Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

NÄIN kertoo NASA:n uusi tutkimus !!!

MIKÄS nyt selitykseksi, ilmastohihhulit ... ???

SIIS maailmanlaajuisesti, Suomi on tilapäinen poikkeama !

Sivut

Kommentit (18)

Joo, George W. Bush´pa tietenkin taas homman takana ....
tällä kertaa ei tuota tarpeeksi päästöjä ja maa jäähtyy ....
perskeles, aina sama äijä maailman vaikeuksien takana .. !!!

tulilintu
NÄIN kertoo NASA:n uusi tutkimus !!!

MIKÄS nyt selitykseksi, ilmastohihhulit ... ???

SIIS maailmanlaajuisesti, Suomi on tilapäinen poikkeama !


Ilmasto muuttuu. Sitä se vain kertoo. Meillä on ympäri vuoden leutoa ja päiväntasaajalla keskilämpötila alenee. Yhä useammin toistuva El Ninjo-ilmiö.

PaulVortex
tulilintu

MIKÄS nyt selitykseksi, ilmastohihhulit ... ???

SIIS maailmanlaajuisesti, Suomi on tilapäinen poikkeama !
Etkö ole kuullut ikinä La Niña -ilmiöstä?

http://www.wmo.int/pages/mediacentre/pr ... 10_en.html

Heh heh. Ja kun on kyse El Ninosta, niin silloin pannaan sumua päälle ja aloitetaan hillitön propanda HIILIDIOKSIIDISTA.

PS.Myös hän olisi ollut ylpeä länsimaisen ilmastotiedotuksen tasosta:

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161
Liittynyt1.7.2007

ei sole mikhään!

mitä ihmeellistä tässä säässä on? mahtuu vallan mainiosti jo edella mainittuihin vaihteluihin.

tämä vain taitaa olla esimakua tuosta maapallon magneettikentän napojen paikkojen vaihtumiseen johon ei kovin pitkä aika enää ole maapallon ajassa.

toisen polven pilkkuvirhe

Kyllä tässä on ollut parin vuoden ajan paljon lämpimämpää kuin mitä normaalisti. Ja lämmennyt niin nopeasti.. Mutta ei kuitenkaan ole ollut minkäänlaista varmuutta, mistä johtuu??
Onko muualla kuin Euroopassa ollut normaalia näin paljon lämpimämpää tänä talvena ja koska Euroopassa on viimeksi ollut näin lämmintä?

Tuossa löysin ilmaston läpenemisestä kartan, jossa verrataan vuosien 2001-2005 lämpötiloja vuosiin 1951-1980:
http://maps.grida.no/go/graphic/increas ... -1951-1980

Mutta näkyykö siinä vain auringon säteilyssä tapahtuvat muutokset, kun on noin paljon lyhyempi aikaväli uudemmissa lämpötiloissa?
Onko otsonikerroksella minkäänlaista yhteyttä lämpötiloihin maanpinnalla?

Joo nyt on La Nina aiheuttanut kylmyyttä. Se ei tule joka vuosi vaan silloin tällöin. Mutta se aiheutunut kylmyys on silti lämpimämpää kuin aikaisemmat La Nina -vuodet. Lisäksi paikoin on ollut myös normaalia lämpimämpää kuten Suomessa La Ninasta huolimatta.

Kanadassa on ollut kylmintä sataan vuoteen.

Ilmastonmuutos-hypellä tehdään vain paalua. Mitään sille muutokselle ei ihminen voi tehdä ja kyvykkäimmät taikka ahneimmat ovat jo hyvissä ajoin sijoittaneet rahansa tuulivoimaan ym. turhaan skeidaan.

taleni kosumyn
Kyllä tässä on ollut parin vuoden ajan paljon lämpimämpää kuin mitä normaalisti.

Kuinka monta kertaa täytyy tämä asia toistaa - EI OLE OLEMASSA MITÄÄN NORMAALIA LÄMPÖTILAA. Koittakaa jo vihdoinkin sisäistää tämä asia.

No totutusta selvästi poikkevia kuitenkin nämä kaksi alkutalvea. Lunta selvästi vähemmän kuin mihin tottunut koko talvena. Olisihan se mukava, jos siihen olisi joku perustelu. Golf-virrasta kai sitten jotenkin johtunee?

ralf64
taleni kosumyn
Kyllä tässä on ollut parin vuoden ajan paljon lämpimämpää kuin mitä normaalisti.Kuinka monta kertaa täytyy tämä asia toistaa - EI OLE OLEMASSA MITÄÄN NORMAALIA LÄMPÖTILAA. Koittakaa jo vihdoinkin sisäistää tämä asia.

Niin, olenkin aina ihmetellyt tuota normaalia lämpötilaa.?

Alveron
Seuraa 
Viestejä3639
Liittynyt12.8.2007

La Nina on El Nino -ilmiön vastakohta ja ne vuorottelevat muutaman vuoden välein. Kun El Nino aikanaan pääsee niskan päälle, luvassa on taas ennätyskuumia vuosia, tutkijat varoittavat.

WMO painottaa, että vaikka nyt parin vuoden ajan maapallon ilmasto on hieman aiempaa viileämpi, kyse ei ole ilmastonmuutoksen loppumisesta. Pitkäaikaista tilastoa katsoessa voi nähdä, että ilmasto lämpenee jatkuvasti. Ajanjakso 1998 - 2007 oli tilastohistorian lämpimin 10-vuotiskausi.

Noin asiantuntijat, voi kun he saisivat kuulla totuuden täältä, tiede.fi:n "todellisilta tiedemiehiltä".

http://www.yle.fi/uutiset/ymparisto/vasen/id87159.html

lsk
ralf64
taleni kosumyn
Kyllä tässä on ollut parin vuoden ajan paljon lämpimämpää kuin mitä normaalisti.Kuinka monta kertaa täytyy tämä asia toistaa - EI OLE OLEMASSA MITÄÄN NORMAALIA LÄMPÖTILAA. Koittakaa jo vihdoinkin sisäistää tämä asia.Niin, olenkin aina ihmetellyt tuota normaalia lämpötilaa.?

Eri tahot voivat itse määritellä normaaleja lämpötiloja. Jos haluaa tietää, mitä kukin sillä tarkoittaa, pitää kysyä määrittelijältä. Mutta kun korvaa sanan "normaali" sanalla "tyypillinen", ei oikeastaan tartte kysyä keneltään mitään.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat