Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015
Poliisi on Keski-Venäjällä kehottanut ortodoksikirkon pappeja hankkimaan itselleen aseenkantoluvan. Tarkoitus on suojella kirkkojen omaisuutta.

- Olemme suositelleet, että papit hankkisivat yksityishenkilöinä aseenkantoluvan itsepuolustusta varten, kertoo poliisin tiedottaja Jelena Kirshanova.

Alueen papisto on tyrmännyt ajatuksen, sillä heidän mukaansa aseen kantaminen on ristiriidassa Raamatun kymmenen käskyn kanssa. Viides käsky kun kuuluu "älä tapa".

Maastoautoilla liikkuvat, aseistautuneet varkaat ovat ryöstäneet ikoneita kirkoista ja kadonneet jäljettömiin. Yksi pappi on kuollut ja toinen haavoittunut ryöstöjen yhteydessä.

Aamulehti

Mä en käsitä miks ne ei voi antaa kirkoille pari armeijayksikköä suojaksi?

Kommentit (6)

No eipä olisi ensimmäinen kerta, kun ortodoksipappi kantaa asetta. Vasta 1970-luvun puolivälin paikkeillahan Brezhnev lakkautti georgialaisista ortodoksimunkeista kootun KGB:n erikoisjoukon..

Kohta Vatikaanissa loistaa uutuuttaan Pietarin kirkon kultakupolit...kunha kerkeävät vatikaanin pojat takaisin Venäjältä...

asdf
Seuraa 
Viestejä11864
Liittynyt16.3.2005

Minusta kirkoille pitäisi saada aseita Suomessakin. Ihmiset eivät rukoile, laula virsiä eivätkä kuulu kirkkoon enää tarpeeksi. Seuraava uskonpuhdistus ja Suomen sisäinen lähetystyö tehdään rynnäkkökiväärein. Kyllä siinä rupeaa tämänkin palstan ateisteille tulemaan Jeesusta ikävä, kun papit opettavat rukoilemaan pistooli ohimolla.

asdf
Kyllä siinä rupeaa tämänkin palstan ateisteille tulemaan Jeesusta ikävä, kun papit opettavat rukoilemaan pistooli ohimolla.

Tuossa tilanteessa kannattaa varmaan näyttää hartaalta, syödä sellainen paavin näkkileipä ja juoda ehkä pullon pari jeesuksen verta.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat