Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Koira tappoi pojan.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2008031 ... 6_uu.shtml

Ei pitäisi leimata kaikkia rottweilereitä. Tavallisena nisäkkäänä se on täysin kulttuurinsa tuote.

Lajikohtainen leimaaminen on väärin. Jos esim yksi homopari kohtelee kaltoin adoptoimaansa poikaa, niin tarkoittaako se, että kaikki ovat pahoja ? No ei todellakaan tarkoita, että ihan kaikki olisivat.

Sivut

Kommentit (47)

Lapsen jättäminen ilman valvontaa vaaralliseksi tiedetyn koirarodun edustajien lähelle on enemmän kuin heitteillejättö. Miksi ihmiset eivät laita esim. "Lassieta" tai saksanpaimenkoiraa. Jos ojennat niille kätesi säyseästi alakautta, ne eivät syö sinua.

Vaaralliseksi todetun? vai oiskoha vain että kaikki ihmiset jotka eivät koirista välitä, haluavat vaan jonku oikein machokoiran pippelinjatkeeksi?
Sittenkö huomataanki että ei sitä jaksa hoitaa, alkaa ongelmat...

Kyllähä se on niin että joku kultanennoutaja hyökkää yhtälailla, kun on vaan kunnolla osattu koulia. Jea ja niinkö topic sanoo, yksittäistapaus..

Mandix

Kyllähä se on niin että joku kultanennoutaja hyökkää yhtälailla, kun on vaan kunnolla osattu koulia. Jea ja niinkö topic sanoo, yksittäistapaus..

Missä muuten menee yksittäistapauksen ja kaksittaistapauksen raja ?

Millä oikeudella poliisit lopetti vain tämän yksilön ? On ollut tiedossa että koko laji pitäisi estää lisääntymästä. Kuka ottaa potkut, jos ensi kuussa toinen rottweiler tappaa toisen lapsen ? En minä ainakaan.

Rottikset tappaa päivittäin. Miksi pitäisi tarkkailla vain sitä tilastoa, joka sanoo että moniko kuoli Suomen aluevesirajojen sisäpuolella ?

Onneksi rottikset ei saa äänestää.

Tämä ei ole rottis, vaikka onkin iso Kennelkoira- Oikeastaan isompi kuin rottis.

Tico kyllä puolustaa isäntäänsä. Hyppää (tönäisee) vain komennosta.
Ei pure. Osaa tuo olla tälläinenkin

Kasvattajissa vika. Melkein kaikista koirista saa luonnevikaisen. Tuosta ei saa.
Olemme tuota asiaa joskus miettineet koirakokoontumissa,
että pitäiskö tiettyjen rotujen kasvattajille olla sellainen "aseenkantolupa"
Kasvattaja-isäntä testeihin.

Kaikista koirista saa kyllä luonnevikaisen, mutta rotu määrittää pitkälti, miten se luonnevikaisuus ilmenee. Rottweiler käy lähes poikkeuksetta päälle, kun taas perusluonteeltaan leppoisa kultainen noutaja luikkii pöydän alle piiloon. Ikävä kyllä näitä luonnevikaisia yksilöitä kasvattavat ihmiset harrastavat lähes poikkeuksetta juuri rottweilereita yms.

Kasvattajat/emännät/isännät sielä hihnan toisessa päässä ovat niitä joilla se luonnevika on. Toki on sairaita eläimiä, mutta suurin osa "kotikoiran" luonnevioista tulee ihan siitä ympäristöstä ja käytöksestä, jossa koira elää.

teijoster
...Jos ojennat niille kätesi säyseästi alakautta, ne eivät syö sinua.

Näin on. Katse kannattaa myös suunnata alaviistoon, jonka iso koira tulkitsee heti eräänlaiseksi alistumiseksi ja samalla kiinnostukseksi hieroa tuttavuutta. Ei missään tapauksessa tuoda käsiänsä koiran näköetäisyydelle yllättäen takakautta, vaan aina etu- ja alakautta, kuten jo todettiin. Koira mieltää myös avonaiset kämmenet turvallisemmaksi visioksi, kuin nyrkkiin puristetut kourat.

Jos iso koira on vihainen (ts. epätietoinen aikeistasi), kannattaa polvistua niin, että kurkku on koiran kuonon tasolla paljastettuna, ja kämmenet avonaisena alhaalla, niin että koira ne näkee. Silloin koira ei hyökkää. Varmaan ihan jonkun asiantuntijan kannattaisi raapustaa pieni muistilista niistä toimenpiteistä, miten pitää toimia, että hämmennyksen ja epätietoisuuden partaalla oleva koira rauhoittuisi.

Kaikki tuntuvat säälittelevän onnetonta koiraparkaa, mutta ei uhrina ollutta lasta.

Koirien paskasta puhutaan paljon enemmän kuin ihmisten.

Vaikka ne olisivat molemmat puistossa.

If U know, what I mean

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Liittynyt4.10.2007
Neiti
Kasvattajat/emännät/isännät sielä hihnan toisessa päässä ovat niitä joilla se luonnevika on. Toki on sairaita eläimiä, mutta suurin osa "kotikoiran" luonnevioista tulee ihan siitä ympäristöstä ja käytöksestä, jossa koira elää.

Tai siitä että otetaan sen rotuinen koira jolle ei itsellä ole tarpeeksi luonnetta kasvattaa sitä oikein.

Koirankasvatuksessa ei pidä antaa koiran pomottaa.

Dresden
Seuraa 
Viestejä1191
Liittynyt16.3.2005

Ehkä olisi syytä ryhtyä käyttämään koiria korealaiseen tapaan.

Tai sitten vain valmistaa yksinkertaisesti naapurin Turresta rukkaset.

Die Lust zur Zerstörung ist eine schaffende Lust. - Jules Elysard

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat