Seuraa 
Viestejä45973

Aikaa on taas kulunut. Nuoresta iästäni huolimatta ennustin n. 5 vuotta sitten vapaan median yhteiskunnan toteutumisen. Nyt ollaan suurinpiirtein alussa. Merkkejä siitä on että YLE yskii.

Otanpa esimerkin. Televisiolupa peritään kaikilta jotka omistavat vastaanottimen.

Noh, onko esimerkiksi laajakuvanäyttö vastaanotin? Eipäs ole. Yhä enenevässä määrin imemme median itseemme verkon kautta, ja ohjelmatkin pian juuri langattomasti tai langallisesti.

Eipä ole vaikeata arvata kumpi voittaa verkonkautta tomiva esim miniPC ratkaisu joka avaa mahdollisuuden tuhansille satelliitti ja radio kanaville vai toinen vaihtoehto 70-lukulainen valtiojohtoinen pakkoavioliitto YLEN kanssa.

Ottakaa kantaa valioyksilö on puhunut.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Ei taida olla valistunutta porukkaa täällä kun ei saatana viitsitä näin tärkeeseen aiheeseen vastata!

Saattaa olla että en lihota tulevaisuudessa tieteellistä keskustelua Suomessa.

Jos on vastaanotin, jolla ei pysty vastaanottamaan Ylen kanavia,
miksi maksaa Ylelle? Tällä hetkellä yleensä telkkarit pystyvät
vastaanottamaan Ylen ohjelmia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nettipalstoilla on hiljaista viikonloppuisin johtuen siitä, että moni käy töissä tai opiskelupaikassaan foorumeilla. Samoin ihmisillä on vähän muuta tekemistä kuin surffata lauantaisin ja sunnuntaisin.

Tietysti aiheesi on myös pirun tylsä ettei sitä kukaan viitsi repostella.

Tylsä? Ei pidä paikkaansa.

Tämä o nyt tätä tyypillistä feminiiniä suomea...

Ei käy kateeksi teille.

Taidat olla enemmän Anti Everything kuin Anti-Static... Mitä tulee tuohon vapaaseen mediaan, niin itse toivoisin "vapautumisen" tapahtuvan TV-maailman kohdalla pian, sillä pidän TV lupamaksuja naurettavina jäänteinä ajasta, jolloin ei ollut muita kanavia kuin YLE:n kanavat. Tosin olen itse tiedotusopin opiskelija, ja tiedostan myös sen, että niin sanottu vapaa media ei suinkaan ole vapaata, vaan siihen vaikuttavat sekä (vaikka toisin väitetään) mediatalojen omistajien että rahoittajien (siis kanavilla mainostavien yritysten yms.) omat intressit. Myös julkisuuden trendien, maailman poliittisen tilanteen ja valtion poliittisen johdon vaikutus on huomattavissa - vaikkakin se on melko kevyttä - joten vapaus on todellisuudessa illuusio, jota pidetään yllä kynsin hampain. Ainoa todella vapaa media olisi sellaista, johon kaikkien yhteiskunnan toimijoiden vaikutus olisi yhtä voimakasta, tai vastavuoroisesti täysin olematonta. Se taas on utopiaa, eikä oman ennustukseni mukaan tule toteutumaan edes täällä niin sanotussa kyberavaruudessa.

No, Anti-static, keskustele nyt kun niin itkit että kukaan ei halua keskustella mielestäsi tärkeästä asiasta. Vai etkö kenties pääse aloitusurputustasi pidemmälle ajatusketjussasi?

Nechimide
Seuraa 
Viestejä14249
Anti-static

Eipä ole vaikeata arvata kumpi voittaa verkonkautta tomiva esim miniPC ratkaisu joka avaa mahdollisuuden tuhansille satelliitti ja radio kanaville vai toinen vaihtoehto 70-lukulainen valtiojohtoinen pakkoavioliitto YLEN kanssa.

Tietsikka-vaihtoehtoapa ei moni tiedä eikä tarvitse tietääkään...

Sama juttu kuin muidenkin juttujen kanssa, joita voi tehdä PC:llä mutta jota ei muille mainostella yleisillä foorumeilla...

Niin kauan kun homma pysyy pienten piirien ringissä, siitä ei tarvitse nostaa haloota. Ne jotka tietää, katsoo telkkaria netistä! Luonnollista!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat