Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

[size=150:151r973i]Lyhyet ovat mustasukkaisia[/size:151r973i]
18.03.2008 13:51

Lyhyet ihmiset ovat pidempiä lajitovereitaan taipuvaisempia mustasukkaisuuteen, väittää Hollannin Groningenin ja Espanjan Valencian yliopistoissa tehty kysely.

Tutkijat haastattelivat kyselyynsä yli 500:aa hollantilaista ja espanjalaista miestä ja naista. Kyselyn tulokset kertovat miesten muuttuvan rauhattomiksi, kun heidän kanssaan naisväen suosiosta ilmaantuu kisaamaan viehättävä, rikas ja voimakas kilpailija. Mutta mitä pidempi mies on itse, sitä vähemmän hän jaksaa kantaa huolta kilpailijoistaan.

Naiset puolestaan eivät pidä siitä, jos illanvietto miesystävän kanssa saa lisäväriä kauniin ja viehättävän naisen liittymisestä seurueeseen. Naiset kuitenkin säilyttävät malttinsa paremmin, jos heidän oma vartensa kohoaa vähintään keskivertomittaan.

Kyselyn mukaan pitkien miesten on lyhyitä helpompaa päästä naisten suosioon. Keskimittainen nainen puolestaan on miesten mielestä tervetullein kumppani. Silti keskimittaisiakin naisia uhkaa mustasukkaisuuskohtauksen saaminen, jos kilpailijaksi siunaantuu selvästi pidempi nainen.

- Pidemmät naiset ovat hallitsevampia, ja heidän taisteluvalmiutensa on parempi kuin lyhyillä naisilla, tutkijat perustelevat.

Kommentit (13)

Paljonko nyt sitten on lyhyt ja pitkä? En ole huomannut, että tuo pituus vaikuttaisi naistensaantiin. Toisaalta nyt kun aloin miettimään, niin muutama lyhyempi kaveri on kyllä taipuvaisia mustasukkaisuuteen ja kaupungillakin on kyllä keskivertoa tullut vastaan pienempiä kavereita kauhea uho päällä. Voisiko olla kuitenkin, että tuolla paikkaillaan huonoa itsetuntoa?

Antero
Eli pygmit ja kääpiöihmiset ovat todella vaarallisia?

Normaalia lyhytkasvuisemmat pygmit vasta äkäisiä ovatkin.

Riemuidiootti
Antero
Eli pygmit ja kääpiöihmiset ovat todella vaarallisia?

Normaalia lyhytkasvuisemmat pygmit vasta äkäisiä ovatkin.

Entäpä pienet leprachaunit? Niitä on taas pariyötä hyppinyt asunnollani ja ne vasta agressiivisia ovat. Purevatkin mokomat niin, että ihoa pistelee.

Hmm, taas erittäin merkittävä tutkimus. Selviääköhän siitä miten sitten käy jos pitkällä on pätkä tai pätkällä pitkä.

Olen yli metrin ja alle 200 kg ja kuljen mielelläni ilman sukkia ja jos niitä on käytettävä, käytän periaatteesta tennissukkia.

Ei mitenkään yllättävä lopputulos, kun kuitenkin on kyse asioista, jotka yleensä nähdään eduksi parinvalinnassa. Lihaksia ja rahaa, ja jopa munan mittaakin, saa lisää, mutta pituutta onkin hankalampaa hankkia. Ja kun kerran panoksetkin ovat suuret, omien jälkeläisten saaminen mahdollisesti panoksena, on luonnollista, että ominaisuus jossa ei ole mahdollisuuttakaan kilpailla, koetaan uhkana. Kuten ulkonäkökeskeisempinä naisilla kauneus ja viehättävyyskin, vaikka pitäisihän naisten tietää, että kauneus tulee sisältä; purkin sisältä, tuubin sisältä jne.

asdf
Seuraa 
Viestejä11859
Liittynyt16.3.2005
valtiokonttorin elatti
Olen yli metrin ja alle 200 kg ja kuljen mielelläni ilman sukkia ja jos niitä on käytettävä, käytän periaatteesta tennissukkia.

Jätkällä varmaan vientiä riittää. Todelliset a-uroksen mitat ja pukeutumiskoodi.

jumalauta
JOO, se on Australian kansallisurheilussa, kääpiönheitossakin, oltava
tarkkana, ettei pääse puremaan ... !!!

Kyllähän sitä taas meilläkin harrastetaan Lapin lomakeskuksissa, en kyllä tiedä kuinka pitkälle Pekkarinen lensi.

bdbdbd
Lihaksia ja rahaa, ja jopa munan mittaakin, saa lisää, mutta pituutta onkin hankalampaa hankkia.

Eiköhän jostakin museosta löytyisi suunnittelumallia venytyspenkiksi, jos luulet tarvitsevasi.

ralf64
bdbdbd
Lihaksia ja rahaa, ja jopa munan mittaakin, saa lisää, mutta pituutta onkin hankalampaa hankkia.Eiköhän jostakin museosta löytyisi suunnittelumallia venytyspenkiksi, jos luulet tarvitsevasi.

Itseasiassa homma toimii niin, että katkaistaan luu, jätetään luunpäiden väliin rako, ja annetaan raon luutua umpeen. Homma toistetaan kunnes haluttu pituus on saavutettu. Tietääkseni tällä tavoin on koitettu joskus hoitaa eri mittaisia raajoja.

Noh, en koe tarvitsevani, hankin pitkän vaimon itselleni, joten lapset saavat pituutta siltä puolelta. Sitäpaitsi, asiat voisivat olla paljon huonommin, jos olisin keskimittainen, saattaisi olla niin, että kullikin olisi keskimittainen. Parempi näin päin, miten Irwinkin aikanaan lauloi (ei St Pauli ja Reperbahn).

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat