Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Totuus on se että noudattaa Taivaan Isän, tai syvyyksien ruhtinaan määräyksiä, ne antavat elämän...

Valhe on ruveta noudattamaan omaa tahtoaan, sillä silloin se ajautuu sen hengen orjuuteen, joka yhä vaikuttaa tottelemattomissa ihmisissä!

Sinä itse et voi olla tuo henki tai edes sen liha, sillä sulla ei oo tarpeex voimaa! Enkä tarkoita nyt fyysistä, se on lähes turhaa!

Mutta jos sulla ei oo voimaa, onko energiaa? Vai onko järkeä?

Sumeus on se että et kertakaikkiaan tiedä kenenkä tahtoa noudatat, silloin oot naisen vallassa, nainen on juuri tuo!

Tai kyllähän Nainen tiesi noudattaneensa Saatanan viettelystä, kun otti keskimmäisestä puusta, josta Juumala(tämän Isä apinagorilla) oli ottanut ennen tätä, kun antoi eevan aadamille ensimmäiseksi "pojakseen!"

Miehelle on liian suuri häpeä tulla peteyksi, ellei sitten oo sellainen häpeällinen mies joka masokistisesti nauttii siitä!

Nainen tuntee totuuden ILON "syökäämme" siis nainen niin meistä tullee iloisia! Mies tietää totuuden, että kuolee sen ensimmäisen tapetun hyttysen takia, jonka hän raa-asti murhasi! Sanotaanhan SYö minut niin minussa pysyt! Mutta jos et halua naisessa pysyä, et tee tälle mitään, et hyvää etkä pahaa!

Mutta jos nainen tekee itsestään miehen ja mies naisen nämä pääsevät elämään tulevissa valtakunnissa, vaikka totuus on, että nämä säilyttävät sukupuolensa siitä huolimatta!

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat