Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

huomasin just hauskan jutun: kun pitää shiftiä pitkään pohjassa pääsee valitsemaan näppäimien toiston suodatuksen asetuksia: sieltä kun räppää päälle sen asetuksen missä shift; alt ja ctrl nappulat jäävät pohjaan lock nappuloiden tapaan ja painaaa esim ctr:ia ja ottaa sen jälkeen toiminnon pois päältä; niin se ctrl:n lukitus jää päälle eikä sitä saa pois ctr_nappulaa painamalla:

tällä kikalla saa estettyä shiftin toiminnan kokonaan ja isoja kirjaimia saa vain caps lockin avulla ja nekin käänteisti; uudet sivut aukeavat aina uuteen ikkunaan; hiirellä kun klikkaa tekstikenttää tulee automaattisesti maalanneeksi tekstiä ja maalautoiminnosta ei pääse eroon ainakaan kovin kätevästi ym: kone on siis aika mahdoton käyttää

pahoittelut pilkkujen ym: välimerkkien ja kirjoitusvihreiden takia: ei pysty korjaamaan tekstiä muuten kuin pyyhkimällä kaiken pois lopusta virheeseen asti

Kommentit (3)

"Källi"
Taas muistui mieleeni ne ajat kun päälärillä (Aslak eräässä kirjoituksessa) haettiin kaupasta maitoa. Siihen aikaan kaupanmaidosta saatiin rettaakin.
Huonomuistinen ihminen kokee ja nautii uudelleen tapahtumista. Hyvämuistisella ei ole tuota naitintoa suotu.

Suurin piirtein sama kuin tonkka? Eli ämpäri, sanko, astia, kannu... ehkä joku muovisen jerrykannun tapainen on lähimpänä täällä meillä päin. Mitä lie sitten tarkoittanut siellä jossain teillä päin?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat