimaiselle menestykselle ja kristinuskolle nähdään korrelaatio, mikä ei ole täysin väärä näkemys sinänsä. Miten suuren osan islamin Afrikasta kärsimissä tappioissa muodostaa kaupungistuminen (irti kyläyhteisön holhouksesta, vapautuminen) olisi myös mielenkiintoista tietää.

"Luuserien " uskontoko?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se on yksi "luonnonilmiöistä" mikä löytyy täältä Suomestakin. Maallisesti ja mielelliseti raiskattu kansa uskoo vaikka piruun itseensä joka kaiken pahan takana on saadakseen ruokaa ja jäädäkseen henkiin. Sama joka kuskasi ja myi Afrikan kanssa orjina 200-300 vuotta sitten, on tullut takaisin myymään lippuja taivaalle. Kuvaa erittäin hyvin kuinka alasajettu nykyihminen on mielellisesti.

TERÄS NALLEPUH
Hyvä uutinen pitkään aikaan. Ihmettelen kyllä että miten näinkin kauan kesti niillä tajuta että miten idioottimainen uskono islam on.

Itse en yleensäkään pidä näkökannasta etä nainen on verrattavissa vaikkapa huonekaluihin. Koko käsite että naisten täytyy olla pelkkiä orjia ja hyödyttömiä miehensä alaisia on minusta sairas.
Ja miehen suusta on tämä

Matti E Simonaho
Se on yksi "luonnonilmiöistä" mikä löytyy täältä Suomestakin. Maallisesti ja mielelliseti raiskattu kansa uskoo vaikka piruun itseensä joka kaiken pahan takana on saadakseen ruokaa ja jäädäkseen henkiin. Sama joka kuskasi ja myi Afrikan kanssa orjina 200-300 vuotta sitten, on tullut takaisin myymään lippuja taivaalle. Kuvaa erittäin hyvin kuinka alasajettu nykyihminen on mielellisesti.

Ihminen on ollut aina "alasajettu". Nykyään vouhotetaan ja vouhotetaan. Länsimaisesta itsekritiikistä ei ole puutetta. Mutta olemme me länsimaalaiset pystyneet aikamoisiin saavutuksiin. Kiinan muuri valmistui aikana jolloin kiinalaisia oli muistaakseni n. 57 miljoonaa, siis saman verran kuin italialaisia nyt suunnilleen. Korjatkaa jos muistan väärin kiinalaiset. Siis aikamoinen urakka. Pyramidit valmistui ja historiankirjoitus muistaa sen faaraon, joka istui palatsissaan odottelemassa pyramidin valmistumista. Pyramidit vaativat paljon verta ja veren me olemme unohtaneet. Katedraalit euroopassa ovat inhimillisen tragedian näyttämöitä. Pietari rakennettiin verellä tai oikeastaan verettä, sillä rakentajille ei katsottu aiheelliseksi antaa ruokaa riittävästi hygienieniasta, ym. puhumattakaan. Ei siis tarvitse edes aina muistella sitä, miten jokunen vuosikymmen sitten ihmisiä tapettiin teollisesti tai edes ruandan kansanmurhaa.

Eikö rauha, vapaus, harmonia ja henkinen tasapaino ole niitä asioita, joihin pitäisi pyrkiä? Kyllä, mutta länsimainen liberalismi antaa kovin vähän tilaa näille arvoille, kuten myös suojaa ihmiskunnan pahinta vihollista ja suurinta siunausta vastaan -> psykologiaa. Ei ihminen ole muuttunut niin paljon kuin itse luulemme ja haluaisimme luulla. Kasvatus on muuttunut ja koulutus on muuttunut. Silti me joudumme opettamaan jatkuvasti samat asiat, sillä kansan muisti on lyhyt. Kansan muisti on lyhyt, koska me emme elä kovin vanhaksi ja toisekseen ajan käyttö, sekä raha on jakautunut kovin epätasaisesti.

Älkäämme vaatiko ihmisyydeltä enempää kuin mihin se on valmis. Liian usein unohdetaan yksilöt ja käsitellään massaa.

Metsäläinen
TERÄS NALLEPUH
Hyvä uutinen pitkään aikaan. Ihmettelen kyllä että miten näinkin kauan kesti niillä tajuta että miten idioottimainen uskono islam on.Itse en yleensäkään pidä näkökannasta etä nainen on verrattavissa vaikkapa huonekaluihin. Koko käsite että naisten täytyy olla pelkkiä orjia ja hyödyttömiä miehensä alaisia on minusta sairas.
Ja miehen suusta on tämä

Minusta on suorastaan ällistyttävää, että ukko saa tyydytyksen siitä, että nainen on alistunut hänen tahtoonsa terrorilla ja pelolla. Luulisi sentään aikuisen miehen olevan enemmän otettu siitä, että nainen haluaa solmia suhteen mieheen tämän miellyttävän ja kiinnostavan ominaisuuden takia.

Mitä taas islamilaisuuteen yleensä tulee, niin kuten Naipaul on kerran todennut, ns. ääri-islamilaisuus saattaa pikemminkin olla reaktio siitä, että osa muslimeista pelkää tosissaan joukkojen karkaavan riveistä kiihtyvää vauhtia.

Euroopassa islam saattaa saada joitakin uusia kannattajia, eteenkin äärivasemmiston piirissä jossa taipumusta perverssiin poliittiseen sadomasokismiin on aina ollut, ja jossa USA:n tähtilipun näyttäminenkin saattaa olla ohittamaton provokaatio.

Ja tässä Youtubessa tuon Aljazeerassa haastatellun uskonoppineen lausunnot 6 miljoonasta islamin jättäneestä etupäässä afrikkalaisesta...

http://www.youtube.com/watch?v=xdVnILalpeo

ralf64
Euroopassa islam saattaa saada joitakin uusia kannattajia, eteenkin äärivasemmiston piirissä jossa taipumusta perverssiin poliittiseen sadomasokismiin on aina ollut, ja jossa USA:n tähtilipun näyttäminenkin saattaa olla ohittamaton provokaatio.

Kerro se niille, jotka tänään istuu Suomen hallituksessa, ja joiden läsnäolo siellä nimenomaan perutuu terroriin, itse-murha iskuihin, sodan lietsomiseen kaikkien Euroopan kansojen välillä, j.n.e. j.n.e. ja palvoo terroristeja "kansallissankareina".

0. Lutherin Valtakunta, n.k. Toinen Valtakunta sortuu

1. Venäjä vapauttaa Suomen Luther-Ruotsista, Suomi autonominen suuriruhtinaskunta 1809.

2. Luher-Ruotsista järjestetty Suomen ja Venäjän infiltrointi autonomian aikana. Uppsalan Rotujalostamot joista "tytärjalostamot" myöhemmin Berliiniin. Rotu-uskonto; "Kuninkaallinen puhdas rotu joka ei koskaan sekoitu toiseen rotuun".

3. Luther-Ruotsista järjestyt terroristi-iskut m.m. Suomessa ja Venäjällä, 300 diplomaattia, uskonnollista johtajaa ja johtavassa asemassa olevaa n.k. porvaria tapetaan.

4. Luther-Ruotsin vallankaappaus alkaa Venäjällä 1905. Vallankumous pysähtyi ja Venäjälle perustettiin kansanedustuslaitos Duuma. Tsaari pysyi vallassa.

5. Neuvostoliiton Kommunistinen Puolue, Venäläisin kirjaimin kirjoitettuna Коммунистическая партия Советского Союза (Kommunistitšeskaja partija Sovetskogo Sojuza), perustettiin 1912 nimellä Venäjän sosiaalidemokraattinen työväenpuolue. Puoluetta johti Vladimir Leninin, ja Lokakuun Vallankumouksen jälkeen 1918 puolueesta tuli Venäjän Kommunistinen Puolue.

6. Ensimmäinen Maailmansota alkaa 1914.

7. Helmikuun vallankumous Venäjällä 1917. Helmikuun vallankumouksessa oli keisari Nikolai II eronnut ja vallan Moskovassa otti Lutherilaiset.

8. Virallisen historian mukaan Sosialistivallankumouksellinen puolue, Venäläisin kirjaimin kirjoitettuna Партия социалистов-революционеров (Partija Sotsialistov-Revoljutsionerov), oli ennen marraskuussa 1917 suoritettua Kontra-Vallankaappausta Venäjän suurin "puolue" - Lutherilaiset.

9. Lokakuun vallankumous Venäjällä 1917.

10. Valtaan päästyään Venäläiset solmivat rauhan Saksan kanssa luovuttaen Saksalle suuria alueita. Saksan kanssa tehtyyn sopimukseen kuului Suomen itsenäisyys. Saksalaisilla ei siis ollut mitään syytä sekaantua Suomen asioihin. Luther-Ruotsalaiset nimet jotka "kuulostaa saksalaisilta", ne ei ole Saksalaisia- vaan Luther-Ruotsalaisia nimiä.

11. Suomen senaatti antoi itsenäisyysjulistuksen 10.12.1917. Leninin johtama Neuvosto-Venäjän kansankomissaarien neuvosto tunnusti Suomen itsenäisyyden 31.12.1917.

12. Suomalaisten joukktuhonta, 1917-1918. Sota Luther-Ruotsalaisten ja Suomalaisten välillä 27. tammikuuta - 15. toukokuuta 1918. Huomioi aika; Sota alkaa heti Suomen itsenäistymisen jälkeen. Samalla tavalla kuin Venäjällä, Luther-Ruotsalaisia kutsuttiin valkoisiksi ja Suomalaisia punaisiksi.

13. Luther-Ruotsalaisen sairaan ajatusmaailman mukaan; "Koska me olemme itsenäisesä Suomessa, me olemme suomalaisia, me tapamme sisällissodassa suomalaiset" - josta väärä käsitys "sisällissodasta" on peräisin. "Valkoiset" ei ole puolue siihen aikaan, vaan lähinnä "Kuninkaallinen puhdas rotu joka ei ole koskaan sekoittunut toiseen rotuun".

14. Ruotsalainen ei ole ikinä Suomalainen, eikä Suomalainen ole ikinä Ruotsalainen. 1918 käyty sota ei ole sisällissota.

15. Pehr Evind Svinhufvud af Qvalstad matkustaa Saksaan. Luther-Ruotsalaisten suunnitelma oli nostaa Suomen kuninkaaksi Luther-Ruotsalainen Hessen-Kasseli Venäjän Kuningasperheen (R.M.S.) murhaamisen jälkeen.

16. Venäjän Kuningasperhe (R.M.S.) murhattiin kesällä 1918. Tappamiskäsky tuli Ruotsista, Moskovan kautta. Terroristiryhmää joka tappoi Venäjän kuningasperheen (R.M.S.) johti Luther-Ruotsalainen Jakov Jurovskin. Tappamismenetelmä oli perinteisesti Lutherilainen; Tappo, ruumiiden paloittelu ja jäännösten tuhoaminen polttamalla

17. Ensimmäinen Maailmansota loppuu 1918.

18. Venäjän Kontra-Vallankumous Luther-Ruotsalaisia vastaan 1918-1920. Kuningasperheen (R.M.S.) murhan, ja useiden Luther-Ruotsista järjestettyjen terroristi-iskujen jälkeen joilla yritettiin saada sota aikaan m.m. Venäjän, Saksan ja Englannin välillä, Lutherismi kitkettiin pois maasta.

19. Suomessa ja muualla vihan lietsontaa Venäläisiä vastaan.

20. Toinen Maailmansota alkaa 1939. Natsi-Saksa ja Adolf Hitler.

21. Luther-Ruotsi Hitlerin n.k. Kolmannen Valtakunnan osakas.

22. Venäjä pelkää Saksa-Ruotsin hyökkäystä, haluaa varmistaa Suomen, toisin sanoen, suojella Suomalaisia

23. Suomi-Venäjä -sota josta hyötyy Ruotsi ja Natsi-Saksa. Suomen ja Venäjän välinen sota järjestetään Ruotsista käsin

24. Kuuluisa "enimmäinen laukaus" ammutaan Suomesta, mutta laukaisija ei ole Suomalainen, vaan Suomessa asuva Luther-Ruotsalainen

25. Toinen Maailmansota päättyy 1945

Karjalaa ei palautettu Suomelle toisen maailmansodan jälkeen koska Suomen hallituksessa istui ja istuu Ruotsalaisia, vasten Pariisin rauhansopimuksen ehtoja; Ruotsalaisten läsnäolo Suomessa perustuu rasismiin, terrorismiin, fasismiin ja natsismiin mikä on kielletty Suomen laissa ja myös Pariisin rauhansopimuksessa. Se merkitsee m.m. sitä, että R.K.P. on laiton puolue ja että Ruotsilla ei ole rajoja; Ruotsi ei ole maa vaan se on lähinnä "alue Norjan ja Suomen välissä". Se merkitsee myös sitä, että Ruotsi on korvausvelvollinen Suomelle, eli on palattava 1809 rajalle.

Suomen ja Ruotsin välinen raja, on vedettävä Pohjois-Ruotsin Uumajan alapuoleta lähimmän mahdollisen luonnon muodostaman rajan mukaan; Nykyisen Örnsköldsvikin alapuolelta jokea seuraten länteen päin Östersundiin Norjan rajalle saakka. Suomen puolelta katsottuna, Ruotsi katkaistaan Simon Pietarin kaupungin (Pietarsaaren) alapuolelta, lähinnä Vaasan kohdalta. Korvausten lisäksi, Ruotsin on luovutettava kyseinen alue Suomelle. Alueen nimeksi on annettava SAAMI, niin silloin on SUO.MI ja SAA.MI.

Kartta: http://www.geocities.com/mika_joronen/kuvat/finland.jpg

Teidän on turha katsoa "pahinta vihollistanne" siitä suunnasta, minne pahin vihollisenne osoittaa, sillä Suomen Kansan pahin vihollinen ei ole koskaan ollut Suomen rajojen ulkopuolella, vaan sisäpuolella.

Jos islam ei olisi puoleensavetävä, niin ei kai tänne oltaisi perustamassa viidettä islamistista puoluetta ?

(vihreät, rkp, sdp, vas.liitto, Tammi)

Boysen
Jos islam ei olisi puoleensavetävä, niin ei kai tänne oltaisi perustamassa viidettä islamistista puoluetta ?

(vihreät, rkp, sdp, vas.liitto, Tammi)

Siinäpä se. Kansa on jo valmiiksi hajotettu "pyhän Henrikin" kyynärpään ja lattialla Jumalan hurmoksessa konttaavien äänteillä puhuvien ja kaikkia mitä niiden välillä on. Siihen saumaan tulee ulkoapäin lisää hajottajia. Uskominen on kiellettävä laissa, ja kansan velvollisuus on olla uskonnollinen vain ja ainoastaan yhdelle; Suomen Kansalle. Koko "paketti" omalla tavallaan purkautuu siitä.

Uskonrauha = Ei usko, vaan kaikki perustuu Jumalan sanaan joka on "ON"; Absoluuttinen faktatieto joka kaikille ihmisille on sama kaikkialla maailmassa kielestä riippumatta, ja kaikki mikä on "EI" (esim. epäluonnollista, epä-inhimillistä, ihmisarvoa alentavaa ja loukkaavaa j.n.e.), sitä ei ole eikä opeteta.

Jos saat virustartunnan, se on sinun sisälläsi, sinun rajojesi sisäpuolella. Jos se mitä Luoja on sinulle antanut ei taistele sitä vastaan, ja jos sinä et auta sitä, vaan autat virusta sisälläsi, sinä tuhoudut. Sama koskee maata rajoineen.

Jos taloudellisella edistyksellä ja kristinuskolla on korrelaatio keskenään niin jopa demareidenkin pitäisi tervehtiä ilolla kehitystä Afrikassa. Aasian perinteisissä budhalaisissa maissahan kristinusko on kasvussa eteenkin keskiluokan ja nousevan alemman keskiluokan piirissä.

Jokatapauksessa yhä vahvemmin näyttää siltä, että marxismi-leninismin ja radikaalin islamin välille on saattanut muodostua pysyä älyllinen liittolaisuussuhde - pääasia, että seistaan edistystä ja järjellisyyttä vastaan, vaikka menis itse siemenperunatkin.

ralf64
Jos taloudellisella edistyksellä ja kristinuskolla on korrelaatio keskenään

Uhrit tarkastetaan polttamisen jälkeen.

Paalujen puhdistus ja jäännösten poistaminen.

Poltetun ihmisen omaiset etsimässä jäännöksiä polttopaikalta.

Miltä planeetalta olet kotoisin; Taloudellisella edistyksellä ja kristinuskolla ei ole mitään yhteistä. Siihen aikaan kun kristinusko oli vallassa, se vei kaiken, omisti jopa ihmiset. Kun kristinuskon (väki)valta alkoi hiipua, alkoi palautuminen ja sitä myötä kehitys.

" Me toimme teille sivistyksen ja kristinuskon. "

Matti E Simonaho
ralf64
Jos taloudellisella edistyksellä ja kristinuskolla on korrelaatio keskenään

Uhrit tarkastetaan polttamisen jälkeen.

Paalujen puhdistus ja jäännösten poistaminen.

Poltetun ihmisen omaiset etsimässä jäännöksiä polttopaikalta.

Miltä planeetalta olet kotoisin; Taloudellisella edistyksellä ja kristinuskolla ei ole mitään yhteistä. Siihen aikaan kun kristinusko oli vallassa, se vei kaiken, omisti jopa ihmiset. Kun kristinuskon (väki)valta alkoi hiipua, alkoi palautuminen ja sitä myötä kehitys.

" Me toimme teille sivistyksen ja kristinuskon. "

Taitaa olla syy ihan ihmisissä jotka luulevat olevansa muita ylempänä. Arvaa vaan jos kirkolla olisi nykyäänkin sama valta niin palaisin nopeasti itsekin koska käytän mustia vaatteita.

Metsäläinen
Arvaa vaan jos kirkolla olisi nykyäänkin sama valta niin palaisin nopeasti itsekin koska käytän mustia vaatteita.

On sillä sama valta, mutta menetelmä on eri. Lyhyesti kuvailtuna; "Opeta lapsi kaikkien lakien rikkojaksi vasten kaikkia lakeja (syntiseksi, tee lapsesta mielenvikainen, jakomielinen), niin lapsi tappaa (Jokela 7.11.2007)".

Ja kun lapsi on tappanut muita ja itsensä, niin sanotaan että hän oli pirun riivaama - mikä on totta ; "Piru tappoi itsensä", ja haudalla se herjaa omaisia ja edesmenneitä sanoin; "Maasta sinä olet tullut ja maaksi olet jälleen tuleva"; Vain kasvit ovat maasta tulleita ja maaksi jälleen tulevia.

Matt. 23:15
Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette!

On äärimmäisen surullista, jos kristinusko ja politiikka sekoittuu.

Tällä hetkellä sekoittuu. Poliittiset hinttipuolueet lähettävät omat edustajansa jokaisiin kirkkovaltuustovaaleihin ehdokkaaksi.

Ja erikseen vielä kirkkoneuvostovaaleihin. Sen lisäksi kirkkoherran vaalit on politisoitu, esim hiljattain valittu Oulun kirkkoherra on aktiivinen demaripoliitikko, jonka edellinen "pyhä virka" oli olla kaupunginvaltuuston puheenjohtaja.

Jos kirkko ja valtio on yhdessä, niin ei se tarkoita että kirkko sitä olisi ikinä halunnut. Valtio se on aina halunnut kontrolloida kirkkoa.

oge
On äärimmäisen surullista, jos kristinusko ja politiikka sekoittuu.

Silloin kun elävänä kuollut johtaa maata, niin silloin voit olla varma yhdestä asiasta, nimittäin siitä, että kansantalous ja kansan talo romahtaa.

pagus
Seuraa 
Viestejä358
Metsäläinen
Taitaa olla syy ihan ihmisissä jotka luulevat olevansa muita ylempänä. Arvaa vaan jos kirkolla olisi nykyäänkin sama valta niin palaisin nopeasti itsekin koska käytän mustia vaatteita.

Mieti hieman ketkä niitä mustia vaatteita ovat käyttäneet ja tänä päivänäkin käyttävät.

Jos kirkon mielestä mustien vaatteiden käyttäminen on saatanasta, niin mitä se kertoo heistä?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat