Seuraa 
Viestejä45973

Oltiin tossa risteilemässä viikonloppu, tukholmaan ja takaisin. Tänään aamulla huomasin näkökentässä "savukiehkuroita", eli aivan kuin tupakan päästä nouseva savunoro, mutta vaalea ja läpinäkyvä. Niitä näkee sivusilmällä katsoessa.

Join ja poltin risteilyn aikana runsaasti, mutta joku tuttu tarjosi huikkaa pullosta jossa oli kuulemma Saaremaa 80% ja Mountain Dewtä, otin kohteliaisuudesta vain yhden pienen kulauksen. Muut juomat siis tax freestä ja baarin tiskiltä.

Ajattelin että oireet voisivat johtua väsymyksestä ja baarin diskovaloista, jolloin savukkeiden savuvanat ovat tavallaan "palaneet kiinni verkkokalvoon" tavallista pidemmäksi aikaa, mutta savukiehkurat "liikkuvat."

Syytä huoleen? Selitän todella oudosti krapulasta johtuen, joten kysykää toki selventäviä kysymyksiä. Kyselen juuri että onko kavereilla samoja oireita.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Eikös joku loismato...

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Osis+
Aamulla herätessä ne olivat kadonneet. Outoa.

Silmän lasiainen muuttuu hyytelöstä nestemäiseksi kun ikää tulee lisää, sälät pääsevät leijumaan vapaasti.
Lasiaisnesteeseen voi muodostua sakkaumia, mitkä lähtevät liikkeelle, varsinkin käsilläkävellessä ja oksentaessa.

fenomenologi
Osis+
Aamulla herätessä ne olivat kadonneet. Outoa.Silmän lasiainen muuttuu hyytelöstä nestemäiseksi kun ikää tulee lisää, sälät pääsevät leijumaan vapaasti.
Lasiaisnesteeseen voi muodostua sakkaumia, mitkä lähtevät liikkeelle, varsinkin käsilläkävellessä ja oksentaessa.

Ei varmaan vielä 18-vuotiailla?

Osis+
fenomenologi
Osis+
Aamulla herätessä ne olivat kadonneet. Outoa. :roll:Silmän lasiainen muuttuu hyytelöstä nestemäiseksi kun ikää tulee lisää, sälät pääsevät leijumaan vapaasti.
Lasiaisnesteeseen voi muodostua sakkaumia, mitkä lähtevät liikkeelle, varsinkin käsilläkävellessä ja oksentaessa.Ei varmaan vielä 18-vuotiailla? :?

Kyllä vain. Itselläni huomasin ensimmäisen kerran näitä savukiehkuroita tai rihmoja noin 20 vuotiaana. Ilmiö näkyy parhaiten kirkasta yhtnäistä pintaa kohti katsoen (kuten kirkasta pilvetöntä taivasta).

Mulla näkyy joskus taivaalle katsoessa kuin vesimittarin jalan painaumat veden kalvolla. Joku krapula-aamu oli jotenkin savunkiekuraista. Hyvä kun pysyin tuolissakaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat