Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

author="<a href="http://www.uusisuomi.fi/raha/18434-ilmastonmuutos-uhka-mielenterveydelle">uusisuomi</a>" kirjoitti:
Ilmastonmuutos uhkaa myös ihmisten mielenterveyttä, väittää tiedetoimittaja, ympäristöaktivisti ja kirjailija Risto Isomäki.

- Ilmaston lämpenemistä ei ole enää mahdollista pysäyttää pelkästään vähentämällä päästöjä, Isomäki sanoo. Isomäen kirja "34 tapaa estää maapallon ylikuumeneminen " julkaistiin pääsiäisviikolla.

Isomäki vertaa tilannetta 11. syyskuuta 2001 tapahtuneisiin terrori-iskuihin Yhdysvalloissa. Iskujen jälkeisessä median tehopommituksessa ihmiset kokivat tilanteen jatkuvana sotana ja voimattomuutta, josta seurasi lisääntyvää depressiota, stressiä ja sydänsairauksia.

- Olemme menneet yli kosmetiikan ilmastomuutoksen ehkäisyssä. Vakavuusaste syvenee, Isomäki kuvaa uusisuomi.fi:lle myönteisesti vuonna 2009 Kööpenhaminassa pidettävän maailmanlaajuisen ilmastokokouksen odotuksia.

Isomäen mukaan jatkuva tietoisuus ilmastonmuutoksen uhkasta ja siitä, että itse ei kykene tekemään riittävästi ja "olemaan hyvä ihminen" aiheuttaa masennusta ja terveysongelmia.

(Boldaukset minun)

Kun en ole kirjaa vielä lukenut, niin en tarkkaan tiedä mitä on oikeasti sanottu, mutta...

Eihän ilmastonmuutos mitään mielenterveysongelmia aiheuta kuten otsikossa väitetään. Imastoalarmistit kuten Isomäki niitä aiheuttaa!

Mitäs, jos uusimmat - täälläkin esillä olleet tiedot ilmaston kylmenemisestä pitävät paikkansa - niin miten Isomäki korjaa/korvaa aiheuttamansa vahingon. Hänhän nyt omalla kirjallaan aiheuttaa niitä mielenterveysongelmia.

Mutta eihän ympäristösuojelijoilla ole mitään vastuuta ihmisestä, ympäristöstä vain.

Lukekaa koko juttu ja kommentit uusisuomi -nettilehden jutusta.
.
Edit typo

Kommentit (6)

Tämä on selvästi suunniteltua manipulatiota saada asiaa tuntematon yleisö syyllisyyden tunteisiin ja uhraamaan lisää resurssejaan joatta olisi "hyvä ihminen".
Käytännössä se merkitsee lompakolla käyntiä ja lisääntyvää kriitikoiden hulluttelua. Häiritsemättömänä tämä kehitys vie keskitysleireihin ja muihin sosialismin herkkuihin.

Ministeritkin ahdistuvat ja masentuvat niin että miettivät alapäitä työnsä lomassa.

Ei kasvihuone ilmiö välttämättä tarkoita globaalia lämpenemistä. ollaanko jo unohdettu mahdollinen golf virran pysähtyminen joka saattaa olla kasvihuoneilmiön seuraus.

Viime vuodet osoittavat pelon näyttelevän edelleenkin suurta osaa ihmismassojen hallinnassa.

Menckenin sanoin:

käytännön politiikan tärkein periaate on pitää väestö pelokkaana kiusaamalla sitä jatkuvasti kaikenlaisilla peikoilla joista useimmat ovat pelkästään mielikuvituksen tuotetta. Näin väestö saadaan kaipaamaan valtion turvaa.
ykskivi
Seuraa 
Viestejä1950
Liittynyt27.3.2006
Phony

Eihän ilmastonmuutos mitään mielenterveysongelmia aiheuta kuten otsikossa väitetään. Imastoalarmistit kuten Isomäki niitä aiheuttaa!

Jaa-a ei ilmastonmuutos minullekaan mitään mielenterveysongelmia tai masennusta aiheuta. Onhan noita ilmastonmuutoksia ollut ennen ihmistäkin.

Mietit tässä vain jokohan uskaltaisin istuttaa luumupuun ja viiniköynnöksen tuonne takapihalle, nehän voisivat jo selvitä talven yli täällä Oulun seudullakin.

Nämä viimeisimmät uutiset maapallon tämänvuotisesta jäähtymisestä vähän pistävät harkitsemaan. Harmi, että vahvistusta pohjoisnavan sulamisesta pitää odotella heinäkuuhun asti. Haluaisin hoitaa istutuksen jo keväällä, mutta en tiedä uskallanko vielä, sulamisessa voi vielä hyvinkin tulla takapakkia.

(huh, onkohan minustakin tulossa trolli.. se taitaa olla tarttuvaa!)

To refuse a hearing to an opinion, because one is sure that it is false, is to assume that one's own certainty is the same thing as absolute certainty. All silencing of discussion is an assumption of infallibility. - John Stuart Mill -

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat