Seuraa 
Viestejä45973

Aloha parahimmat Tiede.fi:n foorumilaiset.

Tänne on tullut aikanaan keskusteltua enemmänkin ja nykyään vain seuraan sivusta (ja kommentoin toisaalla) täällä käytäviä keskusteluja. Muistui tuossa kuitenkin mieleeni, että taannoin tuli juteltua komiikasta joidenkin yhä elossa olevien nimimerkkien (esim. rakkahin Mummo) kanssa.

Sen takia tämä törkeän häpeilemätön mainos stand up -tapahtumasta, jota olen järjestämässä Lahteen 18.4.2008 Sibeliustalon pääsaliin.

Miksikö tänne tätä mainosta pusken (ja saanen bannia nopeammin kuin komukoita-vihaavat Busset) johtunee siitä, että ajattelin, että voisi järjestää ryhmällä jonkinlaisen ekskursion stand upin maailmaan.

Koska itse järjestän tapahtuman, niin on aika helppoa neuvotella itseni kanssa lippuhinnoista (kunhan Biljettservice ja Sibbehussen saavat osansa) ja katsoa jos täältä ryhmä tuonne saataisiin.

Lippujen hinnat ilman alennuksia ompi

Opiskelijat: 10 eur
Aikuinen: 17 eur
Eläkeläinen: 63 eur

Ja jos jokin ryhmä innostuu, niin aikuis-hinnoista voidaan neuvotella (opiskelijalippu on jo nyt kipurajan alle).

Tapahtuman nettisivut http://www.rullatuoli.fi ja alle 10 lipun määrät http://www.lippupalvelu.fi osoitteesta (hakusanoilla "Suomen Naurettavin Ilta").

Keskustelkaa, mielellään siitä kuinka mauton temppu lisätä lipunmyyntiä tämä on!

Oikeasti pointtina oli se, että haluan tarjota teille komiikan ystäville mahdollisuuden osallistua tähän Eeppisimpään Stand Up -tapahtumaan mitä ikinä koskaan missään on kuunaan järjestetty.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat