Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Miten koet Venättän tämänhetkisen tilanteen? Kautta aikain on Venättältä noussut demokratian uhka, joka lopulta purkautuu koettelemaan naapurivaltioiden kansoja. Onko MEILLÄ aihetta huoleen..?

Miksei asioista puhuta niiden oikeilla nimillä..?

Sivut

Kommentit (61)

Ryssä on ryssä vaikka voissa paistaisi ja tähtää edelleen maailmanvaltiuteen ja venäläisen herrarodun ylivaltaan. Venäläiset todella pitävät itseään muita ylempinä.

Rautaa rajoille ja Suomi Natoon; siinä varmimmat keinot estää ryssäläisen roskajoukon laajentumisyritykset Länteen. Tapelkoon Venäjä ja Kiina keskenään niin paljon kuin haluavat, tuhotkoon vaikka toisensa.

Venäjä tulee seuraavan kymmenen vuoden aikana vallottamaan suomen. Suomalaisista tehdään Venäläisten palvelukansa ja Andúrilin ja ehkäpä Kunkunkin tapaiset ihmiset viedään siperiaan ruumiilliseen työhön raatamaan. Kyllä siperia opettaa!

Minun kaltaiset ihmiset, jotka ajoissa tajuavat Venäläisten paremmuuden; pääsevät työnjohtotehtäviin komentelemaan muita suomalaisia.

Suomalaisten tulee kunniottaa ja peljätä pyhää äiti Venäjää!

Hassua että Suomen kansa on niin totaalisen pihalla siitä, minkälaiset välit Suomen ja Venäjän välillä vallitsee. Me olemme ystäviä, jotka hyötyvät molemmat ystävyyssuhteesta todella paljon, me vielä paljon enemmän.

Putin pelkää kaaosta ja voi käyttää voimatoimia ja muodostaa osin IVY-alueen maista uuden Neuvostoliiton tapaisen keskitetyn hallinnon. En kyllä oikein usko siihen. Diktatuuriakaan tuskin nousee. Onhan niitä ollut (Iivana Julma, Pietari Suuri, Stalin), joku sanoi että venäläiset tarvitsevat vahvan johtajan. Venäjä on liian riippuvainen tuonnista ja diktaattori voisi saada aikaan kauppasaarron.

Venäläiset käyttävät paljon päihteitä. Huumeongelma on räjähtänyt käsiin. Rikollisuus, varsinkin järjestäytynyt rikollisuus on levinnyt NL:n hajoamisen jälkeen. Kuolleisuus nousee Venäjällä ja entisissä NL:n maissa. Huonompaan suuntaan menee, mutta en usko että meillä on syytä pelätä koska heilä on omiakin ongelmia. Hyökkäys rauhankumppania vastaan olisi aika hullu teko. Meillä oli YYA-sopimus yli 45 vuotta Neuvostoliiton kanssa ja NL:n hajoamisen jälkeen on solmittu samantapainen sopimus. http://fi.wikipedia.org/wiki/YYA-sopimus

lierik
Seuraa 
Viestejä4922
Liittynyt31.3.2005

Mielenkiintoinen aihe, mutta nuo typerät alkupään viestit saivat minut luopumaan koko aiheesta. Äänestyskin on perseestä, miten "rautaa rajalle" liittyy aiheeseen. Jaa, Rolle tuli mukaan. Harkitsen vielä.

Edit: Ja Asimovikin hmm.

Lierikki Riikonen

Urho2112
Seuraa 
Viestejä298
Liittynyt6.4.2005

Rolleri repäisi

välit Suomen ja Venäjän välillä

Me olemme ystäviä


Me, taas emme ole. Emmekä tule ikinä olemaan!

lierikille

Äänestyskin on perseestä, miten "rautaa rajalle"

Tähän äänestykseen riittää vallan hyvin tuo, Ei nouse
Katsos ryssät on niin ahneita, että ne jaksaa ryssiä ja ryöstää vaikka omalta veljeltään. Joten ainuo asia mikä sieltä nousee, on ilmansaasteet ja monikansallisten yhtiöiden voitot.

Ei kannata aliarvioida Venäjää, vertauskuvauksellisesti se on ojassa rähmällään makaava karhu, mutta kannattaako sitä mennä perseelle potkimaan? Me ollaan niin kauan "ystäviä" kun siitä on molemmanpuolista hyötyä.

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210
Liittynyt2.6.2005

Suattaapahäntä vielä noustakin. Mistäs sen tietää. Samaan tapaan kuin Jenkkilässä oikeistovanhoillinen diktatuuri, tai Suomessa jokin vastaava.

Venäjällä vaan eivät tunnu vieläkään kaikki käsittäneen, että ainakin nimellisesti tässä ollaan jo demokratiaa. Sieltähän käytännössä maaorjuus loppui vasta perestroikaan ja kaikkialta ei varmaan vieläkään. Suurin osa kansasta purnaa hiljaa votkalasiinsa ja lopun aikaa seisoo tumpit suorina ja hokee "harashoo, harashoo." Liioitellen, tietysti.

Pääsisivät nyt oikein kunnolla demokratian kantaan kiinni, tai saisivat edes jonkun Katariina Suuren tai Pietari Suuren sorttisen valistuneen yksinvaltiaan. Se olisi maalle paras mahdollinen vaihtoehto, ja muillekin...

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Urho
Me, taas emme ole. Emmekä tule ikinä olemaan!

Onko sinulla mitään perustetta tuolle väitteellesi? Vai onko ala-asteesi historianopetuksessa edetty vasta toiseen maailmansotaan?

"Ystävämme" Venäjä on jälleen nousemassa (epäonnistuneen sosialismikokeilunsa jälkeen).
Äskettäin maassa vierailleena sain siellä todeta, että venäläisten kansallistunne kasvaa kohisten.
Seuraavan "Tsaarin" nimi taitaakin olla Putin.

Demokratiaahan ei venäjällä todellisuudessa ole koskaan ollutkaan, eikä edes George Bush JR sitä sinne kykene viemään.
Kun keskustelin venäläisten kanssa karjalan ja myös Pietarin (sekin on todellisuudessa vanha suomalainen kaupunki ) liittämisestä takaisin suomalaisten hallintaan, vastaehdotus oli että eikös suomi kuulunutkin ennen venäjän alaisuuteen.
Emme päässeet asiasta yksimielisyyteen.
PS. Jos haluaa nähdä vielä aitoa neukkumeininkiä suosittelen matkustamista Pihkovaan.

lierik
Seuraa 
Viestejä4922
Liittynyt31.3.2005

Urho kirjoitti:

. Joten ainuo asia mikä sieltä nousee, on ilmansaasteet ja monikansallisten yhtiöiden voitot.

Olen Urhon kanssa samaa mieltä.

Neuvostoliitto sen sijaan oli maailman ensimmäinen, mutta ei viimeinen yhteiskunta, jossa pyrkimyksenä oli tasa-arvoisen humaanin, teknisesti ja henkisesti kehittyneen yhteiskunnan luominen. Fasistien expansiopolitiikan Neuvostoliiton kansa sai yhteisvoimin vielä torjuttua, mutta valitettavasti USA:n hyökkäävä ja rauhaa kannatavia kansoja vastaan suunnattu agressiivinen öykkäyspolitiikka sai tehtyä nämä hienot aikeet tyhjäksi. Neuvostoliitto joutui suuntaamaan yhteiseksi hyödyksi tarkoitetut voimavarat itsepuolustukseen.

Venäjästä ei tule koskaan suurvaltaa. Nykyisetkin näennäisdemokraattiset diktatuurit kuten em. USA tulevat häviämään aikojen saatossa kartalta. Eivät ehkä vielä minun aikanani. Riippuu siitä kuin vanhaksi elää.

Lierikki Riikonen

Kun Venäjä liittää suomen itseensä tulee Venäjän kielestä maan virallinen kieli. Suomen kieli säilyy rahvaan kielenä, mutta Ruotsin kieli häviää kokonaan. Jos meinaa jatkossa olla johtotehtävissä kannattaa aloittaa Venäjän kielen opiskelu jo nyt.

Suomalaisista tulee Venäjän palveluskansa, mutta nöyrällä asenteella ja hyvällä Venäjän kielen hallinnalla voi päästä jopa työnjohtajaksi komentelemaan muita suomalaisia. Nyörä, pelokas ja ihaileva asenne Venäläisiä kohtaan kannattaa omaksua jo nyt. Onhan Venäläinen kulttuuri paljon suurempi, vanhempi, mahtavampi, hienostuneempi, arvostetumpi, sivistyneempi, tunnetumpi ja uljaampi kuin meidän kulttuurimme.

lierik
Seuraa 
Viestejä4922
Liittynyt31.3.2005

Suomen kannattaisi aloittaa välittömät neuvottelut kansojemme yhdistämisestä jo nyt, hyvissä ajoin. Näin saisimme ylimääräistä statusta tulevaisuudessa, kun liittyminen olisi tapahtunut vapaaehtoisuuspohjalta. Voi olla että vielä hyväksyvät tarjouksen, ennen kuin täällä on kaikki täysin kuralla. Sitten joutuu rukoilemaan asiaa.

Lierikki Riikonen

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat