Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Iso-jussia

"Jo kauan sitten kerroin tämän, aivan geometriaan perustuvan ratkaisun, miksi tuo laajenemisteoria ei voi pitää paikkaansa. Kerrotaanpa se vielä:

Jos maapallo laajenisi vaikkapa arvolla 9,81 m/s^2, sen pitäisi myös etääntyä vaikkapa auringosta, joka toki laajenee vielä kovempaa. Jotta ko. taivaankappaleet eivät laajenisi yhteen, ja niiden keskinäinen suhteellinen etäisyys säilyisi samana, maapallon pitäisi loitota auringosta ihan hirveästi kiihtyvää kyytiä.

Tämä taas tarkoittaisi sitä, että maapallon päiväpuolella ihmiset tippuisivat avaruuteen ja yöpuolella litistyisivät kuoliaaksi. Aamulla ja illalla voisi ihhan kiva olla.

Tuohon olet tarjonnut ratkaisuksi jotain energiakimppuja, jotka avautuvat auringosta ja painavat ihmiset paikalleen siellä päiväpuolella, ja vastaavasti keventävät heitä yöpuolella. Jep. Ihan kivasti ajateltu. Onko niitä energiakimppuja kukaan koskaan havainnut? Jos ei, miten niitä sitten voidaan havainnoida?

Teoriasi, joka on varmaan ihan kivasti perusteltu, perustuu kuitenkin asioihin joita ei ainakaan tähän mennessä ole pystytty havainnoimaan.

Kunhan kerrot, miten energiakimppusi voidaan havaita, jatketaan sitten..."

------------------------------------------------------------------------------------

Lyödäänkös Iso-Jussi vetoa siitä että kummatko on helpompi havaita?

Ajatukseni mukaiset energiakimput vai tila?

Jos kertoisit ensin miten sitä tilaa voidaan havannoida ja sen jälkeen voisimme yrittää havannoida laajeneeko se tila simsalapim.

Kyllä ne fotonit ja neutriinot säteilevät energiaa. Vaan miksi se tila laajenisi simsalapim? onko sinulla joku konkreettinen havainto joka tukee tilan simsalapim laajenemista? Mehän voimme havaita miten kappaleet säteilevät energiaansa? Miksi hiukkaset eivät voisi säteillä tai miksi ne eivät säteilisi energiaansa energia-aaltoina siinä missä muutkin energiasta muodostuvat energiakeskittymät?

By the way. Huomaa ettet ole edellisen kerran jälkeen seurannut keskustelua ajatukestani, koska en ainakaan enää, jos koskaan ole väittänyt että maapallon pinnan pitäisi kiihtyä pois päin Maapallon keskustasta tuolla 9,81 jotakin, koska meidän maapallon pinnalla pysymiseen pitää ottaa huomioon myös ulkoinen paine.

Ns. Gravitaatio

Uuden atomimallin mukaisesti.

1. Laajenevan Maapallon pinta työntää meitä pois päin Maapallon keskustasta samassa suhteessa kuin me ja kaikki muukin laajenemme.

2. Maapallon atomien ytimien välissä virtaa energiaa aaltoina ja näissä aalloissa olevat laajenevat energiakimput saavat itseensä osumia atomien ytimistä avautuvista energiakimpuista. Sen takia ne räjähtävät energiaansa kohti atomien ytimiä ja siirtävät näin liike-energiaansa laajenevien atomien ytimiin.

3. Myös avaruudesta tulee energia-aaltoja joissa on energiakimppuja jotka ovat vuorovaikuttaneet toistensa kanssa itsestään avautuvilla energia-aalloilla ja näistä avautuvista energia-aalloista ne ovat saaneet itselleen energiakentät samalla periaatteella kuin galaksien keskustat ovat saaneet ympärilleen energiakentät tähdistä jotka siis ovat syntyneet energia-aalloista jotka ovat peräisin galaksien keskusten jättimäisistä energiakeskittymistä joiden voidaan olettaa olevan astetta isomman aineen kokoluokan hiukkasia. Näin avaruudesta tulevat energiakimput siirtävät liike-energiaansa enemmän Maapallon atomien ytimiin kuin Maapallon atomien ytimien välissä liikkuvat energiakimput siirtävät pois päin maapallon keskustasta työntävää liike-energiaansa maapallon atomien ytimiin.

4. Kun vielä muistaa että esim. Maapallosta avautuvat energia-aallot vuorovaikuttavat Maapalloa kohti tulevien energia-aaltojen kanssa, niin avot. Eli Maapallosta pois päin työntyvät energiakimput putsaavat/absorboivat mukaansa Maapalloa kohti tulevista energiakimpuista avautuvia energia-aaltoja ja näin Maapalloa kohti tulevat energiakimput laajenevat tönimättä toisiaan pois päin toisistaan. Sen takia niitä tulee Maapalloa kohti enemmän kuin olisi tullut jos Maapallosta ei avautuisi energiaa aaltoina pois päin.

Ulkoinen paine kohti taivaankappaletta siis perustuu siihen millaisia energia-aaltoja taivaankappale itse avautuu pois päin, koska pois päin työntyvät energia-aallot siis saavat energiaa ikäänkuin taipumaan kohti taivaankappaletta.

Sisäinen taivaankappaleesta pois päin työntävä paine perustuu siihen miten massiivisen pieniä energiakimppuja kappale itse avautuu pois päin itsestään.

Mitä pienempiä energiakimppuja, sitä vähemmän ne saavat osumia laajenevien atomien ytimien avautuvista energia-aalloista. Mitä massiivisempia ja pienempiä energiakimppuja taivaankappale itse avautuu, sitä vähemmän ne vuorovaikuttavat taivaankappaleen lähellä olevien kappaleiden atomien ytimien kanssa ja sitä vähemmän ne siirtävät liike-energiaansa niihin.

Yksinkertaisen loogisen kaunista.

Rauhaa ja Rakkautta

;):)

Kommentit (14)

!!!38!!! »

Looginen juttu

Miten avaruudesta tulevat hiukkaset siirtävät liike-energiaansa enemmän
raskaiden aineiden atomien ytimiin?

Näinhän ajatukseni mukaan pitää olla, koska vasara putoaa yhtä aikaa Kuun pinnalle höyhenen kanssa!

Mitä massiivisempi atomin ydin, sitä tiheämpiä energia-aaltoja se avautuu
ja sitä enemmän ns. elektoneja se omaa.

Mitä tiheämpiä energia-aaltoja laajeneva atomin ydin avautuu, sitä enemmän se saa itsensä ohi menevän laajenevan hiukkasen räjähtämään energiaansa kohti itseään.

Ja näin jokainen atomi saa suhteellisesti saman verran liike-energiaa (kohti sitä kappaletta jonka lähellä atomi on) avaruudesta tulevista laajenevista hiukkasista.

Kun esim. Maapallon pinta saman aikaisesti työntyy pois päin Maapallon
keskustasta, niin silloin meidän ei tarvitse yrittää selittää miten
maapallo vetää kappaleita puoleensa. Kaikki selittyy painen vaihetluna.
paine työntää kaikki laajenevan Maapallon laajenevai atomeja pois päin
maapallon keskustasta ja ulkoinen paine pitää meidät laajenevan Maapallon pinnalla.

Voit siis unohtaa ns. gravitaatiovoiman kokonaan ja alkaa pohtimaan sitä
miten maailmankaikkeus oikeasti toimii.

Kaiken aineen kiihtyvä LIIKE pois päin yhdestä pisteestä joka on todella
kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella, saattaa viedä koko
näkyvän maailmankaikkeuden pois siitä tilasta jossa se nyt on, yhdessä
hetkessä ja saman aikaisesti kaikki energiakeskittymät ovat sopineet
laajenemaan kolmiulotteisesti.

Meidän edellä menevien galaksijoukkojen vauhti kiihtyy meitä nopeammin ja sitä nopeammin mitä kauempana ne meistä ovat. Meidän perässä tulevien galaksijoukkojen vauhti kiihtyy sitä hitaammin suhteessa meihin, mitä kauempana meidän perästä ne tulevat. Sivuillamme etenevät galaksijoukot loittonevat sektorin laajentumisen takia sitä nopeammin mitä kauempana ne meistä ovat ja näin valon yleinen punasiirtymä selittyy ilman tilan simsalapim laajenemista.

Kun tähdet aikoinaan syntyivät suht samaan aikaan, ei uusi valo kohdannut vastaan tulevaa valoa ja näin laajenevat fotonit saivat vauhtinsa kiihtymään helposti samassa suhteessa kuin ne laajenivat
kolmiulotteisesti. Laajenevat fotonitkin siis avautuvat energia-aaltoja
joilla ne tönivät toisiaan pois päin toisistaan. Vanha valo pakkautuu
tullessaan esim. kohti Aurinkoa, koska kohtaa vastaan tulevaa energiaa
joka saa fotonit räjähtämään energiaansa liikerataan nähden eteenpäin.
Silti valon yleinen punasiirtymä ei häviä vanhasta valosta kokonaan.

Rauhaa ja rakkautta

;):)

Maalaisjärki
Seuraa 
Viestejä1300
Liittynyt1.9.2006

Voi vittu sun kanssa. Pitääkö perkele avata joka helvetin päähänpistolle uusi topikki. Saakeli kun tekisi mieli sanoa jotakin mitä myöhemmin kuulusteluissa katuisi... On ne nää kissalanpojat senverran jo tiedemiehiä, että äkkiä olisivat ovella koputtelemassa.

Ihan vaan ystävällismielisenä vihjaisuna - Painu vittuun. Kiitos, ja armastan.

Savor, Olkoon sielusi kevyt kuin mielesi tuote.
- Maalaisjärki

Barbaari
Onko tuo laajenemisteoria sama kuin tällä linkillä?

http://www.squidoo.com/TheFinalTheory

En tiedä tuosta kirjasta, mutta ajatukseni tullaan julkaisemaan lähitulevaisuudessa kirjana.

Kirjan nimeksi tullee AJATUS tai AJATUS meitä/me häntä varten...

Kirjan hinnaksi olen kaavallut 1380 euroa ja kirjoja tullaan painamaan vain 100

Kirjat tullaan numeroimaan 1.stä 100:aan

Shamppanjaa

;):)

Ps. saisikohan jostakin vanhaa kunnon hamppupaperia ja silleen.

Onko ideoita kirjaa varten?

Rauhaa ja rakkautta

;):)

ovolo
Seuraa 
Viestejä6313
Liittynyt7.7.2007

Savor taas vauhdissa. Uusia ketjuja samoista jankutuksista tulee kuin sieniä sateella.
Pitääkö taas lähettää nootti eukkos työpaikalle, että antaa sulle truxalia ja rakkautta?

Ja selvitys "laajenevan ja räjähtelevän" truxal-lääkkeen käyttötarkoituksesta:
http://www.laakeinfo.fi/%5CMedicine.asp ... ECK_TRUXAL

En tiedä tuosta kirjasta, mutta ajatukseni tullaan julkaisemaan lähitulevaisuudessa kirjana.

Kirjan nimeksi tullee AJATUS tai AJATUS meitä/me häntä varten...
Kirjan hinnaksi olen kaavallut 1380 euroa ja kirjoja tullaan painamaan vain 100
Kirjat tullaan numeroimaan 1.stä 100:aan
Aivan polkuhintaanhan sinä meinaat myydä kirjojasi, kuten myit keräilykorttejasi huutonetissä! Suosittelen laittamaan kirjan hintalappuun kaksi tai kolme nollaa lisää! eli 138000 tai 1380000€ ja bestsellerin painoshan pitää ola vähintään 10000 kpl. Nehän suorastaan ryöstetään käsistäsi!

Ja sinähän olet varsinainen multipersoona, jos foorumia
http://www.suomenufotutkijat.fi/keskust ... =5776#5776
on uskominen.


Seuraavat nimimerkit
- Savor
- liittynyt
- HSTa
- BUSHMAN
- tiäremies
- aste
- ArKos itse
käyttävät samaa IP-osoitetta (=Elisa laajakaista), joten ilmeisesti sama henkilö on kaikkien takana.
IsoJussi
Seuraa 
Viestejä987
Liittynyt16.3.2005

Voi Jukka kuule...

Savor
Ns. Gravitaatio

Uuden atomimallin mukaisesti.

1. Laajenevan Maapallon pinta työntää meitä pois päin Maapallon keskustasta samassa suhteessa kuin me ja kaikki muukin laajenemme.

2. Maapallon atomien ytimien välissä virtaa energiaa aaltoina ja näissä aalloissa olevat laajenevat energiakimput saavat itseensä osumia atomien ytimistä avautuvista energiakimpuista. Sen takia ne räjähtävät energiaansa kohti atomien ytimiä ja siirtävät näin liike-energiaansa laajenevien atomien ytimiin.

3. Myös avaruudesta tulee energia-aaltoja joissa on energiakimppuja jotka ovat vuorovaikuttaneet toistensa kanssa itsestään avautuvilla energia-aalloilla ja näistä avautuvista energia-aalloista ne ovat saaneet itselleen energiakentät samalla periaatteella kuin galaksien keskustat ovat saaneet ympärilleen energiakentät tähdistä jotka siis ovat syntyneet energia-aalloista jotka ovat peräisin galaksien keskusten jättimäisistä energiakeskittymistä joiden voidaan olettaa olevan astetta isomman aineen kokoluokan hiukkasia. Näin avaruudesta tulevat energiakimput siirtävät liike-energiaansa enemmän Maapallon atomien ytimiin kuin Maapallon atomien ytimien välissä liikkuvat energiakimput siirtävät pois päin maapallon keskustasta työntävää liike-energiaansa maapallon atomien ytimiin.

4. Kun vielä muistaa että esim. Maapallosta avautuvat energia-aallot vuorovaikuttavat Maapalloa kohti tulevien energia-aaltojen kanssa, niin avot. Eli Maapallosta pois päin työntyvät energiakimput putsaavat/absorboivat mukaansa Maapalloa kohti tulevista energiakimpuista avautuvia energia-aaltoja ja näin Maapalloa kohti tulevat energiakimput laajenevat tönimättä toisiaan pois päin toisistaan. Sen takia niitä tulee Maapalloa kohti enemmän kuin olisi tullut jos Maapallosta ei avautuisi energiaa aaltoina pois päin.

Ulkoinen paine kohti taivaankappaletta siis perustuu siihen millaisia energia-aaltoja taivaankappale itse avautuu pois päin, koska pois päin työntyvät energia-aallot siis saavat energiaa ikäänkuin taipumaan kohti taivaankappaletta.

Sisäinen taivaankappaleesta pois päin työntävä paine perustuu siihen miten massiivisen pieniä energiakimppuja kappale itse avautuu pois päin itsestään.

Mitä pienempiä energiakimppuja, sitä vähemmän ne saavat osumia laajenevien atomien ytimien avautuvista energia-aalloista. Mitä massiivisempia ja pienempiä energiakimppuja taivaankappale itse avautuu, sitä vähemmän ne vuorovaikuttavat taivaankappaleen lähellä olevien kappaleiden atomien ytimien kanssa ja sitä vähemmän ne siirtävät liike-energiaansa niihin.

Ihan kivoja nuo energiakimput. Niitä vaan ei kukaan ole koskaan havainnut yhtään missään. Jos viitsit kertoa kuinka niitä havainnoidaan, voimmekin virallistaa teoriasi.

Rauhaa ja rakkautta sinne savonmaallekin.

Same shit, different day...

Ennen pelkäsin omasta mielenterveyden tilasta, mutta katsottuani savoriin huomasin, että jos kerran savor on terve, niin minä ainakin olen

Ei millään pahalla, vaan respectia savon poikalle! Mietin vaan, että mikä saa sinua kirjoittamaan nettiin tälläisiä teorioita? Liekö ylisuuri huumorintaju?

Dost
Ennen pelkäsin omasta mielenterveyden tilasta, mutta katsottuani savoriin huomasin, että jos kerran savor on terve, niin minä ainakin olen

Ei millään pahalla, vaan respectia savon poikalle! Mietin vaan, että mikä saa sinua kirjoittamaan nettiin tälläisiä teorioita? Liekö ylisuuri huumorintaju?

Olen työstänyt ajatustani täällä ja sen on kantanut hedelmää.

Kun oivalsin miten pystyn soveltamaan ajatustani magnetismiin viime syksynä, jätin palstan muutamaksi kuukaudeksi, koska Ajatus oli ja on edelleen paketissa.

Ehkäpä minulle tuli teitä ikävä ja tykitin ajatustani tänne taas vähän aikaa, mutta huomaan nyt että se on suhteellisen hedelmätöntä ja ajattelin jättää teidät taas vähäksi aikaa, koska en näköjään enää hyödy teistä yhtään mitään.

Joten eikun heippa taas vähäksi aikaa

Rauhaa ja rakkautta

;):)

Magnetismi
26.11.2007

Kun rautaesineen tuo magneetin lähelle, niistä avautuvat laajenevat energiakimput vuorovaikuttavat toistensa kanssa. Magneetista avautuvat energiakimput hidastavat rautaesineestä tulevia energiakimppuja ja rautaesineestä tulevat hidastavat magneetista tulevia energiakimppuja.

Näin niiden vauhti ei kiihdy. Kun magneetista tulevat energiakimput pääsevät rautaesineen sisään ja rautaesineestä tulevat magneetin sisään, saavat magneetin ja rautaesineen atomien ytimet ne itsensä kiertoradalle, niin että ne kierähtävät vajaan puolikierrosta ja sinkoutuvat siihen suuntaan josta olivat tulossa. Vauhti on kiihtynyt aivan kuten luotaimien vauhti kiihtyy planeetan ohituksen yhteydessä.

Nyt energiakimput ohjautuvat suoraan jonkun laajenevan atomin ytimeen ja räjähtävät siellä.

Tämän takia tunnemme miten magneetti ja rautaesine pyrkivät toisiaan kohti, kun ne vie tarpeeksi lähelle toisiaan.

Kahden magneetin hylkiminen voidaan selittää niin että magneetit saavat toistensa atomien ytimet räjähtämään energiaansa toisiaan kohti. Ehkäpä avautuvat energiakimput ohjautuvat suoraan vierellä olevan magneetin atomien ytimiin.

Ajatellaampa magneetin ja rauatesineen atomit galakseiksi.

Jos galaksin keskustaan tulee energiakeskittymä galaksin ulkopuolelta, tulee tähän energiakeskittymään paljon energiaa aaltoina galaksin ulkokehän tähdistä. Nyt nämä energia-aallot saavat tämän energiakeskittymän räjähtämään energiaansa pois päin galaksin keskustasta. Energiakeskittymän rata taipuu galaksin keskustan mukaisesti.

Energiakeskittymään tulee koko ajan energiakimppuja galaksin keskustasta. Nämä energiakimput ovat massiivisempia ja niillä on vähemmän ulkopintaa. Mitä kauemman aikaa energiakeskittymä on kuuman galaksin keskustan lähellä, sitä enemmän galaksin keskustasta tulevat massiiviset energiakimput alkavat vuorovaikuttamaan energiakeskittymän atomien ytimien kanssa.

Mitä tiheämpiä energia-aaltoja energiakeskittymän atomien ytimet avautuvat, sitä enemmän galaksin keskustasta tulevat energiakimput saavat itseensä osumia ja sitä enemmän ne räjähtävät energiaansa kohti energiakeskittymän atomien ytimiä ja sitä enemmän ne siirtävät liike-energiaansa energiakeskittymän atomien ytimiin.

Nyt energiakeskittymän vauhti alkaa kiihtyä ja se työntyy pois päin galaksin keskustasta nopeammin kuin galaksin keskustan "pinta". Mitä kauemmaksi galaksin keskustasta energiakeskittymä työntyy, sitä enemmän sen takana on tähtiä ja sitä enemmän sen vauhti kiihtyy pois päin galaksin keskustasta.

Näin voimme selittää ilman vetävää voimaa miten magneetista ja rautaesineestä tulevat energiakimput pyörähtävät magneetin ja rautaesineen sisällä atomin ytimen ympäri vajaan puoli kierrosta ja sinkoutuvat voimalla jonkun atomin ytimeen jossa ne räjähtävät ja siirtävät liike-energiansa siihen.

Käännetty versio

Magnetismi

Magnetismikin voidaan selittää paineen vaihtelun avulla. Avainasemassa jälleen kerran avautuvat energia-aallot. Aaltojen erilliset kolmiulotteisesti laajenevat energiakimput ja se miten ne vuorovaikuttavat vastaan tulevien energia-aaltojen kanssa. Ja tietysti se, miten ne sen jälkeen vuorovaikuttavat kappaleen atomien ytimien kanssa. Eli miten paljon ne siirtävät liike-energiaansa kappaleisiin - tai miten vähän.

Vinhasti akselinsa ympäri pyörivillä hiukkasilla havaitaan magneettikenttä. Paras tapa havannoida vinhasti akselinsa ympäri pyörivää "hiukkasta", on havannoida galaksejamme. Tosin aika on sikäli suhteellista, että meidän näkökulmastamme katsottuna galaksit eivät pyöri vinhasti akselina ympäri.

Kun galaksia tarkastelee, huomaa että galaksin keskustan ympäri pyörii tähtiä. Tähdet avautuvat energia aaltoja joka suuntaan. Näin galaksin keskustasta ulospäin työntyvät tähdet, jotka syntyivät ulospäin avautuvista energia-aalloista, avautuvatkin itse energiaa takaisin kohti galaksin keskustaa.

Näin tähdet saavat toistensa liikeradan taipumaan pois päin galaksin keskustasta.

Tilanne on erilainen jos hiukkanen ei pyöri vinhasti akselinsa ympäri.

Kun venytämme kuminauhaa, tunnemme venytyksen. Sormiemme välissä olevat kuminauhan atomit tönivät toisiaan kohti vähemmän tiheää aluetta. Kuminauhan sisällä olevat atomit ovat vähiten tiheästi siellä päin minne kuminauhan laajenevat atomit toisiaan tönivät.

Jännite säilyy koska työnnymme pois päin Maapallon keskustasta. Kätemme erkanevat samassa suhteessa kuin laajenevat. Kädet eivät loittone toisistaan suhteellisesti ottaen. Silti kuminauhan laajenevat atomit eivät ehdi töniä toisiaan kohti vähemmän tiheää aluetta niin nopeasti, että kuminauhasta häviäisi jännite.

Tunnemme miten rautaesine pyrkii kohti magneettia. Se ei perustu siihen että magneetilla olisi kyky vetää rautaesinettä puoleensa. Se perustuu paineen vaihteluun. Paineen vaihtelu perustuu siihen että atomien ytimet laajenevat, avautuen energia-aaltoja.

Avaruusaluksen ilman laajenevat molekyylit tönivät tosiaan kohti avaruuden tyhjyyttä jos aluksen ovi avataan. Ei tyhjyys vedä aluksen ilmaa ulos. Ei vetävää voimaa ole olemassa.

Lisäys 19.11.2007

Entäpä kun magneetista ja rautaesineestä avautuvat energiakimput vuorovaikuttavat toistensa kanssa niin että joutuessaan vierellä olevan esineen (rautaesine/magneetti) sisään, ne ajautuvat esineen jonkun atomin ytimen lähelle ja kiepsahtavatkin sen ympärikomeettamaisesti ja jatkavatkin nyt matkaansa siihen suuntaan josta olivat tulossa.

Nyt ne siis siirtävät liike-energiaansa esineeseen niin päin, että magneetin laajenevat atomit tönivät toisiaan kohti rautaesineen laajenevia atomeja ja rautaesineen laajenevat atomit tönivät toisiaan kohti
magneettia.

Lisäys 20.11.2007

Ajatellaampa että meillä on akselinsa ympäri pyöriviä tyyppjeä jotka harrastavat tätä lajia jossa palloa heitetään linkomaisesti käden jatkeella.

Tällä pelivälineellä seinästä pomppaava pallo otetaan kiinni ja lingotaan voimalla seinään jne.

Tyypit ovat avaruudessa esim. kymmenen metrin välein.

Heistä muodostuu energiakeskittymä jonka jokainen pelaaja kuvaa magneetin atomin ydintä.

Tyyppien muodostamaan energiakeskittymään tulee tasaisesti joka suunnasta palloja. Osa osuu pelaajiin ja osa menee ohi.

Tyyppjeä kohti lähestyy tyhdestä suunnasta palloja heittäviä laitteita ja näidne laitteiden palloja pelaajat nappaavat pelivälineellään kiinni ja linkovata niitä takaisin päin voimalla, niin että ne osuvat toisiin pelaajiin ja tönivät näin pelaajia kohti sitä aluetta josta nämä lingottavat pallot ovat tulossa.

Nyt pelaajista koostuva energiakeskittymä liikkuu kokonaisuuten kohti tuota aluetta.

Muistakaa että esim. luotaimien vauhti kiihtyy kun ne ohittavat planeetan.

Vanha versio

Magnetismikin voidaan selittää paineen vaihtelun avulla. Avainasemassa jälleen kerran avautuvat energia-aallot, aaltojen erilliset kolmiulotteisesti laajenevat energiakimput ja se miten ne vuorovaikuttavat vastaan tulevien energia-aaltojen kanssa. Ja tietysti se, miten ne sen jälkeen vuorovaikuttavat kappaleen atomien ytimien kanssa eli miten paljon ne siirtävät liike-energiaansa kappaleisiin - tai miten vähän.

Vinhasti akselinsa ympäri pyörivillä hiukkasilla havaitaan magneettikenttä ja paras tapa havannoida vinhasti akselinsa ympäri pyörivää "hiukkasta" on havannoida galaksejamme. Tosin aika on sikäli suhteellista, että meidän näkökulmastamme katsottuna galaksit eivät pyöri vinhasti akselina ympäri.

Vaan kun galaksia tarkastelee, huomaa että galaksin keskustan ympäri pyörii tähtiä, jotka avautuvat energia-aaltoja joka suuntaan ja näin galaksin keskustasta ulospäin työntyvät tähdet, jotka syntyivät ulospäin avautuvista energia-aalloista, avautuvatkin itse energiaa takaisin kohti galaksin keskustaa.

Jos kolmiulotteisesti laajeneva hiukkanen ei pyöri vinhasti akselinsa ympäri, siitä ulospäin avautuvista energia-aalloista ei avaudu niin paljoa energiaa takaisin kohti hiukkasta, että syntyisi magneettikenttää.

Kun magneetti ja rautaesine tömähtävät yhteen, voimme kysyä, vetääkö magneetti rautaesinettä puoleensa, vai onko kolmiulotteisesti kiihtyvällä vauhdilla laajeneva magneetti tönimättä kolmiulotteisesti kiihtyvällä vauhdilla laajenevaa rautaesinettä poispäin itsestään samassa suhteessa, kuin ne laajenevat, jolloin niiden pinnat tömähtävät yhteen paineen vaihtelun takia, ilman vetävää voimaa.

Tässä oli vähän avaimia magnetismiin.

Onesimple

;):)

Näyttää siltä, että teoria on sitä luokkaa, että sitä voisi todistaa konkrettisesti, mutta kun ei mitään todistusta esimerkiksi energiakimpuista ole, niin miten luulet kaikkien suhtautuvan tähän one-simple-princepleen?

Huumorimiehia

Mulla on kuitenkin sellainen näkemys, että sinunkaltaisia ihmisiä täytyy olla enemmän. Yksipuolinen tiede voi tahtomatta sulkea monet mahdollisuudet pois.

Tsemppiä teoriasi kanssa! Jos pystyt haastaamaan fyysikoita jollakin sovelluksella, joka pohjautuu tähän teoriaan, niin tiede.fi palsta ottaa sinua sitten todesta. Vai mitä muut ovat mieltä?

Ehdottomasti, miksi Savor ei vois lähettää vaikka ideoitaan tolle Blogiukolle.. kuka sen nimi oliki.

Sittenkö tiedelehdessä julkastaan sun teorias niin bravo. siihenasti, shsh.

Maalaisjärki
Seuraa 
Viestejä1300
Liittynyt1.9.2006
Savor
ajattelin jättää teidät taas vähäksi aikaa, koska en näköjään enää hyödy teistä yhtään mitään.

Näinhän se menee.. Ei kannata tulla takaisin, sillä jatkossakaan tuskin sinunkaltainen sosiopaatti saa punaista mattoa.

Olin jo kauan sitten siitä varma että pyrit vain ja ainoastaan manipuloimaan. Saman toistaminen ei onnistu sinulta yhtä hyvin kuin Goebbelsiltä aikoinaan, joten jos luulet että täällä on jotain lattaotsaisia luolamiehiä palvomassa ideologiaasi, niin painu sinne kuopion torille ennemmi sössöttämään. Ne saattaa kuunnella vain siksi, koska eivät viitsi sanoa suoraan ettei sun jutut kiinnosta yhtään.

Savor, Olkoon sielusi kevyt kuin mielesi tuote.
- Maalaisjärki

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat