Seuraa 
Viestejä45973
  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (19)

re
Sellaisia "kaupunki-intiaaneja"

Kun taustatoimijoilla on kiinteät yhteydet puolueiden nuoriso- ja opiskelijajärjestöihin, ja ovat ilmeisesti sitä samaa joukkoa, josta tulevat potaskanjauhmisen ammattilaiset rekrytoidaan eduskunta-avustajan tms. välivaiheen kautta, on erikoista että he ovat saattamassa nuoria ja varhaisnuoria tälläiseen toimintaan?

Ei kiinteistöjen haltuunotossa ole sinänsä mitään pahaa, mutta kun siihen liittyy tämä itsetuhoisuutta vahvistava huumekulttuuri ja rähisevä yhteiskunnanvastaisuus...

-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
TERÄS NALLEPUH
Mikä on hearpedia?

Jonkinlainen vihervasemmistolaisten ylläpitämä nettisivusto. Toimii myös Seppo Lehdon henkisenä kotina. Siihen liittyy yhdistys, jonka takana olevat fyysiset henkilöt voidaan löytää.

-

Hupsut!

Ei Hearilla ole mitään "omia värejä" (paitsi radion vanhojen nettisivujen vihreä taustaväri ehkä) eikä tuota tapahtumaa järkätty tms. Paikalla oltiin kyllä median edustajana tekemässä radiota ja katselemassa tilannetta ja avoimin mielin liikkeellä kuten asioihin voi muuten myös suhtautua tuon videossakin olevan mustavalkoisuuden sijaan.

Jos tuntuu kovin vääränlaiselta tai vääränväriseltä niin tervetuloa mukaan itse tekemään, voi tehdä vaikka sinisiä tai ruskeita tai keltaisia radiolähetyksiä ja tapahtumia jos siltä tuntuu. Hear kun on avoin eikä pyri määrittelemään itseään tietynlaiseksi. Ei kaikkien tarvi.

Ja ollaan muuten oltu Lutakossa!

http://www.hear.fi/
http://www.hear.fi/yhdistys/?looppi=saannot
http://www.hear.fi/pubi
http://www.hukala.net/aani/tiedostot/hnn010308.mp3
http://www.hukala.net/index.php?subacti ... io_uutiset

iisti
Järkkäävät pileitä jne. Ei liity mitenkään vihervasemmistolaisuuteen.

Hae henkilöiden nimillä.

-

Se että jotkut ovat taustaltaan jonnekin suunnalle kallellaan, ei automaattisesti tarkoita, että joku yhdistys sitä olisi.

Videoissa esiintyvien teinien en usko edes tietävän politiikasta. Siitä tietävät jotain, mistä saa pään sekaisin..

iisti
Se että jotkut ovat taustaltaan jonnekin suunnalle kallellaan, ei automaattisesti tarkoita, että joku yhdistys sitä olisi.

"Suuntaan kallellaan"? Kas, poliittisen impeytesi on yhä tallella?? -Tai sitten et ole huomannut kun se vietiin....?

-

Olli V
Videoissa esiintyvien teinien en usko edes tietävän politiikasta. Siitä tietävät jotain, mistä saa pään sekaisin..

Juuri tälläisi huumeilla & päihteillä päätään sekoittavia vasemmistobyrokratiat hakevat joukkoihinsa. Kas kun pitää olla "radikaalia nuorisoa". Hyvä esimerkki on tällekin palstalle kirjoittava "Miffy", jonka kiinnostuksenaiheet ulottuvat huumeiden laillistamisesta perversioihin.

Kun vasemmistolla ei ole muuta porukkaa jäljellä, kuin näitä ura-ohjus-arhinmäkiä, jotka antavat kuvauttaa itseään mielenosoitus taustalla, mutta ehtivät sopivasti häippästä juuri ennenkuin tappelu alkaa, ja sitten "Miffy-stail-joukonjatkot", joiden avulla vasemmistobyrokratia ylläpitää katu-uskottavuuttaan skidien silmissä. Nämä "miffyt" sysätään sitten sivurauteelle ja unohdukseen kun niistä on puristettu kaikki hyöty.

Siellähän makselevat sakkojaan kun "Isot Aktivistit" paistattelevat salamavaloissa linnan boolin äärellä...??!!

Miffy hei, sua on huijattu: "Ne" nussii sua p...eeseen!

-

Oho, monella tapaa mielenkiintoinen aihe.

Lähdetäänpä esimerkiksi tästä linkittämästäsi videosta. Itse olin paikan päällä tarkkailemassa tilannetta mitä töiltäni ja tapaamisiltani ehdin, ja havaitsin sinä aikana porukan seassa kolme erottuvan kovaäänistä henkilöä ehkäpä noin viidenkymmenen ihmisen joukossa. Näistä henkilöistä kaksi näkyy/kuuluu myös videolla ja he lienevät nykyään enemmän tai vähemmän tahtomattaan koko mielenosoituksen personifikoituma. Sääli sinällään.

Sen enempää talonvaltaukseen ja sen aiheuttamaan mediarylläkkään puuttumatta esitän kuitenkin kysymyksen; edustavatko esim. jääkiekkopelissä huonosti käyttäytyvät, kännissä heiluvat ja muille tapahtumaan osallistujille mauttomuuksia huutelevat tietyn joukkueen kannattajat pääsääntöisesti koko joukkueen fanilaumaa vai omaa idioottimaista itseään? Tässä tapauksessa nähdäkseni penaalin tylsimmät kynät vain sattuivat kokoontumaan helpompaan paikkaan, tosin kuuleman mukaan vahingossa. Heille oltiin huomautettu huuteluistaan ja pyydetty siistimään suutaan, tuloksetta.

Mutta videon katsojaluvun perusteella ainakin osa kansasta saakin nyt samaistua jo antiikin Roomassa hyväksihavaittuihin viihdytyskeinoihin; heitetään harhaoppisia jalopeurain kitaan ja naureskellaan, vaikka molemmissa leireissä oltaisiinkin yhtä pihalla siitä minkä takia niin tehdään. Kuten mielestäni nyt ollaankin, tasapuolisesti. Pääpointti lienee kaiketi, että se punatukkanen tyttö nyt vaan sattuu olemaan niin uskomattoman ainutlaatuista, antoisaa ja viihdyttävää katseltavaa, vai? Ei meikästä.

Mitä taas tähän hearpedia-yhteyteen tulee, haluaisin tietää ketä näillä fyysisillä henkilöillä ja heidän poliittisella taustallaan tarkoitetat, Wy Tui Lee. Huomaan, että suhtaudut aiheeseen todella vanhurskaan ristiretkeläisen innolla, mutta tunnut olevan näiden olemattomiin uskovien ohella myös yhtä hukassa päämääräsi suhteen. Oletko varma millaiset ihmiset esimerkiksi hearpedian sisällöstä kokonaisuutena vastaavat? Itse sivustoa lähes perustamisestaan saakka selanneena voin sanoa rehellisesti, että en lähestulkoonkaan.

Hearpedian periaate on tarjota vapaan tiedonvälityksen väylä kenelle tahansa. Sisällön kantavana voimana toimii vain nähdäkseni tietty informaatiodarwinismi, joka kuitenkin esiintyy toisaalta vähemmän sisäsiittoisena ja kapeakatseisena kuin eräissä muissa vastaavissa "vapaissa pedioissa". Toisaalta sitten taas koko hearpedia on käsitettävissä ehkä vain yhtenä vaikeaselkoisimmista ja idioottimaisimmista sisäpiirivitseistä koskaan. Mutta kaiken yläpuolella kimaltelee vain VAPAAN TIEDONVÄLITYKSEN kaikkipyhä olemus. Olettaen kirjoitushistoriasi perusteella esim. mitä blogeja tsekkailet, voisit pienellä tutkimuksella löytää paljonkin vastaavaa (tosin ulkoasultaan vähän kyseenalaista) matskua myös hearpediasta. Kokeilepa vaikka paria poliittisesti epäkorrektia hakusanaa ja jatka artikkelia! Paikoittainen ulosantisi täällä kaikkine vyötärönalusjuttuineen sopisi joukkoon siinä missä jokseenkin näppärä kirjoittelusi esimerkiksi holokaustista topicissa "Kansanmurhat kahden kerroksen väkeä?". Pääsääntönä totisesti on KIRJOTA ITE TAI OO HILI !

Ja itse Hear RY:n tapahtumissa säännöllisesti käyneenä ja itsekin niitä järjestäneenä voin kertoa, etten ole ikinä aistinut minkäänlaista poliittista painostusta tai edes tarjontaa yhtään mihinkään suuntaan. Se, että yhdistys toiminnallaan edustaa arvoja jotka eivät välttämättä ihan täysin mukaile nykyistä tulosvastuullista hyperahdettua markkinataloutta ei käsittääkseni tee siitä automaattisesti "vihervasemmistolaista". Voisitko muuten esimerkiksi sinä, Wy Tui Lee valottaa hieman termin etymologiaa ja syvempää tarkoitusta? Tiedossahan on, että poliittisina liikkeinä molemmilla on omat eturauhasvaivansa, impotenssissa ja myös viagransa, mutta tuntuu, että tuo termi vilisee vain toinen toistaan persoonattomimpien ja informaatioarvoltaan todella kysenalaisten populistihapattajien käytössä. Mikä siis on vihervasemmisto?

Niin ja millä tapaa tuo Miffy-viittaus nyt oli relevantti alkuperäisen aiheen kanssa? Kyllä sinä olet puolesi ilmaissut, mutta älä nyt syötä kaikkea pajunköyttä kerralla. Ja väitätkö todella, että mitkään "vasemmistobyrokratiat" nyt olisi edes mitään potentiaalisia uhkia sen enempää sinulle kuin kenellekään muullekaan? Suomen kansan sisäinen regressio, tarpeeton ylimielisyys, piittaamattomuus kaikkea kohtaan, alistuminen globaalin bisnessirkuksen pelleiksi ja jatkuva autofellaatio ikea-sohvan nurkassa edustavat mielestäni paljon enemmän niitä asioita, joita vastaan tässä pitäisi toimia. Hear on hyvä kanava siihen. Liityppä! Tai jatka keskustelua!

nimim. työssäkäyvä res. kersantti joka mm. yksityisautoilee ja on hearin jäsen.

xibalba
Oho, monella tapaa mielenkiintoinen aihe.

....

Nonniin, hear-porukka ilmoittautui? Arvasimme siis oikein, että JKL:n spektaakkelin takaa löytyivät nämä samat naamat? Oikein hjuva! Emme olisi muuten olleet lainkaan varmoja asiasta...

Miksi te muuten "Hearissa" hyysäätte Seppo Lehtoa tms. puoliammattilaista potaskanheittäjää? Onko teillä kiinteäkin suhde häneen?

Suapha sitä kyssyy.

http://www.hear.fi/pedia/Aluepalauttelija
http://www.hear.fi/pedia/Toiminnot:Haku?search=seppo+lehto&fulltext=Etsi

-


Nonniin, hear-porukka ilmoittautui? Arvasimme siis oikein, että JKL:n spektaakkelin takaa löytyivät nämä samat naamat? Oikein hjuva! Emme olisi muuten olleet lainkaan varmoja asiasta...

Ilmoittautui? Missä kohtaa? Mitkä naamat? Ketkä eivät olisi olleet lainkaan varmoja asiasta? Onko teilläkin naamat ja missä niitä voi tarkastella? Millainen konklaavi teillä on?

"Jkl-Spektaakkelin" takaa, edestä, sivuilta, ylä- ja alapuolelta löytyy kyllä naamoja, mutta Heariin yhdistyksenä sen enempää Jyväskylän kuin minkään muunkaan kaupungin puolesta en lähtisi niitä liittämään. Radio Hear oli paikalla uutisoimassa asioista, tekemässä reportaasia ja tarkkailemassa tilannetta, periaatteessa samalla lähtöviivalla muiden medioiden kanssa (käytännössä kuitenkin eri viivalla, sillä esimerkiksi taloon tai edes poliisin sulkemien viivojen sisälle kukaan toimittajista ei lähetystä tehtäessä mennyt, toisin kuin esim. YLEn tai Keskisuomalaisen edustajat).

Heariin yhdistyksenä kuuluu käsittääkseni yli 60 henkilöä joista merkittävä osa ei edes asu Jyväskylässä, saati osallistu toimintaan täällä tai missään muuallakaan millään tapaa. Osa Hearin jäsenistä kyllä touhuaa kaikenlaisen toiminnan parissa, mutta silloinkin pyrkimys on tarjota itselle ja muille mukava tapahtuma ja saada Hearin nimeä/imagoa eteenpäin, ihan konkreettisella työllä. Tästä hyvänä esimerkkinä Linnunlaulupubi, jota järjestetään lähinnä Jyväskylässä ja Rovaniemellä. Lisäksi Hear pyrkii olemaan esillä esimerkiksi hyvillä keikoilla äänittämässä ja lähettämässä niitä, mikäli artistit vain itse luvan siihen antavat. Ja yleensä ovat antaneet.

Mihinkään lainvastaiseen Hear ei yhdistyksenä ole millään tapaa liitettävissä. Jopa nettiradiossa soitetusta musiikista maksetaan Teostomaksut.

Ja mitä Seppo Lehtoon tulee, voit itse katsoa artikkelin historian kirjoittajineen, lisäyksineen ja muutoksineen. Artikkelin muodostamiseen osallistuneet henkilöt ovat halunneet kirjoittaa kyseisestä henkilöstä kertovan sivun. Siinäpä se. Yksinkertainen sivu yksinkertaisine asioineen, päällisin puolin yksi lukemattomista muista, mitkä yhtä lailla muodostuvat internetissä milloin mistäkin syystä. Jos koet artikkelin luonteen vääräksi, korjaa toki. Henkilökohtaisesti minua ei kiinnosta Seppo Lehdon asiat millään tapaa, joten on ihan sama mitä hänestä kirjoitetaan (varsinkaan kun ottaa huomioon miehen omat julkilausumat ja niiden sävyn). Poikkeustapauksissa kuitenkin mikäli asianomainen haluaa artikkelinsa poistettavan noudattaa pedian ylläpito hyviä tapoja ja tekee tarvittavat muutokset. Moderointi jää tässä tapauksessa siihen, toisin kuin esimerkiksi wikipediassa. Tarkennettakoon myös vielä, etteivät Hear RY ja Hearpedia ole sama asia, vaikka molemmat tavallaan tukevatkin (ja myös näemmä vesittävät) toistensa periaatteita.

Seppo Lehto ei myöskään ole Hearin jäsen, joten yhdistyksellä ei ole mitään syytä/mielenkiintoa/halua ajaa hänen asioitaan, ts. hyysätä, vaikka yksittäiset henkilöt niin tekisivätkin ja toteuttaisivat mielihalujaan pediassa. Eikä taida miehestä jäsentä koskaan luultavasti tullakaan, vaivanneekohan häntäkin yhdistyksessä se sama "vihervasemmistolaisuus" mistä itse aiemmin kohisit?

Ja kyllä, saa kysyä. Kysy toki lisää niin vältetään turhan disinformaation leviäminen. Ja alappa kirjottaa pediaan!

xibalba

Ja mitä Seppo Lehtoon tulee, ...

"Hörhöpedia" kantaa suurta huolta Sotta-Sepin näkyvyydestä, ja tarjoaa hänelle "uskottavan" ilmoitustaulun? Onko sattuma, että samat poliittisesti värjäytyneet henkilöt ovat olleet avittamassa Jyväskylän talonvaltaus-episodia, johon on kerätty nuoria ja hölmöjä, ja kun he käyttäytyvät siellä niinkuin on odotettavissa, humalassa rääkyen, toteatte heidän olevan "ääliöitä"?

Ei kukaan 13-14v. ole "ääliö", mutta henkilöt jotka ovat heitä neuvoneet saattavat olla. Niin tai näin, nuo videoidut talonvaltaajat tekivät asialleen "Seppo-Lehdot". Kaipa heistäkin tulee Hörhöpediaan aikanaan artikkeli?

Ihmettelen vaan, mitä te oikeastaan puuhaatte?

-

Hearpedia ei kanna huolta mistään muusta kuin sananvapaudesta.

Hearpediaan kirjoittajat (arvioisin äkkiseltään heitä olevan jotakuinkin 50-70) sen sijaan kantavat huolta mm. Seppo Lehdosta, Ritva Santavuoresta, Matti Vanhasesta, Tarja Halosesta, Josif Stalinista, Adolf Hitleristä, Jumalasta, Saatanasta ynnä muista enemmän tai vähemmän eeppisistä hahmoista kertomisesta ja heille ilmoitustaulun tarjoamisesta. Siinä ajassa minkä käytät esim. tämä threadin kasvattamiseen toinen toistaan typerimmillä argumenteilla asiasta (hearpedia) johon et ilmeisesti vieläkään ole perehtynyt riittävästi voisit vaikkapa ilmaista mielipiteitäsi pediassa. Täten saisit itse arvostamillesi asioille ja arvoille haluamasi ilmoitustaulun.

Arvailujeni mukaan on äärimmäisen epätodennäköistä, että Seppo Lehto -artikkelin kirjoittajat olisivat millään tapaa liittyneet Jyväskylän talonvaltaukseen. Mutta mikäli he olisivatkin olleet avittamassa prosessia ja keräämässä sinne ketä tahansa, on asia minulle täysin yhdentekevä. Hear yhdistyksenä ei kuitenkaan liity siihen mitenkään.

Olitkos itse paikalla ja missä vaiheessa? Olivatko paikallaolijat (aktiiviset tai passiviset) sinusta nuoria ja hölmöjä? Onko nuorten ja hölmöjen käytös oletuksellisesti sinusta mm. humalassa rääkymistä? Missä vaiheessa "me" olemme todenneet kenenkään olevan ääliöitä? Itse olen analysoinut kolmen ihmisen toimintaa, enkä itse asiassa niinkään paljoa edes sitä, vaan sitä miten ihmiset joilla on ilmeisen rajallinen käsityskyky ja suppea näkökenttä liittävät heidät koko talonvaltausprosessin olemukseen.

Kunnioitan vanhurskauttasi ja uskoasi ihmisten älyllisiin kykyihin, mutta mielestäni aika moni 13-14 -vuotias on paljon suuremmalla todennäköisyydellä aika helvetin ääliö, jos heille ei tarjoa positiivisia vaikutteita omaksuttavaksi. Ja sama lausunto pätee kyllä kaikkiin ikäluokkiin, yhdentekevää mitä numeroita pyörittelee ja missä haarukassa. Kaikki on minusta kiinni siitä minkä voimien itseään antaa ohjata. Toisten tietä valaisee älyn liekki, toisten jokin muu, toiset taas kulkevat pimeydessä. Valitettavan monet tosin.

Ja mitä videoituja talonvaltaajia olet nähnyt? Jos tarkoitat tuota youtube-pätkää, siinä ei muistaakseni (en jaksa katsoa sitä enää kolmatta kertaa) edes näytetä yhtään valtaajaa kuin ehkä vilaukselta. Kuvissa on lähinnä yleisöä (ja melko tehokkaasti vain pientä osaa siitäkin) poliisin rajaaman alueen ulkopuolella. Keskisuomalaisen videoissahan osa valtaajista kävelee, osa kannetaan ulos talosta. Ei mitään dramatiikkaa. Talon sisällä kuvatussa videossa esiintyvä henkilö taas puhuu asiasta yksittäisenä henkilönä ja talonvaltaajana. Ilman uhitteluja, kirosanoja, ahdistusta tai mitään vastaavaa. Mistä siis assosiointi Lehtoon? Ja artikkeli tulee vaikka heti kun käyt kirjoittamassa.

Ihmettele toki ja esitä asiallisia kysymyksiä, mutta pidä tuo Lehto-fiksaatio omana tietonasi, sillä on tämän threadin sisällä ainoastaan erittäin vähäistä kuriositeettiarvoa. Tyhjänpäiväisiin ja liian kovalla mielipidelatingilla varustettuihin epäolennaisuuksiin takertuminen heikentää keskustelun tasoa aina.

Ja mitä "me" oikeastaan puuhataan? Esimerkiksi tänään olimme eräässä paikallisessa ravintolassa pitämässä avointa kokousta tulevista tapahtumista, nauttimassa keittiön antimia ja virvokkeita sekä seuraamassa sivusilmällä Kärppien peliä. Ihan leppoisaa.

Mitä te puuhaatte?

xibalba
... Olivatko paikallaolijat (aktiiviset tai passiviset) sinusta nuoria ja hölmöjä? ...

Kiinitin huomiota siihen, että joku Hörhöpedi-tyyppi täällä leimasi po. videolla näkyviä rääkyjiä käyttämällä sanaa "ääliö". Ilmaisin jo olevani eri mieltä.

-

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat