Seuraa 
Viestejä1664
Liittynyt16.11.2005

http://www.amazon.com/GHB-Natural-Enhan ... 0962741868

Ghb eli gamma hajoaa kehossa vedeksi ja hiilidioksidiksi, se ei siis rasita kehoa mitenkään ja on siis yhtä vaaratonta kuin vesi. Silti se on suomessa kategorisoitu huumeeksi. Annostelua laiminlyöden voi toki saada itsensä hengiltä millä tahansa, mutta se taas on aivan eri asia kuin kemiallinen haitallisuus. Jos ja kun monet eivät tiedä miten annostella ja minkä kanssa ei myöskään ole peruste vaarallisuudelle, silloin vaaran aiheuttaa tyhmyys. Yllä olevassa kirjassa todetaan, että ghb on tehokkain ahdistus- ja masennuslääke mitä ihmiskunnalla on käsissään, sen nykyinen kieltolaki on jokseenkin rikos ihmisyyttä vastaan.

Every man is guilty of all the good he did not do. (http://www.youtube.com/watch?v=xaTKDMYOBOU)-Voltaire

Kommentit (2)

Itse saanut myös sen käsityksen, että GHB on elimistölle oikeastaan terveellistä ja ahdistus-/masennusoireisiin loistava apu. Joissakin rottakokeissa todettiin, että GBL:ia saaneet elivät pidempään ja heille kehittyi vähemmän ainakin jonkun tyyppisiä kasvaimia/syöpiä. Tuo tutkimus tosiaan oli siis GBL:lla, mutta se muuttuu elimistössä GHB:ksi.

Useimmat ihmiset vain ovat niin asiaan perehtymättömiä, että esim. kombottaisivat sitä ainakin täällä Suomessa alkoholin kanssa ja kuolemia tulisi luultavasti runsaasti. Vielä 90-luvulla tuota kuitenkin myyntiin laillisesti lisäravinnekaupoissa, ehkä jopa tavallisissa kaupoissa. Mielestäni kuitenkin vähintään lääkärit voisivat sitä vakituisessa hoitosuhteessa käyville kirjoittaa sitä haluaville potilailleen. Itse olen jo kauan toivonut tuota lääkettä, koska se auttaa myös univaivoihin erinomaisesti. Parantaa unenlaatua ja siitä unesta herää virkeänä. Harmi vain, että lääkekäyttö on tällä hetkelä indikoitu ainakin Suomessa vain narkolepsiaan.

Se pitää kuitenkin muistaa, että tuo aiheuttaa/voi aiheuttaa (riippuu henkilöstä, samoin kuin bentsodiatsepiinien kohdalla) helvetilliset vieroitusoireet pitkään jatkuneen käytön jälkeen. Jostakin tapauksesta luin, jossa GHB:n vuosia jatkuneen käytön lopettaneelle henkilölle jouduttiin antamaan 100-200mg annoksia diapamia, jotta saatiin edes jotain vastetta lääkkeelle. Normaaliannokset diatsepaamille ahdistuksen hoidossa ovat siis 5-10mg. Eli GHB:n pitkäaikaiskäytön kanssa lienee hyvä muistaa vakavan fyysisen riippuvuuden riskit vaikka se muuten ei haitallista olisikaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat