Seuraa 
Viestejä45973

Britannian lehdistössä arvaillaan sitä, voiko joku poliittinen taho kiristää Suomen ulkopoliittista johtoa (Kanervaa) hänen sekoilujensa johdosta?
Mitä mieltä saitin keskustelijat ovat? Ulkoministeri Kanerva on on sekstaillut useiden eri isotissien kanssa kymmenen viime vuoden aikana.
Ovatko 20-vuotiaiden tyttöjen isot tissit ulkoministerin karriäärin kannalta tärkeitä asioita? Voidaanko häntä kiristää?

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (26)

Tarkkailija
Britannian lehdistössä arvaillaan sitä, voiko joku poliittinen taho kiristää Suomen ulkopoliittista johtoa (Kanervaa) hänen sekoilujensa johdosta?

Britit ovat hyvin tottuneita hallitsijoidensa sekoiluihin ja naisjuttuihin (Henry VIII, Profumo).

Silti Vanhasen tekstailut Ruususkan kanssa ja Ilen tekstariejakulaatiot ovat olleet siellä fokuksessa, emme ole saaneet lainkaan positiivista huomiota. Kansa joka vaikenee ties kuinka monella kielellä ja tekstaa yhdellä kädellä, mihin jää se varsinainen sekstaus? Vanutusta sillä huonommalla kämmenellä?

Jos mahdollista, meitä pidetään kohta tosi eksoottisena nenetsinomadikansana joka juuri iglustaan pölähtäneenä ei osaa käyttäytyä tosielämässä. Euroviisutkin voitettiin naamioituneena ja täällä ei kohta muu jyrää kuin hevimetalli.

Jos moiset asiat nyt jokin kansallinen uhka on - imagomme on toki outo?

Tarkkailija
Britannian lehdistössä arvaillaan sitä, voiko joku poliittinen taho kiristää Suomen ulkopoliittista johtoa (Kanervaa) hänen sekoilujensa johdosta?
Mitä mieltä saitin keskustelijat ovat? Ulkoministeri Kanerva on on sekstaillut useiden eri isotissien kanssa kymmenen viime vuoden aikana.
Ovatko 20-vuotiaiden tyttöjen isot tissit ulkoministerin karriäärin kannalta tärkeitä asioita? Voidaanko häntä kiristää?

Tuskin Kanervan viehtymys nuorehkoihin tisseihin on enää mikään salaisuus, joten sinänsä sitä tuskin voidaan käyttää kiristykseen. Kaikki on kiinni tietysti Kanervasta itsestään. Jos hävettää, niin sitten hävettää. Muita asian ei sen sijaan luulisi hetkauttavan suuntaan tai toiseen. Itseäni ainakaan ei hetkauta yhtä paljon se, että Kanerva nuoleskelee Johanna Tukiaista kuin se, etä Kanerva nuoleskelee Condoleeza Ricea. Kahdesta "pahasta" Tukiainen on pienempi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juttu on nyt näin että kun poliitikolta paljastuu jokin addiktio, niin sopivin syötein hänet saadaan liekaan ja hommiin. Se on hyvin yleinen taktiikka.
Pieru saa suostuessaan hupia ja säilyttää asemansa ja tuntee tärkeyttä sotkiessaan asioita. Hän voi kiinni jäädessään vedota kiristykseen.

Toope
Seuraa 
Viestejä32880
Moses Leone
Itseäni ainakaan ei hetkauta yhtä paljon se, että Kanerva nuoleskelee Johanna Tukiaista kuin se, etä Kanerva nuoleskelee Condoleeza Ricea. Kahdesta "pahasta" Tukiainen on pienempi.

Ehkä ei kannata noita kahta verrata toisiinsa. Condi on kuitenkin USA:n ulkoministeri. Se, että nykyhallitus kykenee parantamaan suhteita USA:an on vain positiivista Tuomiojan katastrofaalisen kauden jälkeen.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus tai puolue lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

parempi olis kysyä, kuka on se poliitikko, joka ei uhkaa suomen turvallisuutta, joko aktiivisuudellaan tai passiivisuudellaan. porton palvelijoitaha ne kaikki, tavala tai toisela, tietoisena tai tiedostamatta.

Tämmönen asia ei uhkaa millään lailla suomen turvallisuutta. Poikamiehen vapaa-ajan jo tunnetua meininkiä. Media taas kerran käyttää yhteiskunnan eliittiä hyväkseen sammotakseen rahaa.
Kanervalla ei hätää. Jotain taas kohta tapahtuu ja kukaties Ike tulee ja kääntää tämänkin vielä edukseen, toisin kuin moni muu maailman estraadilla kompuroiva golleega.

mirab
Seuraa 
Viestejä3017
Moses Leone
Tuskin Kanervan viehtymys nuorehkoihin tisseihin on enää mikään salaisuus, joten sinänsä sitä tuskin voidaan käyttää kiristykseen.

Viimevuosikymmellä Suomen turhimmaksi julkkikseksikin kerran valittu Kanerva sai kerättyä vuoden ulkoministeriurallaan merkittävän poliittisen pääoman ja päätti kuluttaa sen teksti-/seksiviestittelyyn.

Nyt hän on töppäystä vaille poliittinen vainaa - siis periaatteessa paljon helpommin kiristettävissä kuin tähän saakka.

Rere väittää: Israel on rasistinen ja ihmisoikeuksien vastainen
"vihapuhetta saa tehdä kunhan kohde on juutalainen"
Sianliha on Israelissa kielletty
Maailmanpankki kirjoitti: MENA-maiden non-oil-vienti on paljon suurempi kuin Suomen.

Tällä hetkellä hänen puolueensa uhkaa Suomen turvallisuutta paljon enemmän kuin hänen naissekoilunsa. Kanerva taitaa olla koko hallituksen harmitomin tapaus. Keskittyisivä muutkin vain sekstailuun ja jättäisivät lakialoitteet sikseen. MAKE LOVE NOT LAW.

Joo. Tuossa tuli edellä useitakin hyvin ansioituneita kommenneteja aiheesta.

Moses Leone m.m. kirjoitti: "Tuskin Kanervan viehtymys nuorehkoihin tisseihin on enää mikään salaisuus, joten sinänsä sitä tuskin voidaan käyttää kiristykseen."

Tuota asiaa juuri pähkäilin mielessäni; on luultavaa, että kysymyksessä on Kanervan kohdalla jäävuoren huippu, eli että vain harvat hänen tissitapauksistaan päätyvät julkisuuteen. Minun mielestäni on erittäin vakava asia se, että nimenomaan ULKOMINISTERI näyttää olevan seksiaddiktoitunut vanha herra.
Toisin sanoen: Kanervaa viedään pahimmassa tapauksessa kuin pässiä narussa ja juuri tämä asia on hyvin huolestuttavaa hänen virkansa hoidon kannalta!
Voimmeko me kansalaiset luottaa siihen, että kun Kanerva käy missä tahansa ulkomailla vierailulla, hän ei lavertele valtiosalaisuuksia jonkun povipommin tissien väliin upotettuun mikrofoniin? Tämä juttu ei nimittäin ole mikään vitsi, vaan vanha, hyväksi koettu vakoilukeino!
Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että Suomi ei tarvitse Kanervaa, vaan että Kanerva tarvitsee hoitoa, ja nimenomaan vähemmän vastuunalaista virkaa tasavallan kannalta!

Erittäin hyvä puheen vuoro Tarkkailijalta...

Samaa mieltä.

Mutta entäpä suomen sisäinen turvallisuus? Poliisijohtajat ovat hakoteillä, korruptioita ei muka ole olemassa ja silti yle kirjoittlelee
""
Transparency International selvitti vuotuisessa tutkimuksessaan 163 maassa havaittua korruptiota ja lahjontaa, ystäville ja sukulaisille myönnettyjä sopimuksia sekä julkisen aseman väärinkäytöksiä. Maat pisteytettiin asteikolla nollasta kymmeneen, jossa maan pistemäärä oli sitä pienempi mitä korruptoituneempi se oli.
""

Niin mitä oli Iken lupailut taiteen ostosta eduskuntaan? (korruptiota)

Mitä on Salmisen auoilut?(eivät ole edes keskustelun kärki vaan http://www.promerit.net)

JohnCarter
Seuraa 
Viestejä33111

Kokoomus vain todisti,että tukiaiset eivät ole ainoastaan keskustan yksinoikeus.

Ike osoitti samalla kansalle olevansa viriili ja nuorekas ulkoministeri,joka on hoitanut työnsä eduskunnassa todella hyvin,ainakin mielipidemittausten perusteella,joissa Kanervaa on pidetty omissa tehtävissään hallituksen onnistuneimpana ministerinä.

Pääministerimme totesi viime viikolla,että Kanervalla on hallituksen luottamus puolellaan ja Matti taitaa tietää mistä puhuu,sillä hän esitteli myös itse juuri uuden naisystävänsä julkisuudessa,joten luvassa voi olla tulevia oikeudenkäyntejä.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Arvostamani John Carter kirjoitti m.m: "Ike osoitti samalla kansalle olevansa viriili ja nuorekas ulkoministeri, joka on hoitanut työnsä todella hyvin..."

Ehkäpä noinkin, vaan kun tässä keskustelussa ei peruskysymys ole kirjoittamassasi pointissa, vaan ihan muualla.

Mitä mieltä olisit siitä, että vuonna X maan parhaana ja ammattitaitoisimpana palkittu lastentarhanopettaja paljastuisi seuraavana vuonna pedofiiliksi; pitäisikö hänelle antaa anteeksi ja mahdollisuus jatkaa työtään?

Dresden
Seuraa 
Viestejä1191

Kysymys on tästä:

"Useimmille aikuisille terve seksuaalisuus on elämää rikastuttava kokemus. Partnerin kanssa tai itsekseen harrastettu seksi tai seksi osana uuden ihmissuhteen alkua on tavallisesti miellyttävä kokemus. Seksiriippuvaisen seksuaalista käyttäytymistä voidaan usein kuitenkin määrittää termeillä pakonomainen, toistuva ja salattu. Terveen seksuaalisuuden yksi tärkeimpiä tehtäviä on parisuhteen rikastaminen, ystävyyden ja yhteenkuuluvuuden tunteen lisääminen. Addikti sen sijaan käyttää seksiä elämästä selviytymiseen; tyhjyyden, ahdistuksen, ikävän, melankolian ja muiden voimakkaiden, kielteisiksi luokittelemiensa tunteiden välttämiseen tai niistä irtautumiseen. Addikti käyttää seksiä myös pönkittääkseen itsetuntoaan tuntemalla itsensä halutuksi, tärkeäksi tai saadakseen käyttää valtaa. Seksiriippuvuus ei ilmene erityisissä seksuaalisissa käyttäytymistavoissa vaan näiden mukanaan tuomissa tuntemuksissa, tunteissa ja toiminnoissa. "

Mihin kaikkeen Kanerva on valmis seksiä saadakseen? Onko tällaisen addiktin paikka Suomen ulkoministerinä ja salaisuuksien vartijana?

Die Lust zur Zerstörung ist eine schaffende Lust. - Jules Elysard

John Carter
Kokoomus vain todisti,että tukiaiset eivät ole ainoastaan keskustan yksinoikeus.


Kokoomus näköjään tarvitsee maaloustukiaisten sijaan erektiotukiaisia.

Tarkkailija

Mitä mieltä olisit siitä, että vuonna X maan parhaana ja ammattitaitoisimpana palkittu lastentarhanopettaja paljastuisi seuraavana vuonna pedofiiliksi; pitäisikö hänelle antaa anteeksi ja mahdollisuus jatkaa työtään?


Pedofilia on Suomessa rikos, mutta tekstiviestien lähettäminen kolmekymppiselle eroottiselle tanssijalle ei ole. Varsinkaan, kun kyseisen tanssijan kännykkänumero on julkisesti hänen nettisivullaan:

http://www.dollsdancers.fi/yhteys.html

KONTAKTI:
Johanna Tukiainen (johanna@dollsdancers.fi)
044 3411 596
Vierailija

Kanerva on hyvä pr-mies ja edeltäjään verrattuna ylivoimainen, jos onnistuu tekemään avauksen myös Venäjän suuntaan. Edeltäjä poltti sillat joka suuntaan (paitsi Ruotsiin tietenkin). Sitä voi tietenkin sanoa myös mihinkään suuntaan kumartelemattomaksi ja riippumattomaksi toiminnaksi (paitsi Ruotsiin tietenkin)

Moses Leone kirjoitti: "Pedofilia on Suomessa rikos, mutta tekstiviestien lähettäminen kolmekymppiselle eroottiselle tanssijalle ei ole."

Ministerin ei tarvitse tehdä rikosta menettääkseen poliittisen uskottavuutensa; nillä asioilla ei ole välttämättä mitään tekemistä keskenään.

Onhan mahdollista, että herra ulkoministeri oli hyvinkin mieltynyt tälläkin kertaa vastapuoleen (olkoonkin ammatti tytöllä vaikka show alalta) ja tunsi vetoa häneen. Kaltainen vetää puoleensa kaltaistaan, ehkä voimakkaastikin tunnepuolella !!! Ehkä syy sähköpostiviesti määrään on todellinen halu tutustua tanssia tyttöön paremmin. On Ikellä ollut vetoa aikaisemminkin showalan tyttöihin mm. Paula Koivuniemi. Luultavasti olisi Ike iskiessään Paulaa voinut hyvinkin lähetellä satoja sähköviestejä Paulalle, jos olisi siihen aikaan ollut käännykköjä tarpeeseen.
Ja kuka ei käytä kännykkää viestimenä tänä päivänä vaikka riiustelemiseen...hei haloooo!!
Ettekö näe miten tassityttö vedättää oikeen pullein purjein heinähattu- kansaa. Saattaa olla SDP:n vaalilistoilla ensi vaaleissa, niin kuin oli tuo edesmennyt syrjähyppy-pappikin ja voi SDP:n riveissä hyvin tätä nykyä.
Jos tällä kertaa Ike sai rukkaset tällä tavoin, niin SO WHAT!
Olis' ollu aika tyttö presidentin linnanjuhliin ensikierroksella.
Mutta Ike voi vielä hyvinkin yllättää, jopa Vanhasen, ja tulee linnanjuhliin tuon tanssitytön kanssa. Mitäs te siihen sitten sanotte?
Ja juhlien jälkeen Ike saattaa omaehtoisesti jättää piruuttaan ministerintehtävänsä ja mennä naimisiin tuon povikunigatteren kanssa ja pyrkiä presidentiksi!!!

Ja saattaa olla niin kuin sanoin jo viime vuonna, että Kiinan olympialaisia ei ehkä pidetä!! Ja Ike pyydetään rauhanneuvottelujen vetäjäksi..

Ei muuta tällä kertaa

Amen

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat