Seuraa 
Viestejä2683
Liittynyt3.10.2006

Jos saisit valita minkä tahansa maapläntin maapallolta ja minkä tahansa valtiomuodon, niin minkälaisen valtion perustaisit ?

Parempi on olla sanomatta mitään, jos ei ole mitään sanottavaa. Keskustella voi aina.

Sivut

Kommentit (30)

Ertsu
Seuraa 
Viestejä6895
Liittynyt8.11.2007

Veisin proomuilla maa-ainesta johonkin matalikolle kansainvälisellä merialueella. Sillä tekisin saaren ja julistautuisin saaren kuninkaaksi. Hetimiten anoisin tietysti NATOn ja YKn jäsennyyttä. Niin ja tietysti haaremi pitäisi olla.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008
rcislandlake
Jos saisit valita minkä tahansa maapläntin maapallolta ja minkä tahansa valtiomuodon, niin minkälaisen valtion perustaisit ?

Ottaisisin vaikka ruotsin ja tekisin siitä lesbomaan missä olisi 100% kaikki nopeasti lisääntyviä lesboja. Ja valtion muoto olisi tottakai matriarkkinen.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Ertsu
Veisin proomuilla maa-ainesta johonkin matalikolle kansainvälisellä merialueella. Sillä tekisin saaren ja julistautuisin saaren kuninkaaksi. Hetimiten anoisin tietysti NATOn ja YKn jäsennyyttä. Niin ja tietysti haaremi pitäisi olla.

Kannattaa ajaa maata tarpeeksi, ettei käy niinkuin Nauru-saarilla, muuten ei piäse pitkään nauttimaan huaremista!!

Demokraattisen, koska se on nykytietämyksellä paras vaihtoehto.

Mutta jospa en perustaisikaan valtiota vaan esimerkiksi projektin. Projektia johdetaan tavoitteisiin, eli sillä olisi suurempi todennäköisyys saada jotain aikaan kuin sattumanvaraisella valtiolla. Projektiin ei ketään pakotettaisi vaan mukaan pääsisivät ne jotka haluaisivat ja jotka katsottaisiin kunnollisiksi ihmisiksi, ei siis rikollisia mukaan.

Projekti olisi ihmisten elämää vaaliva, siis projektissa otettaisiin huomioon terveys, henkinen hyvinvointi ja luonnonsuojelu sekä tieteet ja taiteet. Tavoitteena ei olisi kapitalistien rikastuminen eikä köyhien hyysäys vaan projektin jäsenten menestyminen. Kaikki projektiin kuuluvat olisivat myös jäseniä. Menestymistä seurattaisiin, suoritettaisiin toimintoja ja ryhdyttäisiin toimenpiteisiin ongelmatapauksissa. Asioista käytäisiin palavereita ja jokaisella olisi jokin vastuu kokonaismenestymiseen liittyen.

Petu
Seuraa 
Viestejä2287
Liittynyt17.3.2005

Demokraattinen,valtiouskonnosta vapaa,hallitusta hoitaisivat ekonomistit ,eivät poliitikot.Määriteltäisiin kaikille kansalaisille elintaso ,joka pitäisi näiden ekonomistien toimesta toteuttaa.Tyyliin ,että jokaisella on oikeus kohtuulliseen toimeentulon.
Kansalaispalkka voisi olla hyvä juttu ,mutta miten se sataisiin toteutettua.
Luonnollisesti ihmisillä tulisi olla myös oikeus tienata rutosti ,jos sitä nyt välttämättä haluaa.
,,,, ja sitten pressan viralla voitaisiin pyyhkiä hanuria.Säästettäisiin senkin palkakustannukset yhteiskunnalle.

Monarkia, mutta johtaja valitaan demokraattisesti. Johtajalla ei kumminkaan ole oikeutta muuttaa perustuslakia. Mikäli johtaja kumminkin osoittautuu totaalisen huonoksi, mestataan.

KAKKI valtiot ovat pahasta, ryöstävät vain ihmisten työn tuloksen ja
elättävät poliitikkojen ja byrokraattien loislaumaa .. !!!

anomalia
Pieni valtio, jossa olisi valistuneita itsevaltiaita, näennäinen demokratia ja kaikki tyytyväisiä.

Valistuneet ja järkevät valtaapitävät olisivat kova juttu. Mutta miten ehkäistä systeemin mätäneminen ja korruptio ajan kuluessa, siinä kysymys.

Menkää http://www.nationstates.net ja perustakaa oma virtuaalivaltio. Käy tosin tylsäksi jonkun ajan päästä mutta ihan mukava kokeilu.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177
Liittynyt2.4.2005

Joo ajasin kaikki etelän alajut Lapista helevethin, nuin niinko ensialkhun.

Sitte se ijänikunen nomadiheimojen yhteiskunta, joka ei kuninkhaita tarvinnu, eikä rahhaa. Uhteiskunta joka meillä oli, ennenku etelästä roistot tänne väänty ahnehtimhan, ja tuomhan uskontojans ja sivistyksijäns.

Son kertakaikkijhans ollu ihmiskunnan onnellisinta aikaa, kuitenki vaikka teknistä tietoa ei saateristi ole ollukhan.
Mutta niinko Saamelaiset Siidat on alunperin toiminhet, son ollu ihmistenkannalta kattoen tasapuolista, ja onnelista aikaa.
Semmosen yhteiskunnan mie halvaisin takasin.

Nykyveuhakhet sais koota rakethin ja tulipershessä taivhashen ,niiku
se Raamatun rohveetta , se se Elijas.

Perustaisin valtion jota markkinoisin tietyn tyyppisille ihmisille. Esimerkiksi tietyille idealisteille, älyköille ja tiedemiehille. Sitten toteuttaisin sinne demokratiasta huomattavasti suoremman muodon. Näiden ihmisten parissa päätettäisiin uusista terveemmistä taloudellisista ja poliittisista toimintatavoista.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat