Seuraa 
Viestejä45973

( Uutinen )

NO niin, johan se sylttytehdas löytyi, sossujen Heinäsuova vaatii kokoomusta erottamaan Iken ... ilmeisestikin homo-eki on delegoinut
homman, kun itse vaatimalla vaikuttaisi liian läpinäkyvältä ... !!!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jumalauta
Lepakko
Mitä Heinäluoma on sanonut?LUE yllä

Tarkoitatko kirjoittamaasi säikeen otsikkoa? Laita lähde!

Ile on ilmeisesti käynyt vetämässä viikseen Heinäluoman hoitoja - tai ainakin yrittänyt. Tästä Heinäluoma on ilmeisesti vetänyt herneen nenuunsa.

jumalauta
Lepakko
Mitä Heinäluoma on sanonut?LUE yllä !!!

Buskalla on erikoinen tapa yrittää vakuuttaa "uutistensa" aitous.

NO voi helevatti ... ottaa ja lukee siitä .... ( ALLA ):

( MTV-3 )

Heinäluoma vaatii kokoomukselta nopeaa Kanerva-kantaa
Julkaistu 29.03.2008 11:55 (päivitetty 12:15)

SDP:n puheenjohtaja Eero Heinäluom a toivoo, että kokoomus ratkaisee nopeasti suhtautumisensa ulkoministeri Ilkka Kanervaan (kok.).

Heinäluoma arvostelee kokoomusta siitä, että se on viikkoja kestäneen kohun aikana antanut Kanervalle vain ehdollisen tuen. Puolue on hänen mielestään toiminut kummallisesti ilmoittaessaan, että ulkoministerillä on luottamus "toistaiseksi" tai "näillä tiedoilla". Näin on SDP:N puheenjohtjan mielstä luotu jatkuvan keskustelun kehä.

TV1:n Lauantaiseurassa vieraillut Heinäluoma sanoi, että kokoomuksen tulisi päättää, tukeeko se ulkoministeriä. Nyt vallitsee jatkuva epävarmuus siitä, onko sitä luottamusta todellisuudessa olemassa vai ei.

Heinäluoman mukaan ratkaisuja tulisi tehdä ensi viikon aikana, koska tapaus alkaa vaikuttaa Suomen uskottavuuteen ulkoasiain hallinnan osalta. Hän sanoi, että SDP ei aio tehdä välikysymystä asiasta. Välikysymys varataan suuria ihmisjoukkoja ja heidän elämäänsä koskeviin

jounio
missä tuossa eroa vaaditaan

RIVIEN välissä ... ! ( täytyy osata lukea poliitikon puhetta, usein tärkeämpää on se, mitä jättää sanomatta, kuin se, mitä sanoo )

Heinäluoma on sellainen henkilö, jota en koskaan voisi äänestää. Minusta tämä ike-skandaali vain houkuttelee esiin rotat koloistaan. Ikehän on sankari ja mies paikallaan. Mitä sitten jos hän yrittää nuoria neitokaisia. Mitä sitten vaikka hän onkin naimisissa sellaisen naisen kanssa joka käytännössä hyväksyy tämän. Meitähän tulisi kiinnostaa iken työ ja toivoa Ricea tai rva Clintonia iken seuraavaksi hoidoksi.

tuo on kyllä aika paksua tekstiä
jos oma mielipide on toisen tekstinvälissä
herkkyys vainoharhaisuuteen vain lisäntyy

jumalauta
jounio
missä tuossa eroa vaaditaanRIVIEN välissä ... ! ( täytyy osata lukea poliitikon puhetta, usein tärkeämpää on se, mitä jättää sanomatta, kuin se, mitä sanoo )

Tätä juuri tarkoitin. Rivienvälilukutaito on aika tulkinnanvaraista.

Mikähän asia halutaan pois ihmisten silmistä kun eto Ike täyttää kaikki otsikot? Tapanahan on että jos jotain ei haluta ihmisten tietoon, kuten Lipposen USA sekoilut Irakin asiassa, täytetään media jollain kovaäänisellä mekastuksella, huudetaan niin lujaa että todelliset politiikan mokat hautautuvat möykän alle... Ike pappahan saa satamalla sontaa niskaan kun femakot kiihkoilevat edustuspuhelimesta laitetuista viesteistä, liekö edes laillista yksityisten viestien julkistus...
Ainahan politiikot sekoilevat, kun vain myös kantaisivat tekosistaan vastuun, Ikeäkin vain taitaa pelottaa miten oma eukko asiaan suhtautuu, joten hätäpäissään läksi valehtelemaan...
Piti EU:n myötä politiikan yksinkertaistua ja muuttua avoimemmaksi, mutta kuinka taas kävikään? Kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat