Seuraa 
Viestejä1918
Liittynyt11.3.2008

Keräsin oheisen tilaston tiedot* tilastokeskuksen tietokantapalvelusta**, joka on eri kuin http://www.tilastokeskus.fi!

Laitoin sen muualla kuin "terve tulo mamuhelvettiin" koska en usko että se saisi silloin niin paljon huomioita mistä seuraisi äänestystuloksen heikompi luotettavuus vähäisen äänestäjäkunnan johdosta.

Sen mukaan vuonna 1999 muslimit tekivät vähemmän rikoksia*** kuin venäläiset tai Kaakkois-Aasiasta kotoisin olevat.

En kuitenkaan kannata muslimien massa vyöryä työvoimapulan ja huoltosuhteen heikkenemisen poistamiseksi vaan mieluummin esim. intialaista porukkaa. Heillä on luonnostaan jotain hampaan kolossa muslimien kanssa joten he voisivat olla enemmän nationalisteja –Suomen—näkökulmasta jos esim. muslimimaat kävisivät länttä vastaan Kiinan eduksi.

*http://img136.imageshack.us/img136/5773/statistiikkaa2wz7.jpg
**http://statfin.stat.fi/statweb/start.asp?LA=fi&lp=home&DM=SLFI
*** rikokset tarkoittavat tässä tapauksessa kaikkia rikoksia, esim. raiskauksia ja omaisuusrikoksia ei ole eritelty.

-

Kommentit (3)

Eiköhän muslimeilla ole se laki, minkä Muhammed antoi heille. Muhammed oli itse känyt opissa niin kristittyjen mailla, juutalaisten keskuudessa ja vihasi monijumalaisia ts. panteisteja.

Siitä käytöksestä olisi otettava oppia! Jeesus tiibetiläisen testamentin mukaan kävi ottamassa oppia idässä, ja sai oppia mm. Nepalilaisilta "fagadyrtha"-papaeilta, jotka tarkoittavat valkokaapuista parantajaa!

Näin ollen vihaa(Muhammed) myös minua! Eipä silti on viha tuttu tunne mullekin!(siis muhammed!) Ja vihaa ne lampaat Jeesustakin, josse sitten lopulta syöskentelee ne! Lampaan viha sai Kainin töihin, kun Hän tappoi veljensä Aabelin, koska tämä teurasti muutaman lampaan, siinä missä Kain itse oli hedelmien syöjä, ja näin ollen lähempänä paratiisin olotilaa!

Mutta muslmien Juumalan Yllähin luonne on Armahtaja, ainakin suomalaisessa käännöksessä tuo sana on suomennettu väärin, se ei ole Armahtaja välttämättä Ismaelilin uskoisten mukaan!

Eikai ainakaan joukkoraiskauksia muut teekkään?
Happo-orgioista sun muista kunniamurhista puhumattakaan.

..paitsi, että eihän noita kunniamurhia edes lasketa rikoksiksi.
Edes meillä. Nehän kato on vaan niitä kulttuuritekoja..

Vai mitä sanotte? Onko rikostilastoissa sarake
ÄHLYJEN TEKEMÄT KUNNIAMURHAT 7500 kpl ?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat