Seuraa 
Viestejä11860
Liittynyt16.3.2005

Mikko Kivinen mainostaa Tonalin-kapseleita. Kivinen heittää mainoksessa, että Tonalin varmistaa laihduttajalle, että kilot lähtevät läskeistä, eikä lihaksista, niinkuin yleensä. Voiko tuon enempää sontaa puhua?

Jos tuo pitäisi paikkaansa, rasvan poistaminen kehosta onnistuisi normaalisti vasta sitten kun lihakset ovat kadonneet. Saako mainoksessa tosiaan antaa noin valheellisen kuvan? Ilmeisesti saa, mainoksia on näkynyt ainakin puolen vuoden ajan ja ne edelleen pyörivät.

On tääkin kans.

Kommentit (2)

Väärää tai vahingoittavaa tietoa ei mainoksissa saa tietenkään levittää. Toista tietenkin on nämä jenkit ostoskanavilla, joille näköjään on sallittua melkein mikä tahansa. Tuotevastuulait on maakohtaisesti oletettavasti tutkittu.

Mutta tuosta Tonalista. Eiköhän sekin mainos ole ihan jenkkityyliin tehty. Ylimainostamista. Jotkut siihen kuitenkin tarttuvat.

Täällähän on tälläista

Tonalin konjugoitu linolihappovalmiste 150 kaps. 26,90EUR

Jälleenmyyjän huomautus: Tuotekuvaus perustuu valmistajan näkemyksiin. Tuotteen tehokkuus voi vaihdella yksilökohtaisesti.
....
http://www.verkkoapteekki.fi/product_in ... cts_id/781

[size=75:249zk7yv]Korostus minun. [/size:249zk7yv]Kummallista, että jotkut tarvitsevat tuollaistakin. No eurot kiertoon vaan. Hööpötettäviä riittää

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14239
Liittynyt23.6.2005

On piireissä ihan yleisesti tiedetty juttu, että laihduttaminen etenkin ilman protskua ja lihaskuntopainotteista liikuntaa johtaa juurikin lihasten surkastumiseen – läskit tulevat takaisin jojo-efektin myötä ja lihasta on sitten vähemmän kuin ennen, mikä edellee tekee (pysyvästä) laihduttamisesta vaikeampaa.

CLA on kyllä myyntiannoksilla otettuna yleensä huono laihduttaja, tämä on todettu lukuisia kertoja. Liikuntaan ja mm. vihreään teehen ja kofeiiniin yhdistettynä tupla-annoksilla voi olla liikuntaan yhdistettynä painoa alentavaa vaikutusta. Lihakset näyttäisivät tosiaan 'säilyvän' paremmin yhdistettäessä CLA-lisä laihdutukseen.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat