Seuraa 
Viestejä45973

Venäjällä laki estää presidenttiä olemasta vallassa kahta kautta pidempään, siksi Putin tarvitsee luottomiehen pitämään valtikkaa yhden kauden, jotta asiat sujuvat niin kuin pitää siihen asti että Putin voidaan uudelleen "valita" presidentiksi.

Putin on muuten harras Neuvostoliiton ihailija.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
HenriViljanen

Putin on muuten harras Neuvostoliiton ihailija.

Ja sen kylla huomaa Venajan "kehitysta" seuratessa...

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Medvedevin aikana talous jatkaa kasvuaan ja Venäjä kulkee vapaampaan suuntaa. Tänä aikana saavutetaan vakaus jonka ylläpitoon ei tarvita enää voimakasta presitentiä.
Ennemminkin uskoisin että medvedevi jatkaa edelleen toiselle kaudell ja sen jälkeen onkin presitentin valleissa kyse siitä valitaanko presitetiksi itsenäistä linjaa tai voimakkaampaa IVY:ä ajava presitentti vai valitaanko presitentti joka ajaa Venäjää kohti EU:ta.

Authoritääriseen presitenttiin ei ole enää Putinin jälkeen paluuta. Vaikkakin niitäkin aikoja jää jotkut kaipaamaan, kuten Suomessakin muistellaan kaiholla Kekkosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat