Seuraa 
Viestejä45973

Olen kuullut, että sielu painaisi n 12 grammaa, siis kun ihminen kuolee, kevenee hän sen 12 grammaa.. Siis me kaikki.. Voisiko tuo olla totta? Aivoissa on sähköistä energiaa, toimintaa ja energia ei kaiketi voi hävitä, muuttaa vaan muotoaan.. Onko sielumme tutkittavissa fysiologisesti ja todennettavissa?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eikös se ollut 21 tai 22 grammaa? Joku oli punninnut kuolemaisillan olevia ihmisiä ja huomannut, että kuollessa keho kevenee keskimäärin parikymmentä grammaa.

Taitaa olla vielä canal+ ohjelmistossa, en ole varma.

21 Grams.

http://www.imdb.com/title/tt0315733/

Tagline: How much does life weigh?

They say we all lose 21 grams at the exact moment of our death... everyone. The weight of a stack of nickels. The weight of a chocolate bar. The weight of a hummingbird...

Andúril
Eikös se ollut 21 tai 22 grammaa? Joku oli punninnut kuolemaisillan olevia ihmisiä ja huomannut, että kuollessa keho kevenee keskimäärin parikymmentä grammaa.

siis oikeesti? Onko jotain linkkiä..? Aika mielenkiintoinen tieto, jos on totta.?

Neiti
Viittitkös mennä lukemaan tuolta, tämä threadi on koluttu aikalailla.[/quote]

"""Olen kuullut selityksen että 21g johtuu nimenomaan hapesta. Ihmisen elimistössä on happea sekä keuhkoissa että soluissa/veressä. (ja muita kaasuja).
Kun kuolee, niin keuhkoista ja suolesta poistuu ilmat/kaasut. (ja muutakin tavaraa)

Tämän vuoksi kuullemma tämä 21g lähtee kuolinhetkeä seuraavina minuutteina.
Nesteet yleensä poistuvat myöhemmin, hiljalleen."""

Tarkoitin, että josko asiasta olisi jotain TODELLISTA tietoa, eikä vain arvailua tyyliin; "olen kuullut.."...?

Muuten;... kookosrommi ja banaanilikööri eivät sovi yhteen..!

Eiköhän tuon sielun paino paljonkin riipu siitä, onko jo alkujaankin kyseessä raskassieluinen vai kevytsieluinen ihminen.

Raskassieluinen ihminen kerää sitten elämänsä aikana kaikenlaista murheen taakkaa sieluunsa, joten oikein synkeäsieluinen ihminen elon ehtoossaan saa sielunsa painamaan ehkäpä tuollaisen 250 - 280 grammaa, kun taas oikein kevytsieluisen ihmisen sielu, kuten on Heikki Silventoisella, saattaa jopa heliumtyyppisesti kannatella muuten raskasmuotoista ruumista.

Kuoltaessa tuon tyyppinen sielu tietenkin poistuu ruumiista äänekkäänä pörinänä levittäen vainahtuneen ympärille pahanhajuista hajua. Raskas sielu sitävastoin on menehtyneestä poistuessaan huomattavasti kiinteämmässä, mutta yhtä pahanhajuisessa muodossa. :)

Tämä lienee eräs selitys.

Tarkoitan siis sitä, ettei ihmisellä ole mitään itsenäistä, johonkin poistuvaa "sielua". Kun ihminen kuolee, tietyt sähkö-kemialliset reaktiot bio-ympäristössä lakkaavat ja tiedostaminen päättyy siihen.

Saatanan ahkerat enkelit hakevat jokaisen ihmisen sielun helvettiin, niin kuin he ovat aikojen alusta asti tehneet. He aistivat kuoleman läheisyyden ja kuolemassa oleva ihminen saattaa erottaa hahmoja, jotka eivät kuitenkaan ole aineellisia, vaikkakin ihmisen muotoisia ja todellisia: ne ovat enkeleitä.
Niitä on moni ihminen nähnyt, kun on käynyt lähellä kuolemaa, tosin monelle on jäänyt epäselväksi, mitä nuo olennot ovat, ne ovat henkiolentoja, jotka tulivat hakemaan ihmisen sielun helvettiin.
Ainakin minä uskon näin, en tiedä teistä, uskokaa mitä lystäätte.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat