Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Sivut

Kommentit (19)

re
Sellaisia "kaupunki-intiaaneja"

Kun taustatoimijoilla on kiinteät yhteydet puolueiden nuoriso- ja opiskelijajärjestöihin, ja ovat ilmeisesti sitä samaa joukkoa, josta tulevat potaskanjauhmisen ammattilaiset rekrytoidaan eduskunta-avustajan tms. välivaiheen kautta, on erikoista että he ovat saattamassa nuoria ja varhaisnuoria tälläiseen toimintaan?

Ei kiinteistöjen haltuunotossa ole sinänsä mitään pahaa, mutta kun siihen liittyy tämä itsetuhoisuutta vahvistava huumekulttuuri ja rähisevä yhteiskunnanvastaisuus...

-

TERÄS NALLEPUH
Mikä on hearpedia?

Jonkinlainen vihervasemmistolaisten ylläpitämä nettisivusto. Toimii myös Seppo Lehdon henkisenä kotina. Siihen liittyy yhdistys, jonka takana olevat fyysiset henkilöt voidaan löytää.

-

Hupsut!

Ei Hearilla ole mitään "omia värejä" (paitsi radion vanhojen nettisivujen vihreä taustaväri ehkä) eikä tuota tapahtumaa järkätty tms. Paikalla oltiin kyllä median edustajana tekemässä radiota ja katselemassa tilannetta ja avoimin mielin liikkeellä kuten asioihin voi muuten myös suhtautua tuon videossakin olevan mustavalkoisuuden sijaan.

Jos tuntuu kovin vääränlaiselta tai vääränväriseltä niin tervetuloa mukaan itse tekemään, voi tehdä vaikka sinisiä tai ruskeita tai keltaisia radiolähetyksiä ja tapahtumia jos siltä tuntuu. Hear kun on avoin eikä pyri määrittelemään itseään tietynlaiseksi. Ei kaikkien tarvi.

Ja ollaan muuten oltu Lutakossa!

http://www.hear.fi/
http://www.hear.fi/yhdistys/?looppi=saannot
http://www.hear.fi/pubi
http://www.hukala.net/aani/tiedostot/hnn010308.mp3
http://www.hukala.net/index.php?subacti ... io_uutiset

iisti
Se että jotkut ovat taustaltaan jonnekin suunnalle kallellaan, ei automaattisesti tarkoita, että joku yhdistys sitä olisi.

"Suuntaan kallellaan"? Kas, poliittisen impeytesi on yhä tallella?? -Tai sitten et ole huomannut kun se vietiin....?

-

Olli V
Videoissa esiintyvien teinien en usko edes tietävän politiikasta. Siitä tietävät jotain, mistä saa pään sekaisin..

Juuri tälläisi huumeilla & päihteillä päätään sekoittavia vasemmistobyrokratiat hakevat joukkoihinsa. Kas kun pitää olla "radikaalia nuorisoa". Hyvä esimerkki on tällekin palstalle kirjoittava "Miffy", jonka kiinnostuksenaiheet ulottuvat huumeiden laillistamisesta perversioihin.

Kun vasemmistolla ei ole muuta porukkaa jäljellä, kuin näitä ura-ohjus-arhinmäkiä, jotka antavat kuvauttaa itseään mielenosoitus taustalla, mutta ehtivät sopivasti häippästä juuri ennenkuin tappelu alkaa, ja sitten "Miffy-stail-joukonjatkot", joiden avulla vasemmistobyrokratia ylläpitää katu-uskottavuuttaan skidien silmissä. Nämä "miffyt" sysätään sitten sivurauteelle ja unohdukseen kun niistä on puristettu kaikki hyöty.

Siellähän makselevat sakkojaan kun "Isot Aktivistit" paistattelevat salamavaloissa linnan boolin äärellä...??!!

Miffy hei, sua on huijattu: "Ne" nussii sua p...eeseen!

-

Oho, monella tapaa mielenkiintoinen aihe.

Lähdetäänpä esimerkiksi tästä linkittämästäsi videosta. Itse olin paikan päällä tarkkailemassa tilannetta mitä töiltäni ja tapaamisiltani ehdin, ja havaitsin sinä aikana porukan seassa kolme erottuvan kovaäänistä henkilöä ehkäpä noin viidenkymmenen ihmisen joukossa. Näistä henkilöistä kaksi näkyy/kuuluu myös videolla ja he lienevät nykyään enemmän tai vähemmän tahtomattaan koko mielenosoituksen personifikoituma. Sääli sinällään.

Sen enempää talonvaltaukseen ja sen aiheuttamaan mediarylläkkään puuttumatta esitän kuitenkin kysymyksen; edustavatko esim. jääkiekkopelissä huonosti käyttäytyvät, kännissä heiluvat ja muille tapahtumaan osallistujille mauttomuuksia huutelevat tietyn joukkueen kannattajat pääsääntöisesti koko joukkueen fanilaumaa vai omaa idioottimaista itseään? Tässä tapauksessa nähdäkseni penaalin tylsimmät kynät vain sattuivat kokoontumaan helpompaan paikkaan, tosin kuuleman mukaan vahingossa. Heille oltiin huomautettu huuteluistaan ja pyydetty siistimään suutaan, tuloksetta.

Mutta videon katsojaluvun perusteella ainakin osa kansasta saakin nyt samaistua jo antiikin Roomassa hyväksihavaittuihin viihdytyskeinoihin; heitetään harhaoppisia jalopeurain kitaan ja naureskellaan, vaikka molemmissa leireissä oltaisiinkin yhtä pihalla siitä minkä takia niin tehdään. Kuten mielestäni nyt ollaankin, tasapuolisesti. Pääpointti lienee kaiketi, että se punatukkanen tyttö nyt vaan sattuu olemaan niin uskomattoman ainutlaatuista, antoisaa ja viihdyttävää katseltavaa, vai? Ei meikästä.

Mitä taas tähän hearpedia-yhteyteen tulee, haluaisin tietää ketä näillä fyysisillä henkilöillä ja heidän poliittisella taustallaan tarkoitetat, Wy Tui Lee. Huomaan, että suhtaudut aiheeseen todella vanhurskaan ristiretkeläisen innolla, mutta tunnut olevan näiden olemattomiin uskovien ohella myös yhtä hukassa päämääräsi suhteen. Oletko varma millaiset ihmiset esimerkiksi hearpedian sisällöstä kokonaisuutena vastaavat? Itse sivustoa lähes perustamisestaan saakka selanneena voin sanoa rehellisesti, että en lähestulkoonkaan.

Hearpedian periaate on tarjota vapaan tiedonvälityksen väylä kenelle tahansa. Sisällön kantavana voimana toimii vain nähdäkseni tietty informaatiodarwinismi, joka kuitenkin esiintyy toisaalta vähemmän sisäsiittoisena ja kapeakatseisena kuin eräissä muissa vastaavissa "vapaissa pedioissa". Toisaalta sitten taas koko hearpedia on käsitettävissä ehkä vain yhtenä vaikeaselkoisimmista ja idioottimaisimmista sisäpiirivitseistä koskaan. Mutta kaiken yläpuolella kimaltelee vain VAPAAN TIEDONVÄLITYKSEN kaikkipyhä olemus. Olettaen kirjoitushistoriasi perusteella esim. mitä blogeja tsekkailet, voisit pienellä tutkimuksella löytää paljonkin vastaavaa (tosin ulkoasultaan vähän kyseenalaista) matskua myös hearpediasta. Kokeilepa vaikka paria poliittisesti epäkorrektia hakusanaa ja jatka artikkelia! Paikoittainen ulosantisi täällä kaikkine vyötärönalusjuttuineen sopisi joukkoon siinä missä jokseenkin näppärä kirjoittelusi esimerkiksi holokaustista topicissa "Kansanmurhat kahden kerroksen väkeä?". Pääsääntönä totisesti on KIRJOTA ITE TAI OO HILI !

Ja itse Hear RY:n tapahtumissa säännöllisesti käyneenä ja itsekin niitä järjestäneenä voin kertoa, etten ole ikinä aistinut minkäänlaista poliittista painostusta tai edes tarjontaa yhtään mihinkään suuntaan. Se, että yhdistys toiminnallaan edustaa arvoja jotka eivät välttämättä ihan täysin mukaile nykyistä tulosvastuullista hyperahdettua markkinataloutta ei käsittääkseni tee siitä automaattisesti "vihervasemmistolaista". Voisitko muuten esimerkiksi sinä, Wy Tui Lee valottaa hieman termin etymologiaa ja syvempää tarkoitusta? Tiedossahan on, että poliittisina liikkeinä molemmilla on omat eturauhasvaivansa, impotenssissa ja myös viagransa, mutta tuntuu, että tuo termi vilisee vain toinen toistaan persoonattomimpien ja informaatioarvoltaan todella kysenalaisten populistihapattajien käytössä. Mikä siis on vihervasemmisto?

Niin ja millä tapaa tuo Miffy-viittaus nyt oli relevantti alkuperäisen aiheen kanssa? Kyllä sinä olet puolesi ilmaissut, mutta älä nyt syötä kaikkea pajunköyttä kerralla. Ja väitätkö todella, että mitkään "vasemmistobyrokratiat" nyt olisi edes mitään potentiaalisia uhkia sen enempää sinulle kuin kenellekään muullekaan? Suomen kansan sisäinen regressio, tarpeeton ylimielisyys, piittaamattomuus kaikkea kohtaan, alistuminen globaalin bisnessirkuksen pelleiksi ja jatkuva autofellaatio ikea-sohvan nurkassa edustavat mielestäni paljon enemmän niitä asioita, joita vastaan tässä pitäisi toimia. Hear on hyvä kanava siihen. Liityppä! Tai jatka keskustelua!

nimim. työssäkäyvä res. kersantti joka mm. yksityisautoilee ja on hearin jäsen.

xibalba
Oho, monella tapaa mielenkiintoinen aihe.

....

Nonniin, hear-porukka ilmoittautui? Arvasimme siis oikein, että JKL:n spektaakkelin takaa löytyivät nämä samat naamat? Oikein hjuva! Emme olisi muuten olleet lainkaan varmoja asiasta...

Miksi te muuten "Hearissa" hyysäätte Seppo Lehtoa tms. puoliammattilaista potaskanheittäjää? Onko teillä kiinteäkin suhde häneen?

Suapha sitä kyssyy.

http://www.hear.fi/pedia/Aluepalauttelija
http://www.hear.fi/pedia/Toiminnot:Haku?search=seppo+lehto&fulltext=Etsi

-

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat