Seuraa 
Viestejä45973

Piri Reis
http://fi.wikipedia.org/wiki/Piri_Reis
http://www.sunpoint.net/~patato/kirje317.html
http://www.world-mysteries.com/pirireis_2maps.jpg

Oronteus Finaeus
http://xoomer.alice.it/dicuoghi/Piri_Reis/Finaeus.jpg
http://www.geocities.com/fupec_colombia ... onteus.jpg

Todella outoja juttuja löysin netistä, onko jollais lisä tietoa noista kartoista, jotka on "tehty" 1500 luvulla ja joissa näkyy etelämanner?
onko nuo väärennöksiä vai muuten vaan selittämättömiä?

on hyvin vaikea uskoa, että Antarktiksella käytiin 4000 eKr?

  • ylös 1
  • alas 2

Kommentit (6)

Vierailija

Ne on varmaan ollut ne Gilgamesia edeltävät Sumerin kuninkaat ketkä siellä Antarktiksella on käyneet lentävillä pyramideillaan.

Keijona
Seuraa 
Viestejä36246

Koulutetun  arvomaailman kyseenalaistava  informaatio ei validoidaan palstalla,  haukkumalla. Samoin kuin kovasti koulutetut koirat räksyttää tuntemattomalle. 

Ei sovi vanha viisaus  palstalaisten arvomaailmaan ja siksi myöskään ymmärrykseen. Koulutettujen  ihmisten  kehityskäsitys (ikuisesti parempaan) on kyllä murenemassa. Vasta vanhan maailmankuvan hajottua voivat hyväksyä, että ihmiset ovat olleet älykkäitä tuhansien vuosien ajan. No broblem faktat ja totuus alkavat olla tapeetilla siinä mittakaavassa, että lapsellisetkin kohta ymmärtää, Trump, maahanmuutto, saastuminen, ja lukuisat muut ongelmat palauttaa kyllä, helppoa ja mukavaa tavoittelijat järkiinsä, ennemmin tai myöhemmin, väistämättä.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Keijona
Seuraa 
Viestejä36246

Wikin linkistä.

"Arveltiin, että maapallon pysyminen tasapainossa vaati suuren eteläisen maamassan olemassaoloa."

Mutta maapallohan ei ole tasapainossa ja pyöri suoraan akseliinsa ympäri aurinkoon  nähden, kuten muut planeetat, vaan heiluu  poikkeuksellisesti ja holtittomasti. Ehkä kun trump sulattaa jäätiköt, niin painopisteet muuttuu ja tilanne oikeea.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Keijona
Seuraa 
Viestejä36246

"on hyvin vaikea uskoa, että Antarktiksella käytiin 4000 eKr"

Toisille enemmän ja toisille vähemmän, mitä enemmän on kerännyt ristiriitaista tietoa, sitä vaikeampi on uskoa erilaista. 

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Keijona
Seuraa 
Viestejä36246

"Koulutetun  arvomaailman kyseenalaistava  informaatio ei validoidaan palstalla"

Näinhän se homma  demokratiassa ja joukkovallassa menee, ensin  kyseenalaistetaan vähemmistön vastakkainen näkemys,  sitten vastakkainen vaihtoehto media , sitten vastakkaisen information tuottaja.  Kun tarpeksi  lauma kasvaa niin aletaan kyseenalaistamaan vallitsevat auktoriteettit,  ensin  informaation lähde, valtamedia, sitten infon  tuottaja, siis  valtatiede.  Ja kun edetään, niin kohta omaa ohjelmointia siis  koulutusta ja arvomaailman perustaa aletaan miettimään ja  kyseenalaistamaan. Sen jälkeen vasta uusi voi syntyä uusi  arvomailma ja sitäkautta käyttäytymisen muutos. Tyvestä puuhun mennään.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat