Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Project Camelot: Ihmiskunnan on saatava tietää totuus

"Syvällä sisimmässäni minä todellakin tunnen, että kaikkien pitäisi tietää nämä asiat, tai muussa tapauksessa minä en olisi puhumassa teidän kanssanne. Keskeinen viesti, jonka haluan jättää, on se että minä todellakin toivon ja haluan uskoa että me ihmisinä pystymme käsittelemään kaiken tämän. Mutta joskus minä herään aamulla ja epäilen sitä, mutta syvällä sisimmässäni minä haluan ihmisten tietävän nämä tärkeät asiat, jotka on pidetty salassa meiltä kaikilta." (Henry Deacon, fyysikko, Livermore, 6.10.2006.)

Salaliittoteoreetikot ja salaliitoista kiinnostuneet mielletään nykyään vainoharhaisiksi sekopäiksi, joiden todellisuudentaju on kadonnut pahemman kerran, ja jotka pitäisi viedä yksinkertaisesti saunan taakse. Tähän näkemykseen on toki helppo yhtyä. Jos sinulla ei ole antaa mitään konkreettisia todisteita, olet aika vaikeassa tilanteessa ja teet itsesi helposti naurun aiheeksi. Etenkin, jos juttusi ampuvat yli niin, ettei niillä ole enää mitään tekemistä jokapäiväisen todellisuutemme kanssa.

Toisaalta salaliittojen paljastamiseksi ei helppoa tuoda mitään konkreettisia asioita, kun ne on kerran tarkoituksella ja kovan työn kautta salattu julkiselta yleisöltä. Yleensä ainoa todistusaineisto on se, mitä tietyt, salaisissa projekteissa työskennelleet ihmiset voivat kertoa ja siihen se sitten paljolti jääkin. Lisäksi tilannetta pahentaa se, että liikkeellä on myös paljon tarkoituksellista disinformaatiota, joka vesittää aiemmat ponnistelut totuuden selville saamiseksi.

Miksi on salaliittoja ja miksi asiat pidetään salattuna suurelta yleisöltä? Tähän on varmasti monia syitä alkaen ihmisten ahneudesta ja vallanhalusta. Mutta ehkä tärkein syy on se, että julkista yleisöä ja ihmiskuntaa halutaan suojata kaaokselta, joka aiheutuisi, kun uskon- ja todellisuudenkäsityksemme heittäisivät härän pyllyä. Siksi on ollut parempi, että asiat on pidetty vain pienen ihmisjoukon tiedossa, vai onko?

Pitäisikö salaliittojen kiinnostaa sitten meitä jokaista? Moni vastaa todennäköisesti ettei voisi vähempää kiinnostaa. Ihmisillä on varmasti tärkeämpääkin tekemistä jokapäiväisen elannon hankkimisessa ja ajankäyttö epätodellisten asioiden pyörittelyyn ei tunnu kovin järkevältä.

Jokainen ihminen on kuitenkin varmaan kiinnostunut elämästään siinä määrin, että häntä kiinnostaa, ainakin jossakin vaiheessa, miettiä elämän tarkoitusta ja sitä, että 'tässäkö tämä kaikki sitten olikin'. Miltä silloin tuntuisi ajatus, että todellisuudessa elämämme voisi olla aivan jotain muuta ja mielenkiintoisempaa. Sinua on vaan tajuamattasi kustu silmään, kun tietty etujoukko on ainoastaan saanut tietää totuuden ja päässyt nauttimaan esim. teknologiasta, jolla pääsee sekunnin murto-osassa valovuosien päässä olevalle toisella planeetalle, jossa asuu muita olentoja.

************************************************************

Tässä vaiheessa haluankin esitellä teille Project Camelot -nimisen projektin, joka kasvattaa tällä hetkellä suurta kiinnostusta Internetin käyttäjien keskuudessa. Kyseinen projekti on kahden älykkään ja vilpittömän henkilön, Bill Ryanin ja Kerry Cassidyn, vapaaehtoinen projekti, johon he käyttävät vapaaehtoisesti omaa aikaansa ja rahaansa. Projektin päätarkoitus on kerätä saman pöydän ääreen kaikki salaliittoihin liittyvät totuudenkertojat, yhdistää heidän tarinansa koko totuudeksi ja levittää tämä kaikkien ihmisten tietoisuuteen kaikin tavoin.

"Project Camelot perustuu ideaan, joka syntyi tavatessamme ensi kerran ja viettäessämme viikonlopun Tintagelissa, Englannissa ja katsoessamme yli meren Kuningas Arthurin kotiseuduilla. Nimesimme projektin kunnianosoituksella näkemykselle Pyöreän pöydän utopistisesta ideasta - ja olemme organisoineet kaikki ponnistelumme tässä inspiroivassa hengessä."

Oma kommenttini: Camelot on nimi Kuningas Arthurin kuvitteelliselle linnalle (kuvitteellinen, koska linnan sijainnista ei ole nykyään tietoa), josta hän lähti legendaarisille sotaretkilleen ja missä Pyöreän pöydän ritarit kokoontuivat. Pyöreän pöydän ritareilla tarkoitettiin ritareita, jotka kokoontuivat Arthurin linnassa Camelotissa pyöreän pöydän ympärille. Koska pöytä oli pyöreä, olivat kaikki samanarvoisia.

Näin ollen itse ymmärrän Project Camelotin tarkoituksen seuraavasti :
Totuus pitää paljastaa koko ihmiskunnalle samanarvoisesti, olemme kaikki saman pyöreän pöydän ääressä. Ei saa olla niin, että totuus on piilotettu suurelta yleisöltä, uskottu vain pienelle joukolle ja kätketty salaliittoteorioiden taakse.

"Olemme viimeiset kaksi vuotta rahoittaneet Project Camelotia pelkästään omista taskuistamme ja sivustomme vieralijoiden kautta saaduilla anteliailla lahjoituksilla. Kiitämme teitä kaikkia vilpittömästi kaikesta avustanne ja tuestanne, joita ilman me emme voisi tehdä sitä mitä me teemme.

Tähän päivään mennessä me olemme matkustaneet laajalti, tavaten ja haastatellen totuudenkertojia, yrittäen tarjota valaisevan todistusaineiston maailmamme todellisesta luonteesta. Me tulemme jatkamaan niin kauan kuin meidän varamme ja avustuksemme tekevät tämän kaiken mahdolliseksi."

Bill Ryanilla on luonnontieteellinen/tekninen tutkinto matematiikassa, fysiikassa ja psykologiassa. Bill asuu tällä hetkellä Euroopassa.

Kerryllä on humanistinen tutkinto englanninkielessä lopputyönään sosiologia ja kauppatieteiden maisterin tutkintotodistus. Kerry asuu lähellä Los Angelesia.

Bill ja Ryan eivät ole pariskunta vaan työskentelevät läheisimpinä ystävinä saman näkemyksen ja päämäärän puolesta. He pyrkivät matkustamaan ja verkottumaan niin laajalti kuin mahdollista etsiessään totuutta ja luotettavaa todistusaineistoa, joka vastaisi aikamme kaikkein tärkeimpiin kysymyksiin.

Bill Ryan

Kerry Cassidy

**************************************************************************

Project Camelot on kerännyt tähän mennessä vaikuttavan todistusaineiston, joka koostuu useista videohaastatteluista, dokumenteista ja s-posteista, joita he ovat saaneet ja koonneet talteen. Ehkä vaikuttavinta ovat Billin ja Kerryn tekemät pitkät ja syvälliset videohaastattelut, joissa he keskustelevat perusteellisesti eri ihmisten kanssa, jotka ovat olleet mukana salaisissa projekteissa. Monet videohaastattelut ovat hätkähdyttäviä, sillä haastateltavat ensinnäkin tuntuvat hyvin mukavilta ja rehellisiltä ihmisiltä, jotka sitten paljastavat asioita, joita on vaikea uskoa. Esim. on vaikea kuvailla omia tuntemuksia, kun hauskoja vitsejä laukova, fiksu ja todella sympaattisen oloinen mies alkaa vilpittömästi kertoa, että tähtiportteja (stargates) on olemassa ja että hän on työskennellyt niiden parissa ja eivätkä ne näin ole vain osa tv-sarjaa.

Project Camelotin web-sivusto ja heidän keräämänsä materiaali löytyy osoitteesta: http://www.projectcamelot.org

Jostakin oudosta syystä kyseinen web-sivusto on ollut alhaalla jo muutaman viikon ja ennen tätä Project Camelot tiedotti sivuillaan, että joku on tuhonnut heidän sivustoiltaan tietoja ja he ovat joutuneet palauttamaan niitä takaisin. Villeimmät ovat netissä jo puhuneet tarkoituksellisesta web-hyökkäyksestä ja arvelleet tekijän olevan taho, joka ei halua, että näitä salaisia tietoja paljastetaan. Niinpä niin. Project Camelot on levittänyt näitä samoja materiaaleja kuitenkin myös muita kanavia pitkin ja esim. YouTubesta löytyy ilmeisesti kaikki Project Camelotin tekemät videohaastattelut, joten riittää, kun laittaa YouTubessa hakusanaksi 'Project Camelot' niin hakutulokseksi pitäisi tulla pitkä lista erilaisia haastatteluja.

Laitan tähän lopuksi kaksi mielenkiintoista haastattelua ja yhden keskustelun (2 x video ja tekstikäännös). Jokainen voi vapaasti reagoida niihin, esim. nauramalla, pilkkaamalla tai ottamalla ne vakavasti tai puolivakavasti. Hyvä on myös samalla miettiä, että jos nämä kerrotut asiat ovat totta, niin miten se vaikuttaisi minuun tai ihmiskuntaan, jos ne paljastettaisiin totuutena joku päivä. Tulisiko sekasorto vai valaistuminen ja sitä kautta rauha?

********************************************************************

Dan Burisch -videohaastattelu (maapallolla on tällä hetkellä yli 50 ihmisten tekemää tähtiporttia eri maissa, kts. kohdasta 4:17 eteenpäin) [list:3soivyhn]http://www.youtube.com/watch?v=g-h4XjGQFKE[/list:u:3soivyhn]
********************************************************************

Bill Ryan, Kerry Cassidy ja David Wilcock -videokeskustelu (keskustelevat ja vertailevat viimeaikaisia todistusaineistoja keskenään, puhuvat mm. hissinkaltaisesta huoneesta (jump room), jolla pääsee hetkessä Marsiin, kts. kohdasta 11:05 eteenpäin)
[list:3soivyhn]http://www.youtube.com/watch?v=VMwJmIRF7ZE[/list:u:3soivyhn]
********************************************************************

Yhteenveto Henry Deaconin haastattelusta (nimi muutettu, fyysikko Livermoresta):

[list:3soivyhn]- Työskentelen tällä hetkellä yhdelle hallituksen osastoista, joiden nimi koostuu kolmesta kirjaimesta (hän arvuuttaa meitä haastattelun aikana, kunnes arvaamme oikean osaston, ja jonka hän sitten vahvistaa). Otan luultavasti melkoisen riskin puhuessani näin, vaikka en aiokaan paljastaa mitään tietoa, joka on minun käsittääkseni sekä salaiseksi luokiteltua että spesifistä kansalliselle turvallisuudelle. Olen ollut osallisena monissa projekteissa monien erilaisten osastojen kanssa monien vuosien aikana.

- Tiesin suunnitellusta 9/11-iskusta kaksi vuotta ennen tapahtumaa. Tämän lisäksi minulle annettiin tästä yksityiskohtainen yhteenveto muutama tunti ennen kuin se tapahtui (työpaikassani). Yhteenveto tapahtui työtovereitteni kanssa. Tämä kaikki vahvisti sen, että kyseessä oli sisäpiirin homma (inside job).

[list:3soivyhn]Lisätietoja:

- Lentokoneet, jotka iskeytyivät kaksoistorneihin, olivat kauko-ohjattuja (tehden tyhjäksi pilottien työn ja käyttäen ohjelmistomodifikaatioita, jotka sallivat tiukat käännökset, jotka normaalisti olisivat olleet mahdottomia autopilotin oletusrajoituksien vuoksi). Kauko-ohjaus tapahtui tuhansien mailien päästä.

- Lentokone, joka iskeytyi Pentagoniin, oli pieni, kauko-ohjattu merivoimien suihkukone. Täysikokoista Boeing 757:ää ei olisi voitu käyttää, koska sen aerodynaamiset maavaikutukset olisivat estäneet sitä tulemasta niin alas täyttä nopeutta.

- Julkisuuteen annetut matkapuhelinsoitot olivat väärennettyjä.

- Osama bin Ladenilla ei ollut mitään tekemistä koko asian kanssa lukuunottamatta että hän oli eduksi Yhdysvaltain hallitukselle.[/list:u:3soivyhn]

- Tiedän, että USA:n ja Kiinan välille on suunniteltu sota, joka on ajoitettu vuoden 2008 loppupuolelle. Pentagon aloitti suunnittelun 1998.

- Armeijan teollisuuskompleksi on valtavan määrän vuosia edellä nykyisen valtavirran fysiikkaa, jota julkaistaan aikakausilehdissä. On projekteja, jotka ovat tekemisissä aiheiden kanssa, jotka menevät monien fyysikkojen uskomuksen, kokemuksen ja mielikuvituksen yli.

Esim. Livermoressa on Shiva Nova -niminen projekti, joka käyttää suuria joukkoja jättiläismäisiä lasereita. Nämä ovat valtavia lasereita, valtavia kondensaattoreita, monia terawatteja energiaa, rakennuksessa, joka on rakennettu jättiläismäisten jousien päälle (levittää kätensä näyttääkseen koon), ja kaikki keskitettynä pikkuriikkiseen kohtaan. Tämä luo fuusioreaktion, joka toistaa tietyt olosuhteet ydinaseiden testaamiselle. Se on aivan kuin ydinasetesti laboratorio-olosuhteissa ja käynnissä on vaikuttava datan keräys kohdasta, johon kaikki energia on keskitettynä.

Ongelmana on vaan se, että kaikki äärimmäisen suurienergiset tapahtumat, kuten tämä, luovat repeämiä avaruusajan rakenteeseen. Tämä havaittiin aikaisemmin varhain Hiroshiman ja Nagasakin tapahtumissa ja voit nähdä sen jopa vanhoissa elokuvissa: pane merkille se mikä näyttää ikään kuin laajenevalta energiapallolta. Ongelma repeämien luomisessa avaruusaikaan, olivatpa ne sitten isoja tai pieniä, on se että sisään (=maailmaamme) pääsee asioita, joita sinä et halua olevan siellä. Olentoja ja kaikenlaista outoa tavaraa ja outoja vaikutuksia, ja voin kertoa, että ne ovat aiheuttaneet isoja ongelmia.

Ongelma on heidän läsnäolonsa ja se mitä tapahtuu seuraavaksi. Toinen ongelma on se, että jos luot repeämiä avaruusaikaan, sinä sotket itse aikaa, tarkoituksellasi tai sitten et. On ollut yrityksiä korjata tämä ja se kaikki johtaa aikasilmukoiden monimutkaiseen kerrokseen. Jotkut ET:t yrittävät auttaa, ja toiset, ja toiset eivät. Ennustettaessa tulevaisuutta voimme puhua vain luultavista ja mahdollisista tulevaisuuksista. Tämä kaikki on äärimmäisen monimutkaista ja hyvin korkeasti salattua. Pohjimmiltaan se on yksi valtava sekasotku. Olemma avanneet Pandoran laatikon, aluksi Manhattan Projektilla, ja emme ole toistaiseksi löytäneet tapaa käsitellä jälkiseuraamuksia.

- Maan päällä on olemassa portaaleja/tähtiportteja(stargates). Yksi portaaleista on yhteydessä Marsiin ja se on vakaa yhteys huolimatta siitä, missä Maa ja Mars ovat kiertoradallaan. Meillä on Marsissa 60-luvun alussa perustettu tukikohta. Itse asiassa, meillä on siellä lukuisia tukikohtia ja Mars on tutkittu näin ollen jo kauan aikaa sitten.

- Marsissa on suuri väliluku, 670 000 muutama vuosi sitten (se onko siellä ihmisiä, riippuu siitä, mitä tarkoitat ihmisellä). Marsin tukikohta on ollut olemassa äärimmäisen pitkän ajan (kymmenien tuhansien vuosien ajan) ja sen väestö on kasvanut ja vähentynyt vuosisatojen aikana. Se sijaitsee muinaisen merenpohjan pohjalla. Se ei ole kaukana tästä NASA:n valokuvan näyttämästä paikasta (1976 Viking 2 Utopia Planitia):
http://www.bibliotecapleyades.net/image ... n03_01.jpg

- Kuljetukset Marsiin tehdään kahdella tavalla: henkilöstö ja pienet tavarat tähtiporteilla ja suuremmat tavarata avaruusaluksilla.

- On kehitetty kommunikointilaitteita, joilla voidaan kommunikoida paikallisesti ja yli valtavien etäisyyksien niin että yhteyksiä on mahdotonta salakuunnella, koska laitteiden välillä ei näytä matkaavan mitään signaalia, jonka voisi siepata. Nämä laitteet toimivat signaalin ei-sijainti -tekniikalla. Tällä tarkoitetaan universumin eri osissa olevia kahta hiukkasta, jotka pystyvät kommunikoimaan keskenään samanaikaisesti, huolimatta siitä, mikä on etäisyys. Hienointa tässä kaikessa on se, että näitä laitteita on itse asiassa todella helppo rakentaa. Luot kaksi "kaaottista" virtapiiriä muutamalle pienelle koekytkentälevylle käyttäen halpoja komponentteja, joita kuka tahansa voi ostaa, ja ne kommunikoivat toistensa kanssa tällä tavoin. Voit rakentaa näitä, jos tiedät kuinka.

- Alpha Centaurilla (=meidän Aurinkoamme lähimpänä oleva tähti) on aurinkokunta, joka on hyvin samanlainen kuin meidänkin, mutta se on vanhempi. Sen planeetat ovat vakailla kiertoradoilla. Siellä on kolme asutettua planeettaa, toinen, kolmas ja viides. Tämä tuli ilmi työni aikana ja on tunnettu asia. Sinne on suhteellisen helppo päästä, vähemmän kuin viiden valovuoden päässä. "Ihmiset" siellä ovat hyvin ihmisten kaltaisia. Ihmismuoto on hyvin yleinen universumissa.

- Aikasilmukat (time loops). Tilanne aikasilmukoiden suhteen on se, että on olemassa valtava määrä rinnakkaisia aikajanoja (timelines), paljon haarautumia. Ei ole olemassa paradokseja. Jos menet takaisin ajassa ja tapat isoisäsi, siinä ei ole mitään paradoksia. Kun menet takaisin ja muutat menneisyyttä, se luo uuden aikajanan, joka on alkuperäisen aikajanan uusi haara. Tuolla uudella aikajanalla sinä et olisi enää syntynyt, etkä olisi enää olemassa, joten se näkökulma paradoksista on totta. Mutta tällä aikajanalla, jolla sinä olet juuri nyt, sinä olet olemassa ja jatkat edelleen niin. Ei siis ole olemassa mitään paradoksia. Olet tekemisissä vain eräänlaisen aikapuun erilaisten haarautumien kanssa. Mitään periaatteita ja lähtökohtia ei tule rikotuksi. Kaikki tulevaisuuden tapahtumat ovat mahdollisia, ei varmuuksia.

- Ilmaston lämpeneminen on osittain kasvihuoneilmiön syytä, mutta pääosin se johtuu auringon kasvaneesta toiminnasta. Auringon toiminta on se todellinen ongelma. Auringon ympärillä on massiivinen astronominen objekti, pimeä tähti (Dark Star), joka on pitkällä elliptisellä radalla ja kaltevalla tasolla muihin planeettoihin nähden. Tämä objekti on nyt lähestymässä ja aiheuttaa resonointivaikutuksia aurinkoomme eri tavoin niin, että Auringon toiminta on kasvanut. Auringon kasvaneeseen toimintaan vaikuttavat kuitenkin myös monet muut monimutkaiset tekijät.

- Irakin sodassa oli osittain kysymys Irakissa olevasta tähtiportista (stargate) ja sen hallinnasta, tähtiportin, jonka sijainti on yksi suurimmista salaisuuksista. Henry vahvistaa tämän olevan ensikäden tietoa.

- Apollo-astronautit menivät kuuhun, mutta tarvitsivat siihen apua. Useimmat tehtävistä päätyivät kuuhun, mutta joitakin valokuvia ja filmejä väärennettiin PR-syistä. Huomattavaa oli kuitenkin se, että tätä varten lainattiin kehittynyt teknologiaa: johonkin aluksen osaan hyödynnettiin kevyttä nanoteknistä ihosuojausta, joka tarjosi hyvin tehokkaan säteilysuojan, yhdistettynä muiden teknologioiden kanssa, joita käytettiin suojaamaan astronautteja Gamma- ja muulta vaaralliselta säteilyltä. Lisäksi Kuumoduuliin lisättiin kehittynyttä "Alien"-teknologiaa, joka mahdollisti kuumoduulin laskeutumisen ja avustamisen kuusta lähdössä.

Jotkut Apollo-astronautit oliva tietoisia näistä teknologioista. Tämä selittää astronauttien yleisen haluttomuuden tulla haastatelluiksi tai puhua julkisesti aiheesta. Heidän vihansa niitä kohtaan, jotka väittävät, että he eivät koskaan menneet kuuhun, on ymmärrettävää, koska he todellakin menivät kuuhun. He olivat rohkeita miehiä..ja he saivat jonkin verran apua siihen.

- Roswell. Roswellin vierailijat olivat ihmisiä tulevaisuudesta. He eivät olleet toiselta planeetalta vaan tulevaisuuden Maasta - matkustaen ajassa taakse päin vuoteen 1947 ja yrittäen käsitellä ongelmat, jotka olivat tapahtuneet heidän historiassaan. Roswellin vierailijat olivat puhtaasti epäitsekkäällä tehtävällä. Heidän ei olisi tarvinnut tehdä tätä, mutta valitsivat...säälistä. Mutta tehtävä meni tuhoisasti pieleen - ei vain siksi että he putosivat Maahan (onnettomuus, jonka aiheutti suuritehoinen tutka, ja jonka armeija valjasti myöhemmin aseeksi, kun tajusi, mikä vaikutus sillä oli) vaan siksi, että heillä oli laite, joka oli heidän ainoa keino, avaruudessa ja ajassa suuntava laite, joka veisi heidät takaisin kotiin ja takaisin heidän omaan aikaansa.

Tämä laite oli pieni laatikko. Kun armeija hankki laatikon ja tutki sen, siitä tuli katastrofi itsessään. Se teki aikajanaongelmasta monta kertaa pahemman, koska aikaportaaliteknologia esitettiin meille väärään aikaan ja kertoi armeijalle, mitä oli edessä tulevaisuudessa.

Siitä lähtien, tulevaisuuden ihmiset ovat tehneet toistuvia yrityksiä korjatakseen pahentuneen tilanteen. Tämä on se, mikä on aiheuttanut aikajanojen kerroksen, luoden sotkuisen monimutkaisuuden, joka on selvästi haastava jopa kaikkein älykkäimmille, nykypäivän aivoille, ymmärtää täysin.[/list:u:3soivyhn]

LÄHTEET:

http://www.projectcamelot.org
http://www.bibliotecapleyades.net/cienc ... m#Contents

Sivut

Kommentit (77)

jumalauta
JUMALAUTA, olipas tarina, mitä tekijät ovat vedelleet, meskaliinia, lsd:a ... ???

Project Camelotin sisältöä ei ole varmasti helppoa sulattaa, jos ei ole tottunut salaliittoympyröissä käsiteltäviin asioihin. Olen kyllä omalla kohdallani lukenut hurjempiakin juttuja, mutta kyllä näissä Project Camelotin tähtiportti-väitteissäkin riittää ihmeteltävää ja pokan pitämistä.

Olisi varmaan hyvä, jos koko asia voitaisiin laittaa tekijöiden jonkinlaisen pimahtamisen ja mielisairauden piikkiin tai sitten kyseessä olisi vain vitsi. Valitettavasti nämä tekijät, Bill ja Kerry, tuntuvat olevan vain hyvin normaaleja, mukavia ja fiksuja ihmisiä, sellaisia, joita haluaisi löytää lisää myös omasta ystäväpiiristä. Myöskään raha ei näyttäisi olevan tässä kyseessä vaan vapaaehtoinen ja omakustanteinen projekti, jota ulkopuoliset voivat halutessaan tukea. Ja ennen kaikkea nämä ihmiset ovat todella tosissaan sen suhteen, mitä he tekevät, haluavat etsiä totuudenkertojia ja uskoa heitä, mutta kyseenalaistavat ja testaavat heitä myös samalla.

Vaikuttavinta noissa videohaastatteluissakin on juuri se, että tekijät ovat nimenomaan tavanneet haastateltavat paikan päällä ja viettäneet aikaa heidän kanssaan, usein heidän kodissaan ja heidän perheensä kanssa. Ja nämä tapaamiset eivät ole yleensä mitään jäykkiä muodollisuuksia, vaan rentoja ja hauskoja tilaisuuksia, joissa saadaan uusia ystäviä. Tämä jo itsessään pienentää huijauksen mahdollisuutta. Vai kuinka moni haluaisi tieten tahtoen kusettaa tekijöitä, jotka omalla kustannuksella ja vaivalla tulevat tapaamaan henkilöä ja tämän perhettä?

Itse nostan hattua Project Camelotille ja sen tekijöille, että he uskaltavat rohkeasti mennä valtavirtaa vasten, laittaa itsensä likoon maineen menetyksen uhalla ja kyseenalaistaa vallitsevia paradigmoja. Tarve totuuden selville saamiseksi on varmasti olemassa, kun nykyinen maailmamme on hyvin epäoikeudenmukainen, ihmiset ovat pahoja, valehtelevat toisilleen ja maailmassa tapahtuu asioita, joita on vaikea ymmärtää.

Tervetuloa siis Project Camelot, joka yrittää tehdä oman osansa selvittääkseen, mitä maailmassa oikeasti tapahtuu!! Jos tähtiportteja on olemassa, niin minä vaadin hallituksilta selvityksen, nousen barrikadeille ja vaadin päästä heti koematkalle.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8642
Liittynyt16.3.2005

Olen huolissani. Nimittäin siitä että Marsiin viedään isot jutskat perinteisesti ja pienet tähtiportilla. Meikäläisen muurahaisen käsityskyvyllä veisin Mig-hitsausvehkeitä ja pienempiä palkkeja sillä stargatella ja kokoaisin paikan päällä isoja jutskia. Mutta kai tuossa joku idea on. Ehkei ylivertainen äly alistu mihinkään palapeleihin.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

"Olemme viimeiset kaksi vuotta rahoittaneet Project Camelotia pelkästään omista taskuistamme ja sivustomme vieralijoiden kautta saaduilla anteliailla lahjoituksilla. Kiitämme teitä kaikkia vilpittömästi kaikesta avustanne ja tuestanne, joita ilman me emme voisi tehdä sitä mitä me teemme. "

eli liikaa pölistään siitä kuinka itte on rahotettu...
sitten kuitenkin ollaankin saatu rahaa jo muiltakin...

haiskahtaa rahastukselta...

Olin tuossa ajatellut avata ketjun aiheesta hauskimmmat salaliittoteoriat, mutta tuossahan tulikin kaikki kätevästi yhdessä paketissa. Tuossa on yksinkertaisesti koottu kaikki mahdolliset salaliittoteoriat ja liitetty ne täysin uskomattomilla älyllisillä loikilla yhteen.

Tuolta kotisivuilta löytyi tässä jo mainittujen juttujen lisäksi kaikki kokeilemani salaliittoihin liittyvät jutut. Kennedyn murha, illuminati, bigfoot, Vatikaanin tiedustelupalvelu, planeetta X, Jeesus oli alien, temppeliritarit, natsien salaiset ufo-operaatiot antarktiksella jne. Ja kaikki ilmeisesti liittyvät jotenkin toisiinsa.

Todella hupaisat ja massiiviset kokoelmat kaikkea kummallista. Suosittelen, tosin ilmeisesti hieman eri syistä kuin aloittaja. Tyypillisiä olivat aloituksen "Henry Deaconin" kaltaiset salanimellä tai nimettömänä esiintyvät kertojat, joiden juttuihin pitäisi ilmeisesti uskoa. Ei mene läpi.

TheLastNinja
Ja nämä tapaamiset eivät ole yleensä mitään jäykkiä muodollisuuksia, vaan rentoja ja hauskoja tilaisuuksia, joissa saadaan uusia ystäviä. Tämä jo itsessään pienentää huijauksen mahdollisuutta. Vai kuinka moni haluaisi tieten tahtoen kusettaa tekijöitä, jotka omalla kustannuksella ja vaivalla tulevat tapaamaan henkilöä ja tämän perhettä?Hyvin moni. Hölmöjen huijaaminen on perinteinen tapa. Esimerkiksi julkisuuden saamiseksi.

TheLastNinja
Tarve totuuden selville saamiseksi on varmasti olemassa, kun nykyinen maailmamme on hyvin epäoikeudenmukainen, ihmiset ovat pahoja, valehtelevat toisilleen ja maailmassa tapahtuu asioita, joita on vaikea ymmärtää.Edellisessä pätkässä et uskonut ihmisten valehteluun ja kusettamiseen. Nyt ihmiset ovatkin pahoja ja valehtelevat toisilleen. Onko sinulla jokin käsitys että salalittoteoreetikot eivät ole kykeneviä valehteluun, vaan kammoamasi pahuus on keskittynyt vain salaisiin organisaatioihin ja hallituksiin?

TheLastNinja
Tervetuloa siis Project Camelot, joka yrittää tehdä oman osansa selvittääkseen, mitä maailmassa oikeasti tapahtuu!! Jos tähtiportteja on olemassa, niin minä vaadin hallituksilta selvityksen, nousen barrikadeille ja vaadin päästä heti koematkalle. :D

Tämä naiivi lopetus pisti minut hieman epäilemään trollausta, jossa pyritään tekemään salaliittoharrastajat naurettaviksi ja provosoimaan vastustajia. Jos tekstit on kirjoitettu tänne tosissaan, niin epäilen kirjoittajan olevan aika nuori.

No onhan se hienoa, että joku viitsii tuollaiseenkin aikaa uhrata.
Itseassa kaikki tiivistyy yhteen kysymykseen: miksi luin tämän ketjun?

No onhan se hienoa, että joku viitsii tuollaiseenkin aikaa uhrata.
Itseassa kaikki tiivistyy yhteen kysymykseen: miksi luin tämän ketjun?

Olihan tuolla tämä: "Tiedän, että USA:n ja Kiinan välille on suunniteltu sota, joka on ajoitettu vuoden 2008 loppupuolelle. Pentagon aloitti suunnittelun 1998."

Ennustan, ettei noin pääse käymään.

Tarkistetaan tilanne 2009. Jos minun ennustus on oikein, niin voimme todeta jotain tuon toisen "tiedon" antaneesta miehestä.

TheLastNinja

- Irakin sodassa oli osittain kysymys Irakissa olevasta tähtiportista (stargate) ja sen hallinnasta, tähtiportin, jonka sijainti on yksi suurimmista salaisuuksista. Henry vahvistaa tämän olevan ensikäden tietoa.

Kyllä, ja suomessa ei ole tähtiportteja, vaan lentäviä lehmiä, jotka kuljettavat ihmisiä Marsiin. Lisäksi: Maapallo ei ole kolmas planeetta auringosta lukien: Tähtitieteilijät ovat pimittäneet välissä olevat 10022 planeettaa meiltä ihmisiltä, koska ne planeetat ovat timanttia.

Mutta mutta, tämä aihe olisi kuulunut paremminkin tuonne tiedevitsit - osiolle, kuin tiedeaiheisiin. Sain kuitenkin päivän naurut tuosta jutustasi.

Advocatus Diaboli
Olihan tuolla tämä: "Tiedän, että USA:n ja Kiinan välille on suunniteltu sota, joka on ajoitettu vuoden 2008 loppupuolelle. Pentagon aloitti suunnittelun 1998."

Ennustan, ettei noin pääse käymään.

Tarkistetaan tilanne 2009. Jos minun ennustus on oikein, niin voimme todeta jotain tuon toisen "tiedon" antaneesta miehestä.

Popkornit esille

Mulla toi linkki toimii ihan hyvin.
Hmämmästyttää hieman, että aloittaja sanoo todisteiksi haastatteluja.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8642
Liittynyt16.3.2005
Advocatus Diaboli
Olihan tuolla tämä: "Tiedän, että USA:n ja Kiinan välille on suunniteltu sota, joka on ajoitettu vuoden 2008 loppupuolelle. Pentagon aloitti suunnittelun 1998."

Tuo voi olla todellisempaa kuin kukaan osaa kuvitella. Oikeastaan olisi outoa ellei kaiken aikaa olisi käynnissä "sotaharjoitus" potentiaalisimpia uhkaajia kohtaan. Melkoinen etulyöntiasema on organisaatiolla, jolla on iskuja varten luotuna vuosikausien älyllinen pommi. Tietenkin vain siinä tapauksessa, että mallit ovat nerokkaan toimivia. Noista vaan on aika pieni kynnys käynnistää virtuaalikoneiston sijaa todellinen sotakone. Eli kymmenen vuoden suunnitelma saattaa milloin vain muuttua oikeasti todelliseksi.

Mutta luulisi näkyvän läpi sitten isolle massallekin. Spontaanin kohelluksen ja täsmällisen strategian erottaa kuka vain.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Haha näähä oli iha hauskoja, ei-signaali laitteita
Roswell, eihh... stargate, se sarja on kyllä hyvä.. nuoki vissi ovat kattoneet

Roswellin "ufo" oli todellisuudessa tarkkailu pallo. Usaan oli todella tärkeä tietää NL:län ydinkokeista joten he laittoivat korkealle ilmakehään havaintopalloja joista yksi sitten putosi. Juttuhan oli tietenkin huippusalaista joten sotilaat eristivät paikat ja sitten kun siellä on sotilaita ja niiiiiin salamyhkäistä toimintaa niin tietenkin joku hourupää keksii jonkun ufo tarinan.

Petu
Seuraa 
Viestejä2287
Liittynyt17.3.2005
peippo
Advocatus Diaboli
Olihan tuolla tämä: "Tiedän, että USA:n ja Kiinan välille on suunniteltu sota, joka on ajoitettu vuoden 2008 loppupuolelle. Pentagon aloitti suunnittelun 1998."

Ennustan, ettei noin pääse käymään.

Tarkistetaan tilanne 2009. Jos minun ennustus on oikein, niin voimme todeta jotain tuon toisen "tiedon" antaneesta miehestä.

Popkornit esille

Mulla toi linkki toimii ihan hyvin.
Hmämmästyttää hieman, että aloittaja sanoo todisteiksi haastatteluja.

En usko ,että jenkeillä on minkäänlaista syytä iskea Kiinaan . Onhan nämä sijoittaneet rivon pinon pätäkkää tuotto mielessään Kiinaan .

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat