Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Suurin osa palstalaisistahan toki muistaa kansanedustaja Mikko Alatalon hienon soul-kappaleen "kylläpä sitä nyt ollaan niin neekeriä, että..." vuodelta 1980.

Näin sunnuntaiaamun kunniaksi (ja epäilisin unensaantivaikeuksia myös osasyylliseksi tähän) allekirjoittanut päätti pistää äänestyksen pystyyn ko. kappaleen muistavien foorumilaisten kesken.
Kuka siis on kaikkein "eniten neekeriä"; Ugandan pojat, savolaisukko, peroksidiblondi, Ylä-Voltan poika vaiko kenties Timo Kojo tahi vuonna 2002 julkaistussa kappaleen "dance-versiossa" mainittu Sami Saari?
Perustelut valinnalle ovat myös suotavia.

Jos muisti pätkii niin tämä virkistänee muistoja=)

Mainittakoon nyt vielä kerran, että tällä äänestysthreadilla ei ole mitään tekemistä rasismin kanssa, ellei kyseinen asia jo kappaleessakin tule esille. Jos joku sellaista väittää, taitaa väittäjä sitten olla niin neekeriä, neekeriä......

Oma ääneni meni Timo Kojolle, osittain unohtumattoman "Nuku Pommiin"-kappaleensa takia, osittain kunnioituksesta Alatalon ikimuistoisen, koskettavan kappaleen alkuperäistä versiota kohtaan ja suurimpana syynä nimensä takia:
jos kerran itsekin olen huomannut sanan "yöntimo" syrjäyttäneen puheessani "neekeri"-sanan täysin, en vain voinut edes harkita muuta vaihtoehtoa.
Tosin Sami Saari kyllä "neekeröi" aika kintereillä...
(Kyllä, koetan mennä nukkumaan juuri, mutta se ei saa vaikuttaa äänestyksen tärkeyteen; nyt kaikki antamaan äänensä oikealle ehdokkaalle!)
Tässä teille, rakkaat foorumilaiset, siis Rötöstäättöri-sedän (ala)pääsiäisyllätys

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat