Seuraa 
Viestejä2875

Niin, miksi? Suunnilleen kenelläkään Kauniilla Ihmisellä™, jollaisia näemme telkkarissa ja lehdissä, ei ole rasvaa leuan alla, vaan leuan kulma on jyrkkä. Ylipainosta muualla kehossa ei tunnu olevan yhtä paljon haittaa kuin leuan alla.

Jos malleilla on kuvissa muutamakin milli kaksoisleukaa, se photoshopataan pois.

Miesten kauneusleikkausten joukossa suosituin on rasvaimu leuan alta. (kokeilkaa vaikka googlettaa "chin liposuction")

Ismo Alankokin vihaa kaksoisleukoja. (TJEU: Biisi "Pornografiaa")

Miksi? Yksi mahdollinen teoria: pyöreät kasvot tekevät ihmisestä enemmän lapsen kuin aikuisen näköisen, ts. vähemmän sukukypsältä vaikuttavan. Tämä alentaa seksuaalista vetovoimaa.

Toinen mahdollinen teoria: stressihormonin epätasapaino aiheuttaa rasvan kertymistä kasvoille. Pyöreät kasvot ovat siis merkki huonosta stressinsietokyvystä tai stressaantuneisuudesta, joka alentaa seksuaalista vetovoimaa.

Mitä muita mahdollisia syitä tähän voisi olla?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (12)

PeterH

Miksi? Yksi mahdollinen teoria: pyöreät kasvot tekevät ihmisestä enemmän lapsen kuin aikuisen näköisen, ts. vähemmän sukukypsältä vaikuttavan. Tämä alentaa seksuaalista vetovoimaa.jaa.. jotenkin musta taas tuntuu että nykyään kuolataan
juuri kakaroiden perään...
harva malli on +35v
joten en usko tohon pointtiin..

PeterH
Toinen mahdollinen teoria: stressihormonin epätasapaino aiheuttaa rasvan kertymistä kasvoille. Pyöreät kasvot ovat siis merkki huonosta stressinsietokyvystä tai stressaantuneisuudesta, joka alentaa seksuaalista vetovoimaa.kas tätä en ole tiennyt... onko siis tämä totta...
*hyppii iloisena*
nyt minulla on tekosyy.. "katsos vaimo olen niin epätasapainoinen"

PeterH
Mitä muita mahdollisia syitä tähän voisi olla?

olisko niin että läskittömyys ja lapsenomainen vartalo
on tällä hetkellä valitsevista trendeistä yksi mitä työnnetään nenän eteen...

Muuten suht koht normaalivartaloiselle alkaa kasvaa heltat iän myötä: Kaksoisleuka muistuttaa siis ikääntymisestä ja hedelmällisyyden kadottamisesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun kasvattaa koko naaman peittävän parran ei kaksoisleuka näy. Kaksoisleuka engl. doublechin tai twinchin, johtuu polyypeista jotka aktivoituvat osalla ihmisiä siinä 20 ikävuoden paikkeilla. On epäilty että aktivoituminen johtuisi autoilun ja teollisuuden tuottamista pienhiukkasista. Muinaisina aikoina kun ei teollisuutta ollut, oli maanviljelijöillä kaksoisleuat. Tämä johtui lehmien pierujen aiheuttamasta metaani/butaani päästöistä navetan pahnoilla. Metsästäjä-keräilijäkansoilla kaksoisleukoja ei ollut johtuen liikkuvasta, marjoja syövästä elämästä.

Mielenkiintoinen kysymys.

PeterH
Yksi mahdollinen teoria: pyöreät kasvot tekevät ihmisestä enemmän lapsen kuin aikuisen näköisen, ts. vähemmän sukukypsältä vaikuttavan. Tämä alentaa seksuaalista vetovoimaa.

1) Kaksoisleuka ei tee kasvoista varsinaisesti erityisen pyöreitä, se lisää niihin kerroksen. 2) Kaksoisleuat eivät ole ominaisia lapsille, vaan vanhuksille; itse asiassa oikeastaan kaikille tulee kaksoisleuka vanhetessa. 3) Myöskään kauneus ei ole yleisesti vanhempiin, vaan nuorempiin ihmisiin liitetty ominaisuus, todellakin, paitsi jotakin nuoruuteen kuuluvaa, myös siihen yhdistettyä.

Niinpä, jos me nyt välttämättä etsimme ikä-selitystä, niin kaksoisleuka tekee ihmisen vanhemman näköiseksi ja siten rumemmaksi tai, jos välttämättä haluat etsiä tähän lisäântymistekijöitä, enemmän menopauséksi, ei enää viriiliksi.

Kuitenkin molemmat kohdat vaativat vahvaa tukea, joita niille ei tässä ole esitetty : että ko. rumuus liittyisi ikä-assosiaatioon, ja että se johtuu lisääntymiskelpoisuudellisista tekijöistä.

Vierailija

"siouxeyesighed legion" kirjoitti:

Kaksoisleuka siis vanhentaa. Vaikuttaa järkeenkäyvältä.

Stinger
Seuraa 
Viestejä4720

Toisaalta on olemassa ihmisiä, joilla on sellainen "pallukka" jo ihan pienestä saakka siinä leuan alla, joka sitten myös kasvaa esim. lihomisen myötä. Lieköhän sitten vähän eri asia kuin esim. veltostunut leuanalusnahka? Tuon tyyppisillä ihmisillä sitten saattaa olla kaksoisleuan tapainen jo melko nuoresta lähtien, vaikka vartalo muuten olisikin laiha. Taitaa kuulua johonkin kasvoista helposti lihomisen tyyppiin kuten nämäkin, joilla posket helposti pyöristyvät vähänkin painon lisääntyessä.

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Vierailija
Stinger
Toisaalta on olemassa ihmisiä, joilla on sellainen "pallukka" jo ihan pienestä saakka siinä leuan alla, joka sitten myös kasvaa esim. lihomisen myötä.

Jep, ja heidät yleensä mielletäänkin vähemmän kauniiksi, vaikka he olisivat muuten miten terveitä ja hyväkuntoisia tahansa.

kairamo
Seuraa 
Viestejä1517

Älä nyt sitä Stingeriä enempää kiusaa. Se on pallukka, eikä mikään veltostunut leuanalusnahka.

An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.
(Axel Oxenstierna)

Luulisin kaksoisleuan olevan perinnöllistä. Ihmettelin tässä eräänä päivänä televisiota katsellessa, että kaulakin voi lihoa. Minulla ei kasvot ja kaula liho. Tosin en ole muutenkaan kuin hiukan ylipainoinen, jos sitäkään.

Keskivartalolihavuus on vaarallista monien sairauksien kannalta.

Vierailija
kairamo
Älä nyt sitä Stingeriä enempää kiusaa.

En minä tuota Stingeriä kiusatakseni sanonut. Enhän edes tiedä miltä hän näyttää. Se oli vain yleinen toteamus ikävästä asianlaidasta, joka koskee itseänikin.

slam
Seuraa 
Viestejä2129
slam
kysta johtuu sapen, vai haiman vajaatoiminnasta?

---korjausta----
Se oli se kilpirauhasen vajaatoiminta. Kaulapatti voi kuulemma kasvaa sisäänpäiten. not good

Hyvin polkee.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat