Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Toimittajat, nuo yhteiskunnan ykköstietämättömät vasurisontiaiset näköjään omistavat tämänkin maan. Yksi ja toinenkin tiedostavaa tiedotusoppia lukenut suttupää voi tuosta vain oikeuden hyväksynnällä vaatia kenen tahansa tekstiviestejä vaatia julkisiksi. Toimittajat ovat lähes 100% kommunisteja tai vihreitä, ja tavan rehellisellä kansalaisella ei ole pätkääkään oikeuksia näiden suttujen "edessä tuomiolla". Erotellaan ulkoministeriä liian hyvien USA-suhteiden takia, nimitellään avoimesti homoksi NATO-myönteistä seuraajaa. Ihan selvää kommaritouhua, HS on pahin propagandapaskatorvi joka suhtautuu avoimen myönteisesti katutappelijoihin, polttopulloaktivisteihin, erilaisiin hulluihin ja täyskahjoihin heidihautaloihin joiden tavoite on vain pedata länsimaat nurin islamilaisen vihervallankumouksen tieltä. Vihreät on täysin perseestä, homot liittyy joukoittain niiden riveihin ja rahoittavat täysillä Al Qaidaa, ihme kyllä nuo islamilaiset diktatuurit vihaavat ja teloittavta homoja ja feministejä - mut eihän tuo meidän länsimaisia aktivisteja haittaa: Pääasia että voi vihata hyvinvointiyhteiskuntaa missä kaikilla on hyvät oikeudet ja mielipiteitään saa panna ilmoille.

Sivut

Kommentit (19)

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008

Onko hesarilla lesbo toimittajia vai onko ne vaan jotai heterokomuluusereita?

Ei siihen puoleen paska lehti se on.

Hajoo käsiin ku yrittää lukea..vittu ei voi tuhlata rahaa pariin niittiin millä pysys sivut kiinni.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

olli-san
Seuraa 
Viestejä419
Liittynyt28.1.2007
TERÄS NALLEPUH

Hajoo käsiin ku yrittää lukea..***** ei voi tuhlata rahaa pariin niittiin millä pysys sivut kiinni.

Ehkä se on jonkin sortin älykkyystesti.

Tekisi mieleni haukkua lyttyyn Hesaria ja Tiede-lehteä kustantama Sanoma Oy, mutta kun heidän varatoimitusjohtaja perusti kristillisen tv-kanavan TV7:n, jossa on hyvää ohjelmaa. Ainoa kanava mitä katson sitten kun "24" loppuu.

Hän kai tiesi, että on kustantanut puhdasta paskaa koko ikänsä, ja päätti tehdä parannuksen.

tli
Seuraa 
Viestejä1134
Liittynyt11.11.2005

Tämä ketju voi tietysti olla hieman leikkimielinen provokaatio, mutta on mitä uskomattomin ajatus, että kommunisteillla olisi jotaiin sananvaltaa maan asioihin. Oikeastaan Holkerin hallituksesta (1987-1991) lähtien maassa on harjoitettu niin hurjaa oikeistolaista politiikkaa, että sitä en ainakaan minä olisi voinut edes kuvitella joskus 1970-luvulla tai 1980-luvun alussa.

Kommunistit on kyllä nuijittu niin maan rakoon, että sieltä on aika vaikea nousta, saatikka että he pystyisivät ohjailemaan tätä maata himpun vertaa.

Ärsyttää tuo "kommari" termin tunkemine joka paikkaan. Ei oikeita kommareita ole enää edes olemassa. Hyvä "re". Ole rauhassa. Et elä minkään vallankumouksen uhkan alla. Tule 2000-luvulle. Täällä on sinunlaisillesi ihmisille mukavaa. Ei pelkoa kommareista.

XZQ
Homojen, feministien, muslimien, kommunistien ja vihreiden yhteiselle salaliitolle

Ei se ole edes salainen:

Kuten arabitaustainen nuori oli sanonut mellakoiden aikana:"Te autoitte meitä, me autamme teitä". Militantti antirasismi oli avainasemassa epäluottamuksen muurin rikkomisessa ja keskinäisen kunnioituksen luomisessa Kööpenhaminassa, vaikka näiden kahden ryhmän välillä on edelleen syviä eroja. Toisin kuin Pariisissa, missä yliopistoja ja katuja vallanneet, prekaarisuutta ja Ranskan hallitusta vastaan protestoineet opiskelijat eivät pohjimmiltaan löytäneet yhteyttä mellakoijien kanssa (mielenosoitusten aikana oli itse asiassa jännitteitä opiskelijoiden ja ryöstelyyn ja poliisin vastaiseen taisteluun suuntautuneiden lähiönuorten välillä), on Kööpenhaminassa kaiken viimeaikaisen yhteiskunnallisen liikehdinnän yhteydessä nähty valkoisia ja ei-valkoisia nuoria samalla puolella barrikadia.

http://megafoni.kulma.net/index.php?art=418&am=1

Boysen

Kuten arabitaustainen nuori oli sanonut mellakoiden aikana:"Te autoitte meitä, me autamme teitä".

Siinä näkee mikä taktiikka toimii arabeihinkin. USA:n ja Israelin nykyiseen taktiikkaan arabinuorten vastaus on loogisesti "Te pommititte meitä, me pommitamme teitä". Sitä saa mitä tilaa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat