Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

"Jukka Luoman" eli ryssän lähetystön "valistusupseerin" ylettömän pitkissä viesteissä on ollut viime aikoina jo epätoivoinen sävy, NATO-vastustus ja pelottelu ei purekaan enää ... !!!

Sivut

Kommentit (16)

Petu
Seuraa 
Viestejä2287
Liittynyt17.3.2005
jukranpujut
"Jukka Luoman" eli ryssän lähetystön "valistusupseerin" ylettömän pitkissä viesteissä on ollut viime aikoina jo epätoivoinen sävy, NATO-vastustus ja pelottelu ei purekaan enää ... !!!

Sanohan ,miksi pitäisi mennä Natoon?

OTAPA käteesi Suomen historian kirja tai tutki ajatuksella viimeisen
viidenkymmenen vuoden matelua ryssän edessä ... NATO:ssa olemme
ensi kertaa vapaa ryssän pelosta. Moni Luimuhomo täällä ratsastaa
sillä ja siksi nöyriä ryssänrenkejä maassa riittää .. !!!

Salolainenkin ryssän renki ja homokomukka?

– Venäjän johdon taholta on toistuvasti todettu, että Ukrainan ja Georgian sekä minkä tahansa valtion Nato-jäsenyys, joka on Venäjän rajanaapurina, olisi Venäjälle uhka.

Salolainen arvioi, että Ukrainan ja Georgian Nato-jäsenyyden aikataulu jätettiin Bukarestin huippukokouksessa auki nimenomaan Venäjän vuoksi. Myös Suomi on saanut oman osansa.

– Venäjä on nyt selväsanaisesti usealla suulla, myös Putinin ja Medvedevin suulla, varoittanut Suomea Natoon liittymisestä.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/19737-s ... i-menojaan

SALOLAINEN on "outo lintu" kokoomuksessa, mies oli mukana Venäjän
mönkään menneessä sähköputkijutussakin ... ???

TOTTA kai ryssä nyt pelottelee, kun pelkää, että pelottelun aika alkaa
olla ohi !!! "Herran pelko on herran alku", muista se !!!

jukranpujut
TOTTA kai ryssä nyt pelottelee, kun pelkää, että pelottelun aika alkaa olla ohi !!! "Herran pelko on herran alku", muista se !!!

Taitaa herra multinickiltä mennä sanonnat sekaisin.. "Herran pelko on viisauden alku", kuuluu tuo.

Kerberoosi
jukranpujut
TOTTA kai ryssä nyt pelottelee, kun pelkää, että pelottelun aika alkaa olla ohi !!! "Herran pelko on herran alku", muista se !!!Taitaa herra multinickiltä mennä sanonnat sekaisin.. "Herran pelko on viisauden alku", kuuluu tuo.

KUULUI nöyristelyn aikana, NYT on sävel toinen ... !!!

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007
ralf64

Menikö jo vaivattoman liittymisen ajankohta ohitse?

Ei mielestani. Olisi ollut parempi liittya jo v. 1995, kuten Stubb sanoi.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Petu
Seuraa 
Viestejä2287
Liittynyt17.3.2005
jukranpujut
OTAPA käteesi Suomen historian kirja tai tutki ajatuksella viimeisen
viidenkymmenen vuoden matelua ryssän edessä ... NATO:ssa olemme
ensi kertaa vapaa ryssän pelosta. Moni Luimuhomo täällä ratsastaa
sillä ja siksi nöyriä ryssänrenkejä maassa riittää .. !!!

Ei Suomea pelastanut silloin liitot ,vaan suomalaiset itse . Suomi on pienenä maana aina ollut yksin ,ja tulee olemaan . Otappa kartta esille ja katso ,mikä on meidän maantieteellinen asema . Meidän vaastapuolella on Pietari ja pohjoisessa Murmansk .Lisäksi Venäjä tulee turvamaan öljyn kuljetukset Suomen lahdella .Maailman rauha on turvattavissa uhraamalla Suomi . Meillä olisi velvollisuuksia Natossa ,he eivät tule meitä turvaamaan , se on varma . Olisimme terroristi sodassa , joten olisimme kaikkia hörypäitä vastaan .

miksi ryssää pitää pelätä? siksikö koska on oppinut heitä vihaamaan?

Minä en ainakaan tahdo olla USA:n etuvartioaseman edustajana, enkä muutenkaan edes suomea puolusta, päinvastoin. jos ase käteen pakotetaan, saa pakottaja itse siitä tuta. ihminen on ihminen kansallisuuteen katsomatta.

Stubb nato myönteinen, senkö takia kanerva savustettiin pihalle teetetyn kohun avulla?

samoin vanhasta savustetaan kuin viimeistä sikaa

asioilla jotka eivät edes muille kuulu.

Mutta kansa uskoo mitä roskalehdet kirjoittaa (koko media)

jukranpujut
NATO:ssa olemme
ensi kertaa vapaa ryssän pelosta. !!!

Tarkennuksena tähän, että busse on ensikertaa vapaa ryssän pelosta.
Minä en ainakaan jaksa enää pelätä mörköjä, pimeää enkä ryssiä. Enkä kaikesta pelottelusta huolimatta jaksa muslimejakaan pelätä.

NATO, hyvät business-intressit Venäjälle. Jälkimmäinen on luutavasti se, jota suomalainen teollisuus- ja yritysmaailma kannattavat. En usko, että Venäjä/Aasia-blokki kannattaa NATO:n leviämistä idemmäksi kuin se on nyt. Tarjoavat sen sijaan keskinäisen kaupankäynnin lisäämistä ja ei tuo venäjän kauppa ihan pientä Venäjän/Aasian kanssa suomalaisyritysten kanssa ole.
Jos Suomesta tulee NATO-maa. Kaupankäynnin tielle tulee ihmeellistä ihmeellisimpiä kiemuroita. Venäläinen kyllä hallitsee ne kiemurat. Se taasen tietää suomalaiselle työväelle ja yrityksille huonoa.
Ja ne hemmetin eläkkeetkin pitäis jonkun maksaa eläköityvälle suur-massalle.

jukranpujut
OTAPA käteesi Suomen historian kirja tai tutki ajatuksella viimeisen
viidenkymmenen vuoden matelua ryssän edessä ... NATO:ssa olemme
ensi kertaa vapaa ryssän pelosta. Moni Luimuhomo täällä ratsastaa
sillä ja siksi nöyriä ryssänrenkejä maassa riittää .. !!!
kun olemme natossa, suomi jotenki irtaantuu euraasiasta, samalla ruotsi ja norja nousevat kohti pohjoisnapaa, kun tanska taas taipuu litteäksi saksaa vasten, jotta suomi mahtuu muljahtamaan välistä, siinä synnytys tapahtuu. kulkeudumme atlantin yli ja liimaudumme uuteen isäntään.

Vai kuvittelitko, että kun olemme NATO sanan alla, suomen ja venäjän välille syntyy läpipääsemätön voimakenttä?? vai luulitko, että kyseinen asia todella estää venäjää tänne tulemasta, jos todella haluavat.

Sanopas vielä se, paljonko neljäsosa new yourkin kokoinen kansa oikeasti tuntuu jossain USA:n mittakaavassa??

Pitävätkö he ihmisiä todella arvossa, vaiko ideologiaansa??

Kumpi on tärkeämpää?? olla oikeamielinen vai viisas?

oikeamieliset ovat kovin fanaattisia

sinä varmaan uskot, että edelleen suomalainen vastaa kymmentä ryssää, ja olet rinta rottingilla valmis vaikka heti menemään sotaan venäjää vastaan. Siinä kaveritkin taputtas selkää ja pitäs tosi sankarina..

aatteles, mitkä mahkut mitaleillekin.

Itselleni Venäjä niminen aivopesu laitteisto on siltikin maayhteydessä suomi nimisen aivopesu laitteiston kanssa, jossa molemmat laitteistot pyrkivät luomaan kansoille "OMAN" identiteetin, jota kyseisten valtioiden vallanpitäjät sitten käyttävät hyväkseen , luoden velvollisuuden tunteita alaisiinsa, jotta tätä pitää suojella, ja sen eteen rehkiä koko elämänsä jne.

Sinulta koko homma menee ohi etkä näe mitä tapahtuu, koska saat siitä niin suuria tunnereaktioita, ettet muuta koekaan, kuin ne fiilikset mitä sinut on opetettukin tuntemaan. Sellaisia triggereitä joiden avulla reagoit juuri tahdotun/odotetunlaisesti.

Silloin kun suomea ei vielä ollut, ei ollut suomalaisiakaan, eikä ollut kansallisperinnettäkään sen kummemmin.

Ja mitä on suomalainen kulttuuri tänä päivänä.. Sen ymmärrät parhaiten siten kuin kuvittelisit,e ttä sinä olet joku ulkomaalainen joka on juuri tullut suomeen, ja katsoo miten ihmiset täällä elää ja toimii toinen toisensa kanssa. Se kulttuuri on sitä mitä me jokapäivänä täällä teemme, millaisia valintoja teemme, jne.. Ei sitä mitä ajattelemme sen olevan tai olleen. Aivan samaa kuin sinä koet kun menet ulkomaille. kulttuuri on sitä miten he elävät. Kuitenkin se on vain totuttu tapa, jolla elämme, ei itse me. me voimme tottua mihin vain, ja pitää sitä normaalina. Monet meistä tosin pitää sitä ainoana oikeana tapana elää, ja nämä ihmiset ovat oikeamielisia, ylpeitä, ja toisia syyttäviä.. itse en tiedä mikä on oikea tapa, mutta sen verran tiedän, että kusessa ollaan kuus nolla, kuuluttiin natoon tai ei, ei venäjän takia, vaan energiapulan takia.

Ai niin, unohdit varmaan, että saamme ison osan energiastamme venäjältä. Kuinka paljon USA on valmis tuottamaan energiaa suomeen, kun se itsekin tarvitsee yhä suurempia määriä energiaa itsekin, ja oikeastaan valtaosan, USA tuottaa muista maista omaan maahansa., siis energiasta. Kivihiili ja maakaasu kaiketi pääosin kanadasta, öljyt lähi-idästä, uraania kaiketi saavat vielä omilta mannuiltaan, sen riittäessä noin 20-50 vuodeksi vielä, USA.n sisäisesti. kuten tiedät, USA:n sisäinen öljyntuotanto koki peakin 1970 luvulla, ja siitä asti se on ollut yhä isommissa määrin ulkoatuodun energian varassa. ehkä tämäkin kertoo sinulle, että USA itse on kovinkin pulassa.

samaa nauroi kiinalainen diplomaatti suomen tv:ssä. Siis sitä, että USA on kulutusjuhlineen käyttänyt omat energiansa, ja nyt epätoivoissaan pyrkii pitämään asemansa perin väkivaltaisesti , tietäen, että asema menetetään HETI, jos heillä talous notkahtaa ja joku, esim iraki menetetään silloin on USA:n peli pelattu. Venäjällä ja kiinalla itsellään on energiaa, ja ehkä juuri siksi, Venäläiset "romahti", koska laskivat, että vielä ei kannata lähteä nousuun, vaan vasta kun USA on todella riippuvainen ulkoa tuodusta energiasta

kuten huomaat, vasta viimeaikoina kiina on avannut rajansa, sallien teknologian saapuvan maahansa. Samalla, jos olet huomannut, kiina on alkanut nykyaikaistamaan suurella tempolla omaa arsenaaliaan, jossa miehiä riittää.

Virheen USA teki siinäkin, että veti diilit pakistanin, eikä Intian kanssa. Jos siis ajatellaan sitä, missä maassa on eniten ihmisiä/työvoimaa/mahdollisia sotilaita:)

toki pakistan sopi kuvioihin siksi, koska on IRanin toisella puolen, afganistanin kanssa, irakin ollessa länsipuolella, ja meren sitten etelässä, iraniin nähden.

Kyllä muutkin maat voivat olla yhtä röyhkeitä kuin mitä USA on ollut, Mutta on vain parempi, etteivät ole olleet, koska USA nykyisellä toimellaan on ryvettänyt maineensa maailman kansojen silmissä aika totaalisesti, ja vaatii aika perhanan moisia ponnisteluita, että se maine saataisiin puhdistettua

minä siis en suosittele, että mentäisiin savijättiläisen jalkoihin turvaan, kaatuu vain päälle.

Se että sillä n "taloudellinen" etulyönti asema muihn kansoihin nähden, johtuu vain paperileikeistä. kuka tahansa maa voi koska tahansa sanoa, että ne sopimukset mitä on tehty, eivät enää olekaan valideja. kuten esimerkiksi venezuelassa presidentti teki. kaappasi öljyt takaisin valtion haltuun ja kansallisti. Se että paperit inttävät, että jotkut lätäköt kuuluu USA;lle, niillä pyyhittiin persettä, ja todellisuus venezuelan sisällä oli aivan muuta.

Niin, sekin kertoo USAN hädästä, siis se, että sillä on valtionvelkaa aika perhanan paljon

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat