Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tiede.fi-palstalla on puitu pintapuolisesti Jere Karalahden outoa pidätystä ja syytteitä. On jopa veikkailtu Itä-mafian liittyvän tapaukseen. Nyt epäilykset vahvistuvat kun Suomen poliisi on paljastanut korruptioituneet kasvonsa.

Olisihan muuten perin outoa, suorastaan tilastollinen mahdottomuus verraten kv-tilastot, ellei Suomessakin korkeat poliisiviranomaiset olisi koskaan tai lainkaan korruptioituneet! Etenkin kun huomioi, naapurimaamme rikollisuuden juuret yhteiskunnassa, Russo Mafian, jonka lonkerot ulottuvat paitsi Suomeen, liki kaikkialle maailmaan.

http://www.promerit.net/

Rahanpesu operaatio (lainaus)

Kirjoittanut: Nimetön 11.3.2008 klo 15.00

Tiedote

Kuinka kauan viranomaiset voivat salata tätä asiaa kansalaisilta ja lehdistön edustajilta?

Lappeenrannan poliisin selvitysyksikkö tutkii Suomen oloissa ennen-näkemättömän suurta rahanpesua, jossa pääepäiltynä on viisi virkaa tekevää poliisijohtajaa.

Kyseiset rahasummat joita on pesty todistettavasti kotimaisen ja ulkomaalaisen pankkijärjestelmän kautta jo vuoden 2000 alusta alkaen käsittävät useita kymmeniä miljoonia euroja.

Kyseisistä rahasummista merkittävä osa on siirretty poliisijohtajien ulkomaille avatuille pankkitileille.Kyseiseen rahanpesuun liittyy muitakin tahoja.

Kyseisien summien suuruus perustuu pitkään ajanjaksoon, jolloin rahanpesu on tapahtunut. Lappeenrannan poliisiyksikkö käynnisti salaisen tutkinnan poliisijohtajia vastaan Elokuussa 06.

Kyseinen tutkinta on käynistetty eri tutkintanimikkeellä kuin todellisuus, koska se on haluttu käynnistää salassa niin kansalaisilta kuin lehdistön edustajilta, mikä on ollut ymmärrettävää.

Lappeenrannassa salaista tutkintaa johtavat vanhemmat rikoskonstaapelit Tero Muurman sekä Minna Hänninen.

Kyseiset tutkinnanjohtajat saattavat kieltää asian sekä toimittajille että muille tahoille viimeiseen asti vedoten tutkinnan keskeneräisyyteen sekä sisäiseen/kansalliseen turvallisuuteen.

Jokatapauksessa julkistamisvelvollisuus asiasta on ensimmäisenä kyseisillä tutkinnan johtajilla. Asiasta on myös informoitu kahta ulkomaalaista toimittajaa ja he ovat myös samalla linjalla ilmoitusvelvollisuuden järjestyksen suhteen.

Me kaikki odotamme milloin Lappeenrannan poliisin tutkinnanjohtajat antavat ensimmäiset poliisijohtajiin kohdistuvat pidätysmääräykset, sillä aikaa on ollut riittävästi.

On muistettava että tutkinta poliisijohtajia vastaan käynnistettiin jo Elokuussa 06.

Vahvistamme tämän järkyttävän asian todeksi. Kyseiset rahasummat joita on pesty viimeisen seitsemän vuoden aikana poliisijohtajien ja siihen liittyvän organisaation toimesta ovat jo kansainvälisen mittapuun mukaan huomattavat.

Kyseiset asiat tuovat pakostakin mieleen Ruotsissa 20 v sitten salamurhatun pääministeri Olof Palmen tapauksen.

Tapauksen sanottiin liittyvään asetehdas borforsin laittomiin/hämäriin kauppoihin joihin oli sekaantunut useita silloisia huippunimiä Ruotsin politiikan huipulta Olof Palmea lukuun ottamatta.

On muistettava, että Calabrian, Ndrangheta rikollisjärjestöllä on Suomessa yksi suuryritykseksi luokiteltava yritys omistuksessaan, jonka järjestö omistaa monimutkaisen yhtiöjärjestelyjen kautta.

Kansainvälisen järjestön rahanpesu ulottuu kaikkialle maailmaan, myös pohjoismaihin.

Useimmille Suomalaisille järjestö on tuntematon, mutta hakukone Googleen syötettynä sanat: Calabrian mafia tai sana Ndrangheta - antaa järjestöstä totuuden mukaisen kuvan.

Kun Ruotsissa johtavassa asemassa rikollisuuden vastaisessa osastossa työskentelevän poliisijohtajan yhteys Ndranghetaan alkoi näyttää yhä varmemmalta, asian tutkinta lopetettiin.

Tervetuloa banaanivaltioon nimeltä Suomi, eletään vuotta 2007 ja maa on olevinaan Suomi. Tätä tiedotetta lukiessanne jotkut ovat jopa pudonneet tuoliltaan, sillä vakaana/rehellisenä pidetyn yhteiskunnan paljastuminen kuplaksi voi olla monelle järkytys.

Yhteystiedot tutkinnan johtaja Minna Hänniseen: 05-7323176, sähköp. minna.hanninen@poliisi.fi

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi? ... 0033529777

Sivut

Kommentit (160)

Lainaus:'

"Hei!

Kirjoituksesta näkyy selvästi että kirjoittajalla on tieto asiasta. Tuo ei ole kansakoulupohjaisen ihmisen kirjoitus. Kyseinen kirjoitus on saanut valtavan huomion. Kun itse soittelin kyseiselle tutkinnanjohtajalle, niin ilmoittivat, että eivät anna asiasta tiedotetta.

Olemme saaneet entiseltä toimittajalta jo vahvistuksen asiasta, joten pahin uutispommi on todellakin tulossa, asiaan liittyy tiukasti Italiassa majaansa pitävä huumekartelli, nimeltä Calabrian nrangheta. Kyseiselle huumekatelille on tulossa kansainväliset internet sivutkin, jotka löytyvät osoitteesta:

http://www.calabrian-mafia.com

Niille jotka eivät vielä tiedä Kyseisestä huumekartellista, niin tässä hieman fakta tietoa.

Maanantai 20.8.2007 klo 8:17 - Liisa Väisänen, Matkalehti blogi

Ndrangheta järjestö on paljon sisilialaista sisartaan sekä Napolin Camorraa vähemmän tunnettu. Sitä siis käsitellään pienempänä ongelmana. Tosiasiassa se on Italian järjestäytyneistä rikollisjärjestöistä mahtavin ja vaarallisin. Ei vain Italiassa, vaan maailmalla.

Oudolta kuulostava nimi on perimää kreikan termistä andragatizomai, joka tarkoittaa suunnilleen rohkean miehen käytöstä. Idea on, että siinä puhutaan miehistä, joilla on rohkeutensa kautta tietynlaista arvoa ja arvovaltaa.

Niille, jotka yhä haluavat puhua paikallisesta ongelmasta Saksankin tapahtumien jälkeen, on ehkä hyvä miettiä ihan kylmiä lukuja, jotka puhuvat puolestaan.

Poliisien arvioiden mukaan ´Ndranghetan vuosittainen liikevaihto on 35 miljardia euroa. Siitä suurin osa eli noin 22,3 miljardia koostuu huumekaupasta, 4,7 miljardia osallisuudesta rehellisesltä näyttävään liiketoimintaan: ravintoloita, pankkitoimintaa jne; 4,6 miljardia näyttää tulevan asekaupasta ja prostituutiosta ja 4,1 miljardia kiristyksestä ja suojelurahoista.

Liiketoimintayritykset, joista perhe jäi kiinni kertoo, missä he ainakin ovat mukana. Sillä valitettavasti kiinnijääminen kertoo muista, taatusti onnistuneista, vastaavista operaatioista. Saksassa järjestö yritti ostaa pankin avatakseen konttorin Pietarissa.

Vuonna 2004, huomattiin, että eräs perhe oli ostanut Brysselistä kokonaisen korttelin: kaupan arvo 28 miljoonaa euroa. (Vahvistettu/lisätty tieto) Järjestö omistaa kaksi pankkia Euroopassa. (Järjestö omistaa myös Suomessa kansainvälisen luokan yrityksen)

Alberto Cisternan, Italian antimafia komission VT prokuraattorin vertaus Al Qaidaan ei varmasti naurata ketään näiden lukujen jälkeen. Cisterna sanoo haastetattelussaan LA Repubblica -lehdelle seuraavaa: "Kuten Al Qaida järjestö kehittyi heiman primitiivisessä Afghanistanissa, ´Ndrangheta kehittyi primitiivisessä Kalabriassa.

Molemmat järjestöt ovat osanneet käyttää hyväkseen globalisoitua ja levittäytyneet ympäri maailmaa. ´Ndrangheta on järjestönä, kuten Al Qaidakin hyvin traditionaalinen ja samaan aikaan kuitenkin innovatiivinen.

Ne ovat keskiaikaisia sekä moderneja."

Iltalehti otsikoi tämän uutisen, jolla on yhteys Suomalaisiin poliisijohtajiin.
Ruotsalaispoliisi pidätettiin
21.3.2007 21:21

Korkea-arvoinen tukholmalaispoliisi on pidätetty törkeästä lahjusrikoksesta epäiltynä. Pidätyksen yhteydessä poliisin asunnosta takavarakoitiin raskauttavaa aineistoa. Viestimien mukaan poliisikomissaarin epäillään luovuttaneen salaista tietoa rikollisille(ndrangheta). Pidätetty toimi pitkään johtavassa asemassa järjestäytyneen rikollisuuden vastaisessa poliisityössä, kunnen hänet vuosi sitten siirrettiin muihin tehtäviin rikosepäilyjen vuoksi. Pidätetty kiistää syyllisyytensä ja pitää syytöksiä loukkaavina.
STT-TT

Tieto uutistoimisto STT:lle annettu maaliskuussa 07, jonka jälkeen myös iltalehti julkaisi uutisen 21.03.2007, 21:21"

...Uutisen mukaan kyse kymmenistä miljoonista Euroista vuoden 2000 alusta alkaen, likaisista rahoista, jotka siirretty suomalaisten poliisijohtajien salaisille tileille ulkomaille. Viranomaisten vaikenemisen syy:

Kansallinen turvallisuus

Jaahans,

kysynpä vaan MITEN SUOMALAISET ovat vieläkin niin v....n sinisilmäisiä?

Miksei näi myös meillä? Häh?

Transparensy internationalin suomen osaston puheenjohtajana istuu puhtoisesta syyttäjälaitoksesta tarkkaan seulottu Hovioikeuden syyttäjä.

Miksi meillä ei ole korruptiota?

Vai onko sittenkin?

Offtopic.

Ei korruptio (ts. oman edun tavoittelu valta-asemaansa hyödyntäen) ole Suomessa mikään uusi ilmiö. Eduskunnassa kuukausipalkkoja nostetaan vuodessa keskimäärin 300 euroa (n. 7-8%) samalla, kun eläkkeitä leikataan ja eläkeikää nostetaan. Palkkojen nostoa perustellaan "yleisen palkkatason seuraamisena, ettei vaan jäädä jälkeen."

Monissa kunnissa ja hallintoelimissä on tapana käyttää vuoden satojen tuhansien eurojen ylijäämäbudjetti ravintolailtoihin, ylimääräisiin läppäreihin tai "virvoitusmatkoihin" (jotka kirjataan pakollisiin hankitoihin tai edustuskuluihin).

Toistaiseksi nimeltä mainitsemattomalla dokumenttiryhmällä on vastaavaa aineistoa tallessa melko paljon. Projektissa on mukana mm. puolueissa ja ministeriöissä työskentelevää henkilöstöä. Aiheesta tuotettaneen dokumentti lähivuosina mielenkiintoisin "en kommentoi"-haastatteluineen.

Rikollistahan tämä ei ole, mutta mielestäni hyvin kyseenalaista toimintaa. Suomessa kuitenkin koulutuksen, sairaanhoidon, lastenhoidon jne. rahoitukset ovat ennätysalhaalla, vaikka Suomessa on tällä hetkellä enemmän rahaa kuin koskaan.

Mietitäänpäs nyt,

1. Jos tuo "uutinen" on totta ja meno on ollut poliisipääliköillä päällä jo vuosia, niin kuinka monta vastaavan henkistä päällikköä nämä ovat edesauttaneet uusiin hommiin?

2. Jos tuo uutinen ei ole totta miksi sitä ei vaienneta välittömästi?

3. Jos tuo uutinen ei ole totta miksi Salminen ei ole nostamassa jo kunnianloukkaus syytettä?

4. Mikäs oli se Salmisen epävirallinen kutsumanimi hesarin mukaan? "Rötöspomoko?"

Katastrofaalista tuo olisi myös siksi että monet rikosjutut jouduttaisiin avaamaan sen tähden että KORRUPTOITUNUT poliisijohtaja on johtanut tutkintaa.

Siitä syntyy kansallisen turvallisuuden uhka?

Niin? Kukahan Salmisen sitten hommiin valitsi? Monta poliittista itsemurhaa tiedossa?

Rajamäki: Salmisesta levitelty perättömyyksiä jo valinnan aikana
Julkaistu 15.03.2008, klo 13.27 (päivitetty 15.03.2008, klo 15.33)
Kari Rajamäki
Kuva: YLE
Entisen sisäministerin Kari Rajamäen (sd.) mukaan poliisiylijohtaja Markku Salmisesta leviteltiin perättömyyksiä valintaprosessin aikana. Rajamäki on samoilla linjoilla tämän päivän Savon Sanomien pääkirjoituksen kanssa. Hänenkin mielestään kulissien takana on menossa hyvin likainen peli.
- Tässä keskustelussa ei kärki ole auton käytössä, vaan jossain aivan muussa, toteaa Rajamäki.

Rajamäki kertoo, että poliisiylijohtaja Markku Salmisen valinnan aikana tehtiin laaja turvallisuusselvitys. Se osoitti, että Salmisen valinnan tehneille päättäjille kerrotut henkilöön menevät väitteet olivat perättömiä. Turvallisuusselvitys tehtiin Salmisen pyynnöstä ja Kari Rajamäen määräyksestä.

Entinen sisäministeri on nyt hyvin huolissaan poliisin työrauhasta. Hänen mielestään on surullista, että nimettömien viestien perusteella hyökätään näin rajusti poliisiylijohtaja Salmista vastaan. Tämä osoittaa myös huonoa hallintoa.

- Nämä tapahtumat ja huumausainerikostorjunnan etulinjassa työskentelevien poliisien asioiden hallinta heikentävät poliisin toimintakykyä. Kansalaisten sisäinen turvallisuus kärsii tällaisesta sisäisestä vihanpidosta ja ajojahdista, painottaa Rajamäki

Rajamäki kommentoi keskustelua, jossa on tuotu esille epäselvyyksiä poliisiylijohtaja Markku Salmisen virka-auton käytöstä. Poliisiylijohtajan mukaan hänellä on ollut asianmukainen lupa virka-auton erityiskäyttöön.

YLE Uutiset

No, sinun punalasien takaa katsottuna se saattaa siltä näyttää...
Demareita tulee kaatumaan kuin paineaallon tieltä? Heh.

MUTTA KYLLÄ TÄMÄ RASSAA, TÄMÄ KORRUPTION TASON SELVIÄMINEN?
Miten voisi enää luottaa poliisitutkintaan? Tai transparency internationalin "tutkielmiin".

P.s. POLIIISILLA ON ESITUTKINTAVALTA, korruptoitunut tutkinnan johto vaikka lavastaa rikoksen jos siltä tuntuu ja etuja ajaa. Linnaan vaan ja verta pakkiin huutaa vasurinuori!

John Carter
Seuraa 
Viestejä10046
Liittynyt17.2.2006

Niin,Suomi vain sattuu pitämään hallussaan jaettua ykkössijaa maailman vähiten korruptoituneiden valtioiden listalla.(Transparency International)

http://www.yle.fi/uutiset/haku.php?acti ... =korruptio

(USA näyttää olevan listan sijalla 20,joten N.juna,mitenkäs se olikaan se väitteesi korruptoituneesta Suomesta verrattuna "reiluihin ja rehellisiin" jenkkeihin?)

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat