Seuraa 
Viestejä2683

Löydät 20 euron setelin lähikauppasi lattialta. Olet juuri vähän PA ja rahaa ei ole kukaan viitsinyt nostaa. Mitä teet ? Keksi keino päästä rahasta eroon. Samaa keinoa ei voi käyttää kahdesti eli homma vaikeutuu kokoajan...

Aloitan itse. Nostan rahan huomaamattomasti samalla mukamas kengännauhojani sitoen, tungen rahan kolikonvaihtokoneeseen ja kuittaan kolikot.

Parempi on olla sanomatta mitään, jos ei ole mitään sanottavaa. Keskustella voi aina.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (14)

Lasken käsilaukun maahan setelin päälle ja nostan sen huomaamattomasti samalla kuin laukunkin.
Sitten pitelen seteliä nyrkissäni sievillä taitoksilla ja pälyilen näkyykö missään ihmistä joka näyttäisi etsivän seteliä. Jos sellainen ihminen näkyy, menen ja kysyn kohteliaasti onko hän kenties kadottanut jotain. Jos vastaus on: "kyllä, 20 euron setelin" ojennen setelin hänelle.
Jos vastaus on jotain muuta tai kukaan ei näytä kadottaneen mitään, otan setelin omaan taskuuni, menen katsomaan hyvän elokuvan (8e) ja loppurahoilla ostan leffaan Reilun Kaupan tummaa suklaata (n.3e)sekä mukavan kupin kahvia (n.2e) leffan jälkeen.
Lopulla ostan vielä kaupasta tuoretta leipää/sämpylöitä (n.3e) ja purkillisen mehua.(1e)
Tämän jälkeen rahaa on vielä bussilippuun (2e)
Viimeisen kolikon laitan taskun pohjalle katusoittajia/keräyslippaita varten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vastaan nimimerkki teräs nallepuh:n puolesta. Nostan setelin hitaasti ja sipsuttelen syrjemmäksi. Sen jälkeen rullaan setelin sormien välissä hienosti rullalle - samaan tapaan kuin sätkää kääriessä. Lopuksi annan kuolan valua pitkin seteliä kunnes se on kauttaaltaan syljen peitossa. Sen jälkeen raotan varovasti pakaroitani ja tuikkaan setelin anuksesta sisään. Sen jälkeen menen ja ostan paketin wc-paperia. Lopuksi lähden kotia ulostuspuuhiin tietäen, että olen pian 20e rikkaampi sälli.

Voi, hyvänen aika. Mitä enemmän tätä foorumia lukee sitä enemmän alan tajuta että suurin osa teistä on n. puolet minua nuorempia.
Semmoinen määrä alapään juttuja, rasismia ja muuta törkyä.

Narcissus Sometimes
Voi, hyvänen aika.

Älä huolestu. Olen ollut tänään vain tavallista väsyneempi.

Sylkäisen purkan suustani lattialle, astun sen päälle ja lopuksi astun setelin päälle. Seteli toivon mukaan tarttuu kengänpohjaan. Poistun kaupasta vähin äänin; ehkä ostan jotakin sitä ennen. Pihalla irrotan setelin kengänpohjasta, tungen lompakkoon ja julistan itseni 20 euroa rikkaammaksi .

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

Lykkelen setelin mopilla roskakasaan, kasan jätesäkkiin ja säkin roskikseen. Sitten vaan työajan päätyttyä harrastamaan dyykkausta.

Ja mitä setelillä sitten tekisi? Pesisi ja kuivaisi ja silittäisi, laittaisi kiertoon. Suoraan roskiksesta poimittuna sitä ei ottaisi vastaan pimeän viinan myyjäkään.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

"Näin kahdenkymmenen euron setelin sinisen vivahteen silmäkulmassani. Kurtistin kulmiani ja mietin, olisiko minulla todella tällainen tuuri? Käännyin hitaasti ympäri ja otin muutaman haparoivan askeleen kohti tuota kaunista valuuttaa. Vilkaisin ympärilleni ja heitin katseen selkäni taa. Ei ketään. Mikä onni.
Seisoin jo senttien päässä setelistä, kun tein nopean, äkkinäisen liikkeen sitä kohde. Jalat sotkeutuivat keskenään ja kaaduin rähmälleni maahan.
Haukoin ilmaa kuin kala kuivalla maalla. Nenää kivisti ikävästi. Katselin ympärilleni. Seteliä ei näkynyt missään.
Ohi käveli muutama teini tyttö tirskuen, kun nousin vaivalloisesti ylös maasta nenääni pidellen. Katselin ympärilleni. Sinistä seteliä ei näkynyt olevan missään. Se oli hävinnyt kuin pieru Saharaan.
Laskeuduin kontilleni. Varmistin nolona ettei kukaan katselisi outoa puuhani.

Taas se sama sininen vivahde silmäkulmassani. Seteli oli leijaillut kaupan ruokahyllyn alle ja makoili nyt sen alla pehmeästi.
Kurkotin, kurkotin ja kurkotin kun kunnes vihdoin yletyin seteliin.
Voitonriemuisena nousin seisomaan seteliä tiukasti puristaen.

Tallustelin ylpeänä itsestäni viikon ruokaostokset kainalossa kaupan kassatiskille. Hymyilin leveästi kassaneidolle ja ojensin kaksikymppisen hänelle elettä liikaa korostaen.
Hän ottaa setelin vastaan konemaisesti hymyillen ja vetään sen aitoustunnistimen läpi.
Kone piippaa hiljaa. Kassaneiti katsoo minua ja kertoo rauhallisesti setelin olevan väärennös ja pyytää tulemaan kanssaan takahuoneen puolelle.
Katsoin tyrmistyneenä naista itku kurkussa."

Näin mulle taitanee käydä jos joskus rahaa satun kadulta löytämään..

20e setelin löytämisestä
tulisin surulliseksi...

rupeisin kelaa että keltä se on pudonnut.. .
ja mitä pidemmälle kelauksissani pääsen niin
sitä dramaattisempi on tämä henkilö joka
mielessäni on tämän rahan hukannut...

esim: pyörätuolilla vaivalloisesti eteenpäin pääsevä orpo
pikku tyttö...
kädet kohmeessa tämä säälittävä resuinen orpo
yrittää päästä lumihangessa kohti viereisen kylän
pyöräkauppaa...
tuntien ponnistelujen jälkeen hän on vihdoin päässyt
kauppaan sisälle ja iloisena hän pyytää myyjältä sisäkumit
rikkinäisten tilalle.. .joita varten hän on säästänyt vuoden verran...
kun pieni rampa orpo pikku tyttö kaivaa taskujaan
onkin hänen 20e seteili hukassa... *nyyh*

niin eipä tämmöisen ajatuksen jälkeen
paljon tee mieli löytää rahaa...
mitä ei voi palauttaa omistajalleen...

omena
rupeisin kelaa että keltä se on pudonnut.. .
ja mitä pidemmälle kelauksissani pääsen niin
sitä dramaattisempi on tämä henkilö joka
mielessäni on tämän rahan hukannut...

Minäpä en mitään kelailisi. Ottaisin setelin maasta ja katsoisin ympärilleni, josko joku olisi huomannut sen. Jos setelin oikea omistaja tulisi, antaisin sen tietysti takaisin, ja jos kukaan ei huomaisi, pistäisin sen kiltisti taskuun.

Tarinoita voi toki kehitellä. Voi aina ajatella, että sen orvon pyörätuolitytön sijaan setelin onkin pudottanut hyväpalkkainen juppipoika, jolla on niin paljon rahaa, ettei hän viitsinyt pikkuhiluja nostaa maasta. Eipä kai sillä setelin menettäjällä ole niin väliä, jos hän ei tule koskaan saamaan seteliä takaisin... Siis ei tulisi saamaan, vaikken sitä itselleni ottaisikaan. Kyllä sen varmasti seuraava korjaisi parempaan talteen.

Oivoi, kylläpäs nyt alkoi omaatuntoa kolkuttaa . Täytynee palauttaa se seteli sille orvolle, rammalle tytölle...

Kiitti vitusti, omena ...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat