Seuraa 
Viestejä1918
Liittynyt11.3.2008

Itselläni kärsimyksen malja täyttyi.

Ymmärrän että normaali mies kestää armeijan aiheuttaman vitutuksen mukisematta.

Mutta mun mukissani oli vuosien koulukiusaaminen taustalla ja en ole normaali mies.

Armeijasta ei ollut vittuakaan hyötyä minulle, onneksi älysin valehdella että vakaumus on muuttunut.

-

Sivut

Kommentit (237)

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007

Minusta oli ihan hauskaa. Oli hiina ja hiina, etta en pyrkinyt kadettikouluun.

Osaltaan vaikutti varmaankin se, etta kantahenkilokuntaan kuuluneet kouluttajat olivat patevia ja ihan Ok -tyyppeja, erityisesti AUK:ssa
ja RUK:issa.

Varusmieskouluttajista ei ihan samaa pysty sanomaan, mutta se oli odotettavissa...

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Paul M
Seuraa 
Viestejä8642
Liittynyt16.3.2005

Ainakin meikäläiselle koulukiusatulle (opettajat kiusasivat) armeija näytti paikkani. Ei ole kukaan ryppyillyt sen jälkeen. Enkä ole minäkään. On vähän niinkuin koirien kanssa tämä elo. Jos joku koira puree, niin sille käy huonosti. Ja ilmiselvästi nuo muut aistivat sen riittävästi. Tylsäähän siellä oli ja loppupäästä sain jo vapaata iltalukion aloittamisen takia. Ei ollut hommia muutenkaan viimeisen parin viikon ajaksi. Henkilökohtaisia lomia ja kuntoisuuslomia jäi käyttämättä noin puolitoista viikkoa. Eli huonosti meni tuolta kohdalta.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918
Liittynyt11.3.2008

"peippo" kirjoitti:
Armeija täytyisi laittaa pakolliseksi kaikille. Nykyään on niin ylipainoista ja pilalle hemmoteltua porukkaa, että huhhuh.

Miten itsetuntoni olisi voinut kasvaa siinä jos olisin antanut itseäni alistettavan samalla tavalla kuin peruskoulussa ja lukiossa?

Ylipainosta voi päästä eroon muutenkin kuin armeijan avulla. Siitä eroon pääseminen ei ole paras syy käydä armeijaa.

Minua ei oltu hemmoteltu pilalle! Tiesin mitä on vanhempiensa kunnioittaminen lapsena ja lapsilla oli kotona asuessaan siivousvelvollisuus eikä rahaa annettu ilmaseksi.

Mitä hyötyä armeijasta on? Kun puhutaan -------varusmiestasolla-------. Onko sulla antaa linkki tutkimukseen jossa todetaan että nimen omaaan ------reservin alimman kastin----- sotilaat jotenkin hyötyisivät armeijasta urakehitystä ajatellen?

-

Tyko
Positiivisesti suhtautuen asiaan voin todeta että kunto kasvaa.
Hyväkuntoisella se laskee, koska ei pääse treenaamaan yhtä tehokkaasti kuin ehkä siviilissä pääsisi. Riippuu tietenkin paljon palveluspaikasta ja koulutuksesta.

baal1984
peippo
Armeija täytyisi laittaa pakolliseksi kaikille. Nykyään on niin ylipainoista ja pilalle hemmoteltua porukkaa, että huhhuh.Miten itsetuntoni olisi voinut kasvaa siinä jos olisin antanut itseäni alistettavan samalla tavalla kuin peruskoulussa ja lukiossa?

Ylipainosta voi päästä eroon muutenkin kuin armeijan avulla. Siitä eroon pääseminen ei ole paras syy käydä armeijaa.

Minua ei oltu hemmoteltu pilalle! Tiesin mitä on vanhempiensa kunnioittaminen lapsena ja lapsilla oli kotona asuessaan siivousvelvollisuus eikä rahaa annettu ilmaseksi.

Mitä hyötyä armeijasta on? Kun puhutaan -------varusmiestasolla-------. Onko sulla antaa linkki tutkimukseen jossa todetaan että nimen omaaan ------reservin alimman kastin----- sotilaat jotenkin hyötyisivät armeijasta urakehitystä ajatellen?

Aikaisemmassa kysymyksessäsi et laittanut urakehitystä tuohon hyötynäkökulmaan. Riippuu täysin työnantajasta vaikuttaako armeijassa käynti/natsat palkataanko sinut vai ei. Nykyään varmaankin käy vähempään nuo paikat, missä armeijassa käynnistä jotain hyötyä olisi. Toki se näyttää paljon paremmalta, jos merkinnöistä löytyy armeijan käyminen. Jos olet totaalikieltäytyjä tai mielenvikaisuuteen vedonnut, niin kai sen nyt tyhmempikin tajuaa, että työnantaja katsoo heti hieman eri kannalta sinua.

Hyötyä siviiliuraan armeijasta saa esimerkiksi viestikomppaniasta, jos aiot telekommunikaation alalle. Lentäjäksi pääseminen helpottuu myös, jos käyt Kauhavan lentosotakoulun.
Tavallinen nurmipora/jääkäri tuskin mitään "hyötyä" siviiliuralleen armeijasta saa.

Moni vetoaa ( tässäkin threadissä ) siihen, että armeijaan pitäisi mennä, jotta fyysinen kunto kasvaisi. Itselläni kunto oli jo valmiiksi hyvä armeijaan meneessä joten sieltä en mitään kuntobuustia saanut. Jotkut lihoivat syötyään sotkussa pullaa joka ilta. Jotkut laihtuivat. Ei ole yksinkertaisesti yhtä ainoaa vastausta miten armeija voi sinua auttaa. Se riippuu mm. asenteesta, jolla siihen mestaan lähdet.
Näin armeijan käyneenä voin sanoa, että helvetin helppoa oli ja välillä vitutti. Jos armeijaa ei kestä, on itsehillinnässä tms. jotain vikaa.
Joku tähänkin tulee avautumaan, että armiejan käyneet ovat lampaita jne, mutta jokaikinen joka maitojunalla sieltä kesken kaiken lähti pois, oli jonkinnäköinen "luuseri". Tietenkin joukkoon mahtuu näitä ainoastaan periaatteen vuoksi kieltäytyviä, ihmisiä jotka vastustavat kaikkea ainoastaan vastustamisen vuoksi.

tiäremiäs
Ei sitä tarvi käydä jos on psyykkisiähäiriöitä, itsekin sain vapautuksen 2006.

Niin, ainahan teitä luumuilijoitakin löytyy.

Sota-aikana pääsette etulinjaan.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008
peippo
Armeija täytyisi laittaa pakolliseksi kaikille. Nykyään on niin ylipainoista ja pilalle hemmoteltua porukkaa, että huhhuh.Itseasiassa monet ihmiset vaan lihoo armeijassa kun siellä ei ole mitään muuta tekemistä kuin syöminen ja naposteleminen.
Aivokapasiteetin käyttökin on niin matala että siellä armeijassa leikkiminen itseasiassa varmaan vaan vähentää energian kulutusta. Muistelisisin ainakin näin että aivot kuluttaa jotain 60% energian tarpeesta. Korjatkoon jos jollakin on tarkempaa tietoa.

tiäremiäs
Ei sitä tarvi käydä jos on psyykkisiähäiriöitä, itsekin sain vapautuksen 2006.

Itsekkin pitäisi käydä psykiatrilla koska mä saatan saada vapautuksen kanssa. Jaksais vaan soittaa sinne.

Kerranhan mä jo armeijassa tosin olen käynykkin.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Pidä sitä kärsimyksesi maljaa vaikka.. suorituksena, kyllä.

Minusta on enemmän luuserimaista antaa niille vanhoille kiusaajille periksi, se että he alisti joskus tulis vaikuttaan koko elämään, myös johonki armeijaan joka on murto-osa sun ajastas ja ei varmasti oo pahimmasta päästä... luovuttajat, pah.

Omalla käyttäytymisellä on myös vaikutuksensa alistaako joku sinua vai ei. Oot tossun alla jos annat olla.

Itse löysin KVG:lla aivojen kuluttavan yhden viidesosan siitä energiasta mitä ruoasta saa...levossa. Loppu riippuu sitten koitatko laittaa palikoita rei´istä sisään vai ratkaista kuudennen asteen yhtälöä paperilla ja kynällä ja tämän jälkeen laskea kosinimuunnoksia ilman laskinta

Armeijasta saa asekoulutuksen josta on jotaki hyötyy tulevaisuudessa, kunto kohonee useimmilla ihmisillä, oppii toimimaan paremmin ryhmässä, oppii tottelemaan esimiehen käskyjä, muutenkin työnantajat tykkää enemmän jos on käyny armeijan kuin on ollut totaalikieltäytyjä.

niin jos Suomi ja asevelvollisuus kelpaa täälä niin muuttakaa vaikka jenkkeihin

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat