Seuraa 
Viestejä45973

Hei!

Nyt olisi apu tarpeen! Olen 24-vuotias tyttö, jonka unelman toteutumiseen voit vaikuttaa!
(Potkikaa mut pihalle, jos tällaisia viestejä ei saa lähettää... )

Pääsin Asencian Dream Fund unelmakilpailun finaaliin. Voittaja valitaan nettiäänestyksen perusteella. Kilpailun tarkoituksena on tukea diabetesta sairastavien mahdollisuuksia kokeilla omia siipiään ja huomata ettei sairaus ole unelmien toteutumisen esteenä.

Auttaisitteko unelmani toteutumisessa! Luontoa ja eläimiä rakastavana ihmisenä unelmani olisi päästä tutkimaan tulivuoria ja purkauksien vaikutuksia ympäröivään luontoon
=>TULIVUORIUNELMIA

Laittakaa viestiä eteenpäin tutuille ja tuntemattomille! Äänestämällä teette yhden ihmisen onnelliseksi!!

Unelmani voi lukea osoitteessa http://www.asencia.fi ja sieltä oikeasta laidasta linkki "Dream Fund" tai suora linkki http://ascensia.fi/bayer/Internet_ds.ns ... /0D5A!open
(äänestyslomake sivun alalaidassa)

Äänestys vaatii s-posti osoitteen. Eli ensin äänestetään ja sitten klikataan s-postiin saatua linkkiä. Tämä siksi, että saadaan varmistettua, että samasta osoitteesta ei voi äänestää monta kertaa. Roskapostia on mielestäni turha pelätä, sillä en usko että verensokerimittareita markkinoiva yritys pyrkii löytämään kohderyhmänsä toisella tavalla. Voi tietysti olla, että firma arpoo jotain äänestäneiden kesken!

Sinun äänesi voi toteuttaa suuren unelmani!
Kiitos kaikille etukäteen!!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (20)

Kaipa sitä voisi tällä kertaa äänestää, vaikka en tälläisiin yleensä osallistukaan. Äänestin sitten niitä tulivuoriunelmia. Olisin muutenkin luultavasti äänestänyt sitä, mielenkiintoisimmalta kuulostaa.

EDIT: Ottakaa mallia tuolta: http://forum.hevostalli.net/read.php?f=9&i=1310449&t=1310449

...mutta äänestäkää tulivuoriunelmia. Eiköhän tiedepalstalaiset ole mieluummin tulivuoriunelmien, kuin hevosten kannalla. Tieteen puolestapuhujiahan täällä ollaan. Kannatusta.

Kiitoksia!

Suuri unelma olisi päästä näkemään asioita, joita on saanut tähän asti lukea vain kirjoista! Innostukseni tuolivuoria kohtaan on suuri! Havaintojen tekeminen paikanpäällä olisi enemmän kuin MAHTAVAA!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Prosenttiosuudet muuttuvat nopeaan tahtiin! Vielä en viskaa kirvestä kaivoon, äänestysajasta on mennyt vasta puolet. Tartteisin kyllä vielä "muutaman" äänen.... Auttakkee minnuu!

Unelmavirus tai jotain... teettää taas kerran siivoustyötä. Onneksi ei ole kiire.

Tarkistakaa linkkinne ja kovalevynne, tai niin kuin kokin roolissani toisinaan muistutankin, kädet kannattaa pestä mieluummin ennen kuin jälkeen a'la Pilatus.

49

Siis ihan oikeasti, ystävät rakkaat: jossain tuon linkin mutkassa on mato, troijalainen, virus!

Aihe sinänsä on varmasti aiheellinen.

49
nyt huolissaan

AAAh

Yritin vastata ja äänestää mutta hotmail esti paluuviesti lähettämisen. Selviänkö adawarella? Syngate firewall on käytössä

Mummo
kun nörtit nukkuu

Selvittelen vajavaisilla taidoillani mistä on kyse, apuva on jo hälytetty. AdAwaresta ei apua tähän probleemaan.

Mutta tosiaan, äläkää hyvät immeiset avatko noita linkkejä ja mahdollisia popupeja - ja jos minulta tulee lähivuorokausina käsittämättöimä YV:tä, niin sama juttu, ja liitetiedostot roskiin saman tien, avaamatta.

49

Pitääkös Mummon hälyyttää nörtit apuun? Entäs viestit jotka tulevat hotmail.com osoitteeseeni? Voiko ne avata, jos niissä ei ole liitetiedostoja?

Mummo
sormi suussa ja peukalo keskellä kämmentä

a) Nörtit on jo tämän vuoksi yötöissä
b) voi avata hotmailin iliman liittehitä
c) kuinka monta kertaa pitää näillä palstoilla kysyä että missäs se on se tyynyn paikka?

49
entistä harmaampana

Käskystä!

Tyynyn paikka on joko pää tai pepun alla, tilanteesta riippuen.

Menenpä kokeilemaan

Ötyjä kukkuville

Mummo
lupsusilmä

Äänestin. Toivottavasti on apua. Kai minäkin voin pyytää ystäviäni mukaan, on ihan hieno ja kannatettava unelma.

Mummo, herääpä aamusella entistä kauniimpana, Baltsu viruksista vapaana ja kaikki muutkin reippaalla mielellä, Aslakki varsinkin koipineen myös kairoilla ja kortteleissa.

49
toistan: krooh!....Krooh....

No, jestas

onko tuossa linkissä

[size=150:10yjtpwe]matoja, satiaisia, viruksia [/size:10yjtpwe]

tai muita kamaluuksia?

Miten netissä voi muuten käyttää kondomia paitsi Syngate fFrewall ja F-secure antivirusta käyttämällä?

Mummo
pelästyneenä

PS. älkää nyt rakkaat lapset ja muutkaan käykö tuolla saastuttamassa itseänne, ainakaan ennen kuin saamme joltain nörtiltä tänne päivystysajan ja pikatestin tuloksen

Vastasinkin 49:lle jo YV:nä tuosta virusongelmasta.

Ikävää, että tuollaista pääsee käymään! Olisko turvallisempaa käyttää "vaikeampaa" reittiä äänestykseen? Eli ei siis sitä antamaani suoraa linkkiä, vaan Ascensian etusivun valikkoa! Elikkä http://www.ascensia.fi ja sivun vasemmasta ylälaidasta klikataan "Dream Fund" neliötä.

Tuli mieleen, yrittääkö joku häiritä äänestystä yrittämällä tunkea viruksia sivuille? Tässä sen taas huomasi miten tärkeää on tarkistaa koneen virussuojaukset riittävän usein! En ole kuullut muualta, että äänestyksen kanssa olisi ongelmia. Joskus vahvistusvietin tulo tosin kestää jopa 2 päivää.

Kiitoksia äänistä! Jos kävis niin hyvä tuuri, että saisin kirittyä itseni edes toiseksi (myös 2. saa mahdollisesti Ascensian tukea), kirjoitan mielelläni teille raportin matkastani!

Mikä ihme Dream Fund?

************

Eikös kaikille ole jo lapsina opetettu, ettei sormia saa tunkea seinässä oleviin ihmeellisiin reikiin ja että nenään ei saa hivuttaa vieraita esineitä??

Mummo
No, jestas
onko tuossa linkissä
[size=150:7jik2oio]matoja, satiaisia, viruksia [/size:7jik2oio]
tai muita kamaluuksia?

No voi onnetonta, minä tietenkin kävin äänestämässä. Mistä tiedän onko koneeseeni päässyt matoja, satiaisia tai muita mummon mainitsemia öttiäisiä.

Geena, ymmärtääkseni mato- ja öttiäisongelma on jo ohi. Tosin ascentian suora osoite "can not be displayed" ainakin minun koneeltani, eli jotain probleemaa on vielä jossakin.

En ole saanut vielä tietoa siitä - enkä loppujen lopuksi siitä tiedosta paljon sivistyisikään - millä lempinimellä tätä nimenomaista mornaskonttia kutsutaan. Mutta jos kuulen, kerron.

Hoidettiin asiaa eteenpäin nimerkki "Unelmia" kanssa. Kiitos hänelle.

49
ei mikään nörttimörrinkäinen

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat