Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Antaapa Kuninkaan yrittää.

"Toisekseen, jos gravitaation johtuisi laajenemisesta, se saisi maan pinnalla arvon 9,81 m/s2.
Eli laajenemisen kiihtyvyys olisi tuo.

Mistä sitten johtuu, että jos kappale on etäällä maan välittömästä gravitaatiokentästä, maa ei enää kiihdykään häntä kohti samaa vauhtia?

Teoriasi mukaan laajentumisen tulisi olla sama riippumatta mistä sitä tarkastellaan."

Ja kuningasten Kuníngas vastaa

Painoton tila
Käännetty versio

Miksi maapalloa kiertävällä avaruusasemalla ei tunneta kiihtyvyyttä poispäin maapallosta?

Luulisi, että kolmiulotteisesti laajenevan avaruusaseman sisällä pitäisi tuntea kiihtyvä työntyminen poispäin maapallosta? Samalla tavalla kuin maan pinnalla, koska työntyyhän avaruusasemakin poispäin maapallosta kiihtyvällä vahdilla.

Maapallo laajenee kolmiulotteisesti ja avautuu energia-aaltoja. Aalloissa olevat energiakimput menevät avaruusaseman laajenevine atomien ytimien välissä aseman läpi ja siirtävätkin liike-energiaansa tasaisesti koko asemaan ja aseman sisällä olijoihin. Näin avaruusasema laajenee aseman sisällä olijoiden ympärillä joka suuntaan. Samalla kun työntyy poispäin maapallosta kiihtyvällä vauhdilla.

Maapallon takaa sivuilta pääsee tulemaan energia-aaltoja kohti Maapallon kiertoradalla olevaa kappaletta. Näin ulkoa päin kohti maapalloa tulevan energian vaikutus mitätöityy, mitä kauemmaksi Maapallosta mennään.

Mitä kauemmaksi Maapallosta mennään, sitä enemmän Maapallosta nähdään. Sitä enemmän Maapallosta tulee energiaa kappaletta kohti. Kiertoradalle päässyt alus on saavuttanut pakonopeuden. Sen atomien ytimien vauhti kiihtyy sen jälkeen riittävästi Maapallosta tulevien energiakimppujen avulla.

Tämän takia maapalloa kiertävällä avaruusasemalla koetaan painoton tila jossa ihminenkin leijuu.

Vanha versio

Miksi maapalloa kiertävällä avaruusasemalla ei tunneta kiihtyvyyttä poispäin maapallosta?

Luulisi, että kolmiulotteisesti laajenevan avaruusaseman sisällä pitäisi tuntea kiihtyvä työntyminen poispäin maapallosta, samalla tavalla kuin maan pinnalla, koska työntyyhän avaruusasemakin poispäin maapallosta kiihtyvällä vahdilla.

No, tämähän on helppo, kun ajatukseni sisäistää oikealla tavalla.

Maapallo laajenee kolmiulotteisesti ja avautuu energia-aaltoja, joissa olevat energiakimput menevät avaruusaseman atomien ytimien välissä aseman läpi ja siirtävätkin liike-energiaansa tasaisesti koko asemaan ja aseman sisällä olijoihin ja näin avaruusasema laajenee aseman sisällä olijoiden ympärillä joka suuntaan, samalla kun työntyy poispäin maapallosta kiihtyvällä vauhdilla.

On hyvä muistaa myös se että Maapallon takaa sivuilta pääsee tulemaan energia-aaltoja kohti Maapallon kiertoradalla olevaa kappaletta ja näin ulkoa päin kohti maapalloa tulevan energian vaikutus mitätöityy, mitä kauemmaksi Maapallosta mennään.

Tämän takia maapalloa kiertävällä avaruusasemalla koetaan painoton tila jossa ihminenkin leijuu.

Rauhaa ja rakkautta

;):)

Sivut

Kommentit (21)

"Toisekseen, jos gravitaation johtuisi laajenemisesta, se saisi maan pinnalla arvon 9,81 m/s2.

Eli laajenemisen kiihtyvyys olisi tuo."

Tahallasiko unohdit ulkoisen paineen merkityksen?

Ns. Gravitaatio

Uuden atomimallin mukaisesti.

1. Laajenevan Maapallon pinta työntää meitä pois päin Maapallon keskustasta samassa suhteessa kuin me ja kaikki muukin laajenemme.

2. Maapallon atomien ytimien välissä virtaa energiaa aaltoina ja näissä aalloissa olevat laajenevat energiakimput saavat itseensä osumia atomien ytimistä avautuvista energiakimpuista. Sen takia ne räjähtävät energiaansa kohti atomien ytimiä ja siirtävät näin liike-energiaansa laajenevien atomien ytimiin.

3. Myös avaruudesta tulee energia-aaltoja joissa on energiakimppuja jotka ovat vuorovaikuttaneet toistensa kanssa itsestään avautuvilla energia-aalloilla ja näistä avautuvista energia-aalloista ne ovat saaneet itselleen energiakentät samalla periaatteella kuin galaksien keskustat ovat saaneet ympärilleen energiakentät tähdistä jotka siis ovat syntyneet energia-aalloista jotka ovat peräisin galaksien keskusten jättimäisistä energiakeskittymistä joiden voidaan olettaa olevan astetta isomman aineen kokoluokan hiukkasia. Näin avaruudesta tulevat energiakimput siirtävät liike-energiaansa enemmän Maapallon atomien ytimiin kuin Maapallon atomien ytimien välissä liikkuvat energiakimput siirtävät pois päin maapallon keskustasta työntävää liike-energiaansa maapallon atomien ytimiin.

4. Kun vielä muistaa että esim. Maapallosta avautuvat energia-aallot vuorovaikuttavat Maapalloa kohti tulevien energia-aaltojen kanssa, niin avot. Eli Maapallosta pois päin työntyvät energiakimput putsaavat/absorboivat mukaansa Maapalloa kohti tulevista energiakimpuista avautuvia energia-aaltoja ja näin Maapalloa kohti tulevat energiakimput laajenevat tönimättä toisiaan pois päin toisistaan. Sen takia niitä tulee Maapalloa kohti enemmän kuin olisi tullut jos Maapallosta ei avautuisi energiaa aaltoina pois päin.

Ulkoinen paine kohti taivaankappaletta siis perustuu siihen millaisia energia-aaltoja taivaankappale itse avautuu pois päin, koska pois päin työntyvät energia-aallot siis saavat energiaa ikäänkuin taipumaan kohti taivaankappaletta.

Sisäinen taivaankappaleesta pois päin työntävä paine perustuu siihen miten massiivisen pieniä energiakimppuja kappale itse avautuu pois päin itsestään.

Mitä pienempiä energiakimppuja, sitä vähemmän ne saavat osumia laajenevien atomien ytimien avautuvista energia-aalloista. Mitä massiivisempia ja pienempiä energiakimppuja taivaankappale itse avautuu, sitä vähemmän ne vuorovaikuttavat taivaankappaleen lähellä olevien kappaleiden atomien ytimien kanssa ja sitä vähemmän ne siirtävät liike-energiaansa niihin.

Yksinkertaisen loogisen kaunista.

Rauhaa ja Rakkautta

;):)

Looginen juttu
Miten avaruudesta tulevat hiukkaset siirtävät liike-energiaansa enemmän
raskaiden aineiden atomien ytimiin?

Näinhän ajatukseni mukaan pitää olla, koska vasara putoaa yhtä aikaa Kuun pinnalle höyhenen kanssa!

Mitä massiivisempi atomin ydin, sitä tiheämpiä energia-aaltoja se avautuu
ja sitä enemmän ns. elektoneja se omaa.

Mitä tiheämpiä energia-aaltoja laajeneva atomin ydin avautuu, sitä enemmän se saa itsensä ohi menevän laajenevan hiukkasen räjähtämään energiaansa kohti itseään.

Ja näin jokainen atomi saa saman verran liike-energiaa (kohti sitä
kappaletta jonka lähellä atomi on) avaruudesta tulevista laajenevista
hiukkasista.

Kun esim. Maapallon pinta saman aikaisesti työntyy pois päin Maapallon
keskustasta, niin silloin meidän ei tarvitse yrittää selittää miten
maapallo vetää kappaleita puoleensa. Kaikki selittyy painen vaihetluna.
paine työntää kaikki laajenevan Maapallon laajenevai atomeja pois päin
maapallon keskustasta ja ulkoinen paine pitää meidät laajenevan Maapallon pinnalla.

Voit siis unohtaa ns. gravitaatiovoiman kokonaan ja alkaa pohtimaan sitä
miten maailmankaikkeus oikeasti toimii.

Kaiken aineen kiihtyvä LIIKE pois päin yhdestä pisteestä joka on todella
kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella, saattaa viedä koko
näkyvän maailmankaikkeuden pois siitä tilasta jossa se nyt on, yhdessä
hetkessä ja saman aikaisesti kaikki energiakeskittymät ovat sopineet
laajenemaan kolmiulotteisesti.

Meidän edellä menevien galaksijoukkojen vauhti kiihtyy meitä nopeammin ja
sitä nopeammin mitä kauempana ne meistä ovat. Meidän perässä tulevien
galaksijoukkojen vauhti kiihtyy sitä hitaammin suhteessa meihin, mitä
kauempana meidän perästä ne tulevat. Sivuillamme etenevät galaksijoukot
loittonevat sektorin laajentumisen takia sitä nopeammin mitä kauempana ne
meistä ovat ja näin valon yleinen punasiirtymä selittyy ilman tilan
simsalapim laajenemista.

Kun tähdet aikoinaan syntyivät suht samaan aikaan, ei uusi valo kohdannut
vastaan tulevaa valoa ja näin laajenevat fotonit saivat vauhtinsa
kiihtymään helposti samassa suhteessa kuin ne laajenivat
kolmiulotteisesti. Laajenevat fotonitkin siis avautuvat energia-aaltoja
joilla ne tönivät toisiaan pois päin toisistaan. Vanha valo pakkautuu
tullessaan esim. kohti Aurinkoa, koska kohtaa vastaan tulevaa energiaa
joka saa fotonit räjähtämään energiaansa liikerataan nähden eteenpäin.
Silti valon yleinen punasiirtymä ei häviä vanhasta valosta kokonaan.

Rauhaa ja rakkautta

;):)

Maalaisjärki
Seuraa 
Viestejä1300
Liittynyt1.9.2006

Ensinnäkin Savorin atomien energiaa ympärilleen levittävä teoria joutuu suurien ristiriitojen kohteeksi jo aivan ensimetreillään.

Savor väittää että atomit laajenevat energiaa ympärilleen, avautuen loputtomasti ja räjähtäen kolmiulotteisesti. Eli silloin atomin täytyisi olla loputtoman energian lähde, mutta näin ei kuitenkaan tunnu olevan edes ydinvoiman suhteen.

Selvittäisitkö meille miksi näin käy?

Jos atomien avautuminen ei jatkukaan loputtomasti, tönien edellään muita atomeja eteenpäin, niin kuinka selität että laajeneminen olisi jatkuvasti kiihtyvää?

En mene lukemaan miltään pilipalihöpöhöpö foorumiltasi mitään teoriaa, vaan annatko nyt ja tässä LYHYEN selityksen, kumpi pitää paikkansa, ja miksi?

EDIT - Tiede -lehden numerossa 3/2008 on mielenkiintoinen artikkeli koskien sinun teoriaasi (s. 6 - artikkeli nimeltä Fysiikka ei vaadi neroutta)

Savor, Olkoon sielusi kevyt kuin mielesi tuote.
- Maalaisjärki

kuningas
Seuraa 
Viestejä1246
Liittynyt10.12.2007
Savor
Maapallo laajenee kolmiulotteisesti ja avautuu energia-aaltoja. Aalloissa olevat energiakimput menevät avaruusaseman laajenevine atomien ytimien välissä aseman läpi ja siirtävätkin liike-energiaansa tasaisesti koko asemaan ja aseman sisällä olijoihin. Näin avaruusasema laajenee aseman sisällä olijoiden ympärillä joka suuntaan. Samalla kun työntyy poispäin maapallosta kiihtyvällä vauhdilla.

Maapallon takaa sivuilta pääsee tulemaan energia-aaltoja kohti Maapallon kiertoradalla olevaa kappaletta. Näin ulkoa päin kohti maapalloa tulevan energian vaikutus mitätöityy, mitä kauemmaksi Maapallosta mennään.

On hankala keskittyä tällaiseen tekstiin:
'..Myös avaruudesta tulee energia-aaltoja joissa on energiakimppuja jotka ovat vuorovaikuttaneet toistensa kanssa itsestään avautuvilla energia-aalloilla ja näistä avautuvista energia-aalloista ne ovat saaneet itselleen energiakentät samalla periaatteella kuin galaksien keskustat ovat saaneet ympärilleen energiakentät tähdistä jotka siis ovat syntyneet energia-aalloista jotka ovat peräisin galaksien keskusten jättimäisistä energiakeskittymistä joiden voidaan olettaa olevan astetta isomman aineen kokoluokan hiukkasia..'
Siis yksi lause. Siksi ehdotan, että vastaat yhteen kysymykseen kerrallaan.

Kysymys:
Miksi ne kimput menevät avaruusaseman läpi mutta eivät maan läpi?

War doesn't determine who's right but who's left.

There is no such thing as an atheist in a foxhole.

Maalaisjärki
Ensinnäkin Savorin atomien energiaa ympärilleen levittävä teoria joutuu suurien ristiriitojen kohteeksi jo aivan ensimetreillään.

Savor väittää että atomit laajenevat energiaa ympärilleen, avautuen loputtomasti ja räjähtäen kolmiulotteisesti. Eli silloin atomin täytyisi olla loputtoman energian lähde, mutta näin ei kuitenkaan tunnu olevan edes ydinvoiman suhteen.

Selvittäisitkö meille miksi näin käy?

Jos atomien avautuminen ei jatkukaan loputtomasti, tönien edellään muita atomeja eteenpäin, niin kuinka selität että laajeneminen olisi jatkuvasti kiihtyvää?

En mene lukemaan miltään pilipalihöpöhöpö foorumiltasi mitään teoriaa, vaan annatko nyt ja tässä LYHYEN selityksen, kumpi pitää paikkansa, ja miksi?

EDIT - Tiede -lehden numerossa 3/2008 on mielenkiintoinen artikkeli koskien sinun teoriaasi (s. 6 - artikkeli nimeltä Fysiikka ei vaadi neroutta)

Atomien ytimet ”louhivat” toisistaan energiaa itsestään avautuvilla energia-aalloilla ja aalloissa olevilla räjähtävillä pienillä pommeilla.

On olemassa tietty syvyys jonne edes atomipommin räjähdyksessä ei pääse ulkopäin energiaa.

Silti tuollakin alueella oleva energiaa muuttuu koko ajan vähemmän tiheäksi energiaksi.

Rauhaa ja Rakkautta

;):)

kuningas
Savor
Maapallo laajenee kolmiulotteisesti ja avautuu energia-aaltoja. Aalloissa olevat energiakimput menevät avaruusaseman laajenevine atomien ytimien välissä aseman läpi ja siirtävätkin liike-energiaansa tasaisesti koko asemaan ja aseman sisällä olijoihin. Näin avaruusasema laajenee aseman sisällä olijoiden ympärillä joka suuntaan. Samalla kun työntyy poispäin maapallosta kiihtyvällä vauhdilla.

Maapallon takaa sivuilta pääsee tulemaan energia-aaltoja kohti Maapallon kiertoradalla olevaa kappaletta. Näin ulkoa päin kohti maapalloa tulevan energian vaikutus mitätöityy, mitä kauemmaksi Maapallosta mennään.

On hankala keskittyä tällaiseen tekstiin:
'..Myös avaruudesta tulee energia-aaltoja joissa on energiakimppuja jotka ovat vuorovaikuttaneet toistensa kanssa itsestään avautuvilla energia-aalloilla ja näistä avautuvista energia-aalloista ne ovat saaneet itselleen energiakentät samalla periaatteella kuin galaksien keskustat ovat saaneet ympärilleen energiakentät tähdistä jotka siis ovat syntyneet energia-aalloista jotka ovat peräisin galaksien keskusten jättimäisistä energiakeskittymistä joiden voidaan olettaa olevan astetta isomman aineen kokoluokan hiukkasia..'
Siis yksi lause. Siksi ehdotan, että vastaat yhteen kysymykseen kerrallaan.

Kysymys:
Miksi ne kimput menevät avaruusaseman läpi mutta eivät maan läpi?

Ainakin Auringosta tulevat neutriinot menevät Maapallon läpi.

Kysymys kuuluu miten ne palavat/räjähtävät matkallaan Maapallon läpi?

Ja miten vuorovaikuttavat Maapallon atomien ytimien kanssa sen jälkeen kun ovat ohittaneet Maapallon keskustan?

Rauhaa ja Rakkautta

;):)

John Carter
Seuraa 
Viestejä10046
Liittynyt17.2.2006

Savor,olisi mielekkäämpää muita keskustelijoita kohtaan jos opiskelisit edes hieman fysiikan perusteita,että et kompastuisi aina jo alkumetreillä,sillä et ole vieläkään ymmärtänyt että elektronin etäisyyden ytimestä määrää edelleenkin sähkömagneettinen voima,joka EI räjähdä eikä sille tapahdu mitään muutakaan ja juuri sen vuoksi atomin koko EI muutu.

Lukemalla saisit selville myös sen että atomeista tehdyt mittausvälineet ja mittatikut eivät muutu,mikä lienee hyvä asia,sillä avaruuden laajeneminen voidaan silloin mitata.

Maapallomme etäisyyden Aurigosta määrää juuri Auringon massa,joka ei sekään muutu,joten teoriasi taitaa olla vielä hieman keskeneräinen Savor?

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Maalaisjärki

EDIT - Tiede -lehden numerossa 3/2008 on mielenkiintoinen artikkeli koskien sinun teoriaasi (s. 6 - artikkeli nimeltä Fysiikka ei vaadi neroutta)

Heh, jutusta tuli itsellenikin yksi yksinkertainen ystävämme mieleen.
Luulisi maalaisjärjen kuitenkin jo kertovan, ettei heikkolahjaisia saa pilkata.

John Carter
Savor,olisi mielekkäämpää muita keskustelijoita kohtaan jos opiskelisit edes hieman fysiikan perusteita,että et kompastuisi aina jo alkumetreillä,sillä et ole vieläkään ymmärtänyt että elektronin etäisyyden ytimestä määrää edelleenkin sähkömagneettinen voima,joka EI räjähdä eikä sille tapahdu mitään muutakaan ja juuri sen vuoksi atomin koko EI muutu.

Lukemalla saisit selville myös sen että atomeista tehdyt mittausvälineet ja mittatikut eivät muutu,mikä lienee hyvä asia,sillä avaruuden laajeneminen voidaan silloin mitata.

Maapallomme etäisyyden Aurigosta määrää juuri Auringon massa,joka ei sekään muutu,joten teoriasi taitaa olla vielä hieman keskeneräinen Savor?

Pystyykös yksittäistä elektronia havainnoitsemaan?

Onkos joku käynyt atomin ytimessä katsomassa muuttuuko energia siellä koko ajan vähemmän tiheäksi?

Miksi teillä ei ole kaiken teoriaa?

Ja pystyikös se näkyvä maailmankaikkeus liikkumaan koko ajan niin nopeasi että poistuu siitä tilasta jossa nyt on, yhdessä hetkessä?

Entäpä miten se vetävä voima välittyy?

Tai heikko ja vahva voima?

Tai magnetismi?

Rauhaa ja Rakkautta

;):)

Maalaisjärki
Seuraa 
Viestejä1300
Liittynyt1.9.2006
Savor
Maalaisjärki
Ensinnäkin Savorin atomien energiaa ympärilleen levittävä teoria joutuu suurien ristiriitojen kohteeksi jo aivan ensimetreillään.

Savor väittää että atomit laajenevat energiaa ympärilleen, avautuen loputtomasti ja räjähtäen kolmiulotteisesti. Eli silloin atomin täytyisi olla loputtoman energian lähde, mutta näin ei kuitenkaan tunnu olevan edes ydinvoiman suhteen.

Selvittäisitkö meille miksi näin käy?

Jos atomien avautuminen ei jatkukaan loputtomasti, tönien edellään muita atomeja eteenpäin, niin kuinka selität että laajeneminen olisi jatkuvasti kiihtyvää?

En mene lukemaan miltään pilipalihöpöhöpö foorumiltasi mitään teoriaa, vaan annatko nyt ja tässä LYHYEN selityksen, kumpi pitää paikkansa, ja miksi?

EDIT - Tiede -lehden numerossa 3/2008 on mielenkiintoinen artikkeli koskien sinun teoriaasi (s. 6 - artikkeli nimeltä Fysiikka ei vaadi neroutta)

Atomien ytimet ”louhivat” toisistaan energiaa itsestään avautuvilla energia-aalloilla ja aalloissa olevilla räjähtävillä pienillä pommeilla.

On olemassa tietty syvyys jonne edes atomipommin räjähdyksessä ei pääse ulkopäin energiaa.

Silti tuollakin alueella oleva energiaa muuttuu koko ajan vähemmän tiheäksi energiaksi.

Rauhaa ja Rakkautta

;):)

*Syvä hiljaisuus* Tulee jo sellainen surrealistinen fiilis tuosta boldatusta osasta... Nyt on tainnu palaa puuro pohjaan, tai sitten tää on jotain aivan käsittämättömän huonoa huumoria.

EDIT - Ja viitaten tuohon edelliseen viestiin, jossa Savor alkaa taas esittelemään vastakysymyksiä pelkistä tai osittaisista hypoteeseista.. Noin käy AINA kun hän ei osaa vastata edes mielikuvitusjutuillaan.
Sitten ruvetaan syyttelemään kun kukaan meistä ei ole käynyt siellä atomin ytimessä, niin siitä syystähän ei ole muuta vaihtoehtoa kuin Savorin teoria.. Huokaus.

Savor, Olkoon sielusi kevyt kuin mielesi tuote.
- Maalaisjärki

ovolo
Seuraa 
Viestejä6316
Liittynyt7.7.2007

kuningas/ allekirjoitus:

Psykiatrit tekevät tuplasti enemmän itsemurhia kuin heidän potilaansa.

Tietysti tekevät, jos potilaina on Savorin kaltaisia jankuttajia, jolla kaikki asiat laajenee ja räjähtelee. Kyllä tuollainen jankutus tekee hulluksi ja epätoivoiseksi.

Maalaisjärki
Eli silloin atomin täytyisi olla loputtoman energian lähde

Käytäppä sitä kuuluisaa maalaisjärkeä? Mikä viittaa tuohon? Kiertokulku ja lähde on eri asioita kato. Mikään Savorin viestissä ei millään lailla viittaa loputtomaan energian lähteeseen. (en vastannut sillä, että yhtyisin mitenkään meidän Kuopion Kuninkaaseen, vaan naiiviin ajatusvirheeseen)

peippo
Savor mitäpä jos esittäisit jotain todisteita väittämillesi.

Aurinko
Miten Auringon koko määritellään?

Me voimme havannoida Aurinkoa, koska Auringosta tulee energiaa meitä kohti.

Mutta mutta. Tuo energia joka tulee Auringosta meitä kohti on Auringon omaa energiaa. Siis sitä yhtä ja samaa energiaa josta Aurinko koostuu.

Se nyt vaan on vähemmän tiheästi täällä meidän kohdallamme kuin se oli silloin kun se oli Auringon "sisäpuolella".

Laitoin sisäpuolella heittomerkeillä, koska nythän voimme kysyä miten iso Aurinko oikeasti on?

Kun Aurinko aikoinaan syttyi palamaan, siinä oleva energia oli kylläkin jo avautunut energiaa poispäin tuolta alueelta.

Mutta ajatellaan nyt tässä tapauksessa että silloin kun Aurinko alkoi säteillä valoa, Aurinko täytti tilasta tietyn verran.

Nyt tuo Auringon energia täyttää tilasta paljon paljon isomman alueen ja näin Aurinko on muuttunut paljon vähemmän tiheäksi energiaksi tilassa joka ei laajene tai kaareudu.

Jos Aurinko on 5 miljardia vuotta vanha, on Auringon energiasta muodostuvan pallon halkaisija 10 miljardia valovuotta.

Aika iso Aurinko.

Paljon isompi kuin viisi miljardia vuotta sitten.

Eli Auringon energia on yksiselitteisesti laajentunut eli räjähtänyt eli avautunut tilassa joka ei laajene tai kaareudu paljon vähemmän tiheäksi energiaksi kuin se aikoinaan oli.

Ajatellaampa olento joka muodostuu fotonin energian omaavista "atomeista".

Ajatellaampa miten tämä olento työntyy poispäin Auringosta Auringosta avautuvien fotonien mukana.

Vaikka tämäolento olisi työntynyt joitakin miljardeja vuosia poispäin Auringosta, ei tämä olento havaitsisi loitonneensa Auringosta.

Eikä se huomaisi miten hänen oma energiansa olisi muuttunut vähemmän tiheäksi.

Itseasiassa hän ei olisi koskaan voinut edes havannoida sitä Aurinkoa jota me havannoimme.

Hän havannoisi ympäristöään, koska fotonit laajenevat ja avautuvat energia-aaltoja, jotka hänen maailmankaikkeudessaan omaavat hänen atomiensa elektronien ja hänen maailmansa fotonien luonteen.

Jos ajatellaan että on olemassa etummainen fotonieturintama, jonka etupuolella tämä olento työntyy poispäin Auringosta, tämä olento voisi kävellä tämän eturintaman pinnalla ja kaivaa tähän pintaan kuoppia jne.

Eikä hän näin ollen olisi loittonnut tämän auringon energiasta muodostuvan energiapallon pinnasta yhtään ja hänelle tämä Auringon energiasta koostuva energiapallo olisi edelleen saman kokoinen kuin miljardeja vuosia sitten.

Onesimple

;):)

IsoJussi
Seuraa 
Viestejä987
Liittynyt16.3.2005

Jukka, Jukka...

Jo kauan sitten kerroin tämän, aivan geometriaan perustuvan ratkaisun, miksi tuo laajenemisteoria ei voi pitää paikkaansa. Kerrotaanpa se vielä:

Jos maapallo laajenisi vaikkapa arvolla 9,81 m/s^2, sen pitäisi myös etääntyä vaikkapa auringosta, joka toki laajenee vielä kovempaa. Jotta ko. taivaankappaleet eivät laajenisi yhteen, ja niiden keskinäinen suhteellinen etäisyys säilyisi samana, maapallon pitäisi loitota auringosta ihan hirveästi kiihtyvää kyytiä.

Tämä taas tarkoittaisi sitä, että maapallon päiväpuolella ihmiset tippuisivat avaruuteen ja yöpuolella litistyisivät kuoliaaksi. Aamulla ja illalla voisi ihhan kiva olla.

Tuohon olet tarjonnut ratkaisuksi jotain energiakimppuja, jotka avautuvat auringosta ja painavat ihmiset paikalleen siellä päiväpuolella, ja vastaavasti keventävät heitä yöpuolella. Jep. Ihan kivasti ajateltu. Onko niitä energiakimppuja kukaan koskaan havainnut? Jos ei, miten niitä sitten voidaan havainnoida?

Teoriasi, joka on varmaan ihan kivasti perusteltu, perustuu kuitenkin asioihin joita ei ainakaan tähän mennessä ole pystytty havainnoimaan.

Kunhan kerrot, miten energiakimppusi voidaan havaita, jatketaan sitten...

Same shit, different day...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat