Seuraa 
Viestejä45973

Jakaantuuko atomin ydin äärettömän monta kertaa erillisiksi energiakeskittymiksi, jotka jakaantuvat erillisiksi energiakeskittymiksi jne?

Ydin siis koostuu ns. protoneista/neutroneista jotka koostuvat kvarkeista jotka koostuvat joistakin jutskista jotka koostuvat joistakin muista jutskista jne.

Ajatellaampa energiapallo josta voidaan matemaattisesti kuoria energiaa äärettömän monta kertaa ja aina saadaan saman verran energiaa pois tästä energiapallosta. Tämähän toteutunee kun energiapallon energian tiheys kasvaa kohti keskustaa mentäessä. Riittääkö että energian tiheys kasvaa nelinkertaiseksi joka kerta kun matka kohti energiapallon keskustaa jaetaan puoliksi? Joka kerta energiapallosta kuoritaan puolta ohuempi siivu jne. Ja aina saadaan saman verran energiaa pois tästä energiapallosta?

Entäpä jos meneekin tällaisen energiapallon keskustaan ja lähtee sieltä pois päin. Onko matka kohti tällaisen energiapallon pintaa, ääretön? Ei kai?

Kuitenkin tällaisen energiapallon keskustassa voi olla ääretömän paljon äärettömän tiheään käpertynyttä energiaa?

Vaan jännää kun atomin ytimen voi jakaa erillisiksi energiakeskittymiksi, jotka myös voidaan jakaa erillisiksi energiakeskittymiksi jne äärettömän monta kertaa.

Ja jokaisessa energiakeskittymässä voi olla äärettömän paljon äärettömän tiheään käpertynyttä energiaa?

Vai voiko?

Rauhaa ja rakkautta

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Onhan näitä aiheita tllut availtua, muttaoletin kyllä vahvasti että tämä olisi herättänyt jonkun mielipiteenkin.

Voikos niitä atomien ytimissä olevia erllisiä energiakeskittymiä siis jakaa erillisiksi energiakeskittymiksi jne äärettömän monta kertaa? Noin niin kuin matemaattisesti?

Entäpä voiko tuollaista energiapalloa, jonka tiheys kasvaa kohti keskustaa puoleen väliin mentäessä aina nelinkertaiseksi, kuoria äärettömän monta kertaa?

Et ehkä vielä oivalla, mutta tässä on avaimet ymmärrykseen. Toisin kuin tilan laajenemisen ymmärrykseen, johon ei ole olemassa mitään vastaavaa aihetta jota mietiskellä sillä tavalla että sen voisi ymmärtää.

Rauhaa ja Rakkautta

;):)

Kirjoituksistasi saa sen käsityksen, että oletat väittämiesi olevan totta kunnes joku todistaa toisin.

...EI NÄIN....

Meidän (muiden ihmisten) tehtävä ei todellakaan ole todistaa väitteitäsi oikeiksi.
Jos haluat että kukaan koskaan ottaa sinua vakavasti, niin sinun pitäisi pystyä suhteellisen aukottomasti selittämään väittämäsi oikeikisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat