Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

niin.. monikulturismi johtaa totaaliseen tuhoon ja länsimaisen sivistyksen katoamiseen.. onko ideoita miten tämän voi estää?

Sivut

Kommentit (76)

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28196
Liittynyt13.5.2005

Paikallaan pysyminen tarkoittaa kuollutta ja paikalleen jämähtämistä voidaan sanoa kuolemiseksi. Mutta jos hidas ja tuskallinen itsemurha olisi syystä taikka toisesta tavoitteena, ehdottaisin Pohjois-Korean mallia, jossa rajat ovat visusti kiinni.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Dresden
Seuraa 
Viestejä1191
Liittynyt16.3.2005

Pohjois-Korean malli on hyvä, mutta ei täydellinen. Jostain siihenkin maahan livahtaa ulkomaalaisia.

Die Lust zur Zerstörung ist eine schaffende Lust. - Jules Elysard

Gödel
1488Mappe92
niin.. monikulturismi johtaa totaaliseen tuhoon ja länsimaisen sivistyksen katoamiseen.. onko ideoita miten tämän saastan voi estää?Tiukemmalla pakolaispolitiikalla voidaan ehkä vielä muuttaa tilannetta.
Toisaalta jo pelkästään tieto 200:sta ruandalaisesta kertoo kuinka
kaukana Thors on realiteeteista. Raiskaus piikki tulee varmasti.

No jos Ruandan orpoja pikkulapsia vielä täälläkin aletaan raiskaamaan,
niin se on jo niin suuri häpeä, että minä en siinä vaiheessa enää tahdo
olla Suomalainen.

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28196
Liittynyt13.5.2005

Kyse ei ole mistään näsäviisaasteluista vaan kysymyksiin vastaamisista niiden tasolla. Miten entisajan pärjäämiseen pääsee ellei aikakoneella? Entä, miten maahanamuutonn voi estää ilman rajojen sulkemista?

Pakolaisvirtaa voidaan hillitä panostamalla humanitäärisiin toimiin ongelma-alueilla, mutta siihen maailman johtavilla talousvaltioilla tai yrityksillä ei ole joko resursseja, mielenkiintoa taikka kumpaakaan. Työ- tai opiskeluperäistä maahanmuuttoa ei voi oikein estää muulla kuin rajojen sulkemisella. Vaihtoehdot eivät nähdäkseni ole hääppöisiä.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Dresden
Seuraa 
Viestejä1191
Liittynyt16.3.2005
lopettakaa noi näsäviisastelut

Sieltä pitäisi löytyä Windows Vistasta joku monikulturismin esto, kun klikkaat hiirellä sitä turbaania vasemmmassa yläreunassa.

Die Lust zur Zerstörung ist eine schaffende Lust. - Jules Elysard

Miten minkä tahansa (mikä tahansa = X) voi estää ?

Niin, tämä ei ole tiedettä. Emme voi testata sitä, että Suomeen tuodaan 2 miljoonaa ei-suomalaista, ja sitten jatkaa elämäämme.

Kannattaisi vaan katsoa Ruotsin, Norjan ja Tanskan katastrofaalisen surkeita kokemuksia, mitä Thors ruotsalaisena haluaa vähätellä. Vähättely johtuu sopimuksesta, minkä RKP teki naapurimaiden sisarpuolueidensa kanssa 1991.

1488Mappe92
lopettakaa noi näsäviisastelut

Joo. Joku voi olla näsäviisastelematta, vaikkapa nyt minä. Riippuen kuitenkin loppujen lopuksi siitä, kuka määrittelee näsäviisastelun. Ja kuka määrittelyn onnistumisen.

En itse haluaisi ihmisten etnisten erojen sekoittuvan keskenään, varsinkaan keskinäisen lisääntymisen tai monikielisyyden kautta tms. Mielestäni kansojen erilaistuminen toisistaan on kaunis asia.
Mutta se onkin lähinnä minun perusteluni. En pidä kuviteltua keskinäistä eriarvoisuutta ("länsimainen sivistys katoaa", "miten tämän saastan voi estää?") käypänä perusteena monikulturismin vastustamiselle. Joku voi tietenkin väittää minun vain jumittuneen omaan vaihtoehtooni, mutta kun en vaan yksinkertaisesti näe mitään logiikkaa "laadullisen eriarvoisuuden" takana. Siitä tulee mieleen lähinnä teijosterin umpisubjektiivinen paskancopypastetus.

Hohhoijaa. No, kun kerran tuli jo sanottua, että erilaisista perusteista huolimatta vastustan monikulturismia, voinen ehkä yrittää vastata varsinaiseen kysymykseen "Miten estetään?"
Yksinkertainen logiikka: etsi syy maahanmuuton takana ja pyri poistamaan se syy.

Maahanmuuttoa tulee rajoittaa, eli siis tiukat ehdot maahanmuutolle ja ankarat rangaistukset ihmisten salakuljettajille. Ei se sen kummempaa ole, pelkkä poliittinen päätös ja toiminta sen mukaan. RKP:lle ja vihreille ei mitään osuutta ulkomaalaispolitiikan muotoilussa. Viime kädessä valtion ja sen kulttuurin on turvattava olemassaolonsa voimakeinoin. Sitä varten ylläpidetään armeijaa ja poliisivoimia.

Jos kansan enemmistö kieltäytyy suojelemasta itseään, niin homma jää vähemmistön tehtäväksi. Vähemmistön on organisoiduttava tehtävää varten. Seurauksena voi olla rankka yhteiskunnallinen kriisi, mutta sellaista elämä on.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
Liittynyt16.3.2005
Dresden
Pohjois-Korean malli on hyvä, mutta ei täydellinen. Jostain siihenkin maahan livahtaa ulkomaalaisia.

Ja pohjoiskorealaisia lovahtaa ulkomaille. Kuten livahti Neuvostoliitosta ja muusta kommunistisesta itäblokista, Natsi-Saksasta jne.

Varmasti pohjoiskorealisella mallilla Suomestakin alkaisi livistämään monikulttuuri- ja yleensäkin kulttuuriporukka. Ja monet muut.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

1488Mappe92
ihan tota en hakenut takaa.. on suomessa aina ennenki pärjätty ilman maahanmuuttajiaSuomessa on aina ollut erittäin paljon maahanmuuttajia. Poikkeuksen muodostaa sotien jälkeinen aika 80-luvulle saakka, jolloin Suomi eristäytyi lännestä ja Neuvostoliiton pakolaisia ei suomettumisen takia voinut ottaa.

1488Mappe92
mul ois idea, et ne rahat joil tääl hyysätään pakolaisia, lähetettäisiin sinne afrikkaan.. kun jonkun nekun hyysääminen maksaa jtn 10000€/v. niin montakohan koulukirjaa sillä saisi afrikassa..?

Et ole tainnut oikein ymmärtää käsitteen pakolainen merkitystä. Ongelma on siinä että ne koulukirjojen käyttäjät saisivat kuulan tai viidakkoveitsen kalloonsa siellä.

Sinusta ilmeisesti esimerkiksi Kuubasta kommunistien diktatuuria paenneiden 3 000 000 ihmisen olisi pitänyt psysyä maassa jossa toisinajattelijoiden teloituksia televisioitiin, homot koottiin keskitysleireille ja edelleenkin ihmisiä vainotaan ja tuomitaan vankilaan poliittisten mielipiteidensä takia? Tai 30-luvulla länsimaiden olisi pitänyt kieltäytyä vastaanottamasta Neuvostoliiton pakolaisia ja lähettää koulukirjoja niille Saksan juutalaisille, jotka yrittivät maasta pois?

Suomi on myös sitoutunut vuonna 1968 YK:n kansainväliseen pakolaissopimukseen, josta se ei voi yksipuolisesti irtisanoutua.

Voisit myös opetella kirjoittamaan suomea. Se antaisi hieman uskottavuutta murheellesi länsimaisen sivistyksen katoamisesta. Kirjoitustesi kielellisestä ja tiedollisesta tasosta päätellen ainakin Suomen koululaitoksen tasosta pitää olla huolissaan.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat