Seuraa 
Viestejä45973

Mulle on ihan sama, kuka laittaa, mitä laittaa ja minne laittaa. Jos ei tee työtään kunnolla ei heru pisteitäkään.

Miksi poliitikon pitäisi olla muita siveellisempi, tai millään tavoin tavallista kansaa parempi, eivätkö hekin ole vain ihmisiä?

Se että kaikkien on pakko urkkia toisten yksityiselämiä on paljon ikävämpi piirre kuin se että joku osoittaa inhimillisyytensä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Poliitikon yksityiselämä vaikuttaa hänen suosioonsa ja kansan odotuksiin. Jos poliitikko on siveellinen oikeistolainen, häntä äänestävät tietyn tyyppiset ihmiset. Jos poliitikko on viinaa vetävä punkkari, häntä äänestävät varmaan toiset viinaa vetävät punkkarit. Mutta jos siveellinen oikeistolainen alkaa yhtäkkiä kännäämään paljon ja värjää hiuksensa sinipunaiseksi, niin häntä äänestäneiden epäilykset heräävät ja luottamus menee.

Vanhasen naisseikkailut ovat siltä väliltä. Latteaa jupakointia, joka ehkä kuitenkin osoittaa pyrkimyksen siveellisyyteen, joskin aika turhasta lähti oikeuteen. Mutta jos ei olisi lähtenyt, niin maine olisi hiukan tummunut, mikäli ihmiset olisivat yltyneet repostelemaan Vanhasen kustannuksella hiukan enemmän.

Eli jos kävisi ilmi että Sauli Niinistöllä on kotona gimpsuit (nahkafetistinen sidonta asu S/M leikkeihin) ja kokaiini ongelma, niin kaikki mitä se on kookomuslaisena tehnyt ei yht´äkkiä merkkaisi mitään?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
HenriViljanen
Eli jos kävisi ilmi että Sauli Niinistöllä on kotona gimpsuit (nahkafetistinen sidonta asu S/M leikkeihin) ja kokaiini ongelma, niin kaikki mitä se on kookomuslaisena tehnyt ei yht´äkkiä merkkaisi mitään?

Jos noin olisi, niin toki poliittiset ansiot olisivat mitä olisivat. Mutta uskottavuus siinä kyllä menisi. Ihmiset ovat sosiaalisia joskin ajattelevia otuksia. Ihmiset pyrkivät etsimään kaltaistaan seuraa ja jopa itseään parempia idoleikseen. He alkaisivat vieroksua kummajaista, koska todennäköisesti he itse eivät harrastaisi mainitsemiasi paheita. Jotkut tosin voisivat harrastaa ja heille nuo paheet eivät olisi ongelma.

Lisäksi fetisismistä ja narkkariudesta tulisi isot otsikot lehtiin olipa sillä merkitystä tai ei, koska se olisi normaalista poikkeavaa eli uutisoinnin arvoista tai ainakin "arvoista". Ns. normaalit ihmiset eivät tietenkään haluaisi samaistua kummajaiseen, jolloin he kiistäisivät kaikki yhteytensä orgiapelleen. Ihmisillehän on tyypillistä, että he nimittelevät, ja jos miljoona ihmistä nimittelee, heitä on vaikea haastaa oikeuteenkaan, etenkään jos nimitys pitäisi enemmän tai vähemmän paikkansa.

Monet ihmiset alkaisivat välittömästi käyttää tilaisuutta hyväkseen ja nakertamaan valtaistuinta poliitikkomme alta. Muut eivät haluaisi jäädä helposti nakerrettavan eli heikon kelkkaan vaan vaihtaisivat leiriä. Jotkut voisivat jopa ajatella kummajaisen olevan petturi, vaikka jokaisella olisikin oikeus elää elämäänsä niinkuin haluaa.

Oltaisiinpa asiasta mitä mieltä tahansa, niin asia ei olisi käytännössä merkityksetön, koska ihmiset juoruavat, leimaavat, syyllistävät, kyräilevät, kohkaavat, kihisevät ja valittavat pienistäkin asioista. Kanervallekin tuli peräti tappouhkauksia siitä tekstiviestiseikkailusta... Shakaalit haistavat heikkouden, pelon ja raadon.

Näin ollen on parempi elää tietyissä hyvissä rajoissa.

No puku ei haittaa mitään sillä sen käyttö ei ole laissa kielletty. Kokkelin imutus sen sijaan on laissa kielletty harrastus...

Täysin samoilla linjoilla Dredexin kirjoituksen kanssa.

Äänestysvaihtoehdot olivat vähän huonot kun en koe kumpaakaan omaksi mielipiteekseni. Tietysti toisten asioiden urkkiminen on typerää, mutta Kanerva itse on ottanut riskin pistäessään parisataa viestiä julkisuudenhakuiselle blondille. Ja jos blondi haluaa itse kertoa niin mikä ettei? Tämä on mielestäni kuitenkin eri asia kun Vanhasen naisseikkailut, koska vanhanen on eronnut mies. Ikellä on naisystävä.

Se, miten poliitikko käyttäytyy ei välttämättä vaikuta tämän työskentelyyn. Kuitenkin politiikassa maine on erittäin tärkeää. Tällainen käyttäytyminen aiheuttaa pahennusta sekä Suomessa että maailmalla ja jos jossain maassa esimerkiksi aletaan vitsailla ennen Suomen ulkoministerin vierailua, että nyt tulee se naistenmies, niin se ei ole edullista Suomelle. Poliitikot ovat myös esimerkkinä kansalle ja heidän tulisi pystyä käyttäytymään asiallisesti edes sen neljä vuotta.

Poliitikkoa ei kuitenkaan voi erottaa tällaisen takia ja siksi toivonkin, että Kanerva itse tajuaisi erota.

Median harrastama urkinta on pahimmillaan toisenlaista (Paparazzit) mitä nämä mininisterit ovat saaneet kokea. Se on sitä että arkisista asioista väännetään kohu-uutinen "leikkaa ja liimaa" tekniikalla ja kuvamanipulaatiolla. Kuitenkin niin ettei siitä saa oikeusprosessia aikaan.

Nämä herrat ovat käytöksellään häpäisseet ministeri-instituution ja heidän toilailuistaan on kerrottu asialliseen sävyyn. Se oli samaa kuin Pappi toimittaisi juopuneena ruumiinsiunauksen ja kompastuisi hautaan. Heidän velvollisuutensa on hoitaa valtionasioita. Vai hoitavatko avustajat ja virkamiehet sen silloin kun tämä keulahahmo heittääkin vapaalle?

Toisaalta monet lainsäädännölliset omituisuudet ja haihattelut "ilmastoasioilla", kuten tämän pääministerin uhkailut skeptikoita vastaan osoittaa asiattomuutta hänen toimissaan tai osaamattomuutta.

Se että vaikuttaako ulkoministeri naisiin hassahtaneelta ukkelilta, ei anna maasta erityisen asiallista kuvaa. Leikkimielisyyttä ymmärrettäisiin mutta kaksisataa tekstiviestiä samalle naiselle ei ole enää sitä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat