Seuraa 
Viestejä13039

Onko nenätippuri todellinen tauti vai onko koko juttu täysin keksitty? Kaverille oli käynyt nolosti ja kertoi siitä [size=100:2f49gst4]Yölinjalla[/size:2f49gst4]. (Quicktime)

Tekevälle sattuu.

[size=75:2f49gst4]Edit: Lisäänpä pienellä tällaisen disclaimerin: Tämä juttu on tosiaan aika sivistymätön, eikä varmaankaan ole kaikkien mielestä hauska. Itsekin olen vähän kahden vaiheilla; hauska vai typerä. Toisaalta typerä on joskus hauskaa. Jos pipo tai nuttura kiristää, ei ehkä kannata kuunnella.[/size:2f49gst4]

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

salai
Seuraa 
Viestejä9185

Vaikka Asimov pari päivää takaperin meikäläistä huumorintajuttomaksi epäilikin, tämä nauratti kovasti.

Pistän kiertoon, tietysti disclaimereilla varustettuna.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
asdf
Onko nenätippuri todellinen tauti vai onko koko juttu täysin keksitty? Kaverille oli käynyt nolosti ja kertoi siitä [size=100:1jazluc2]Yölinjalla[/size:1jazluc2]. (Quicktime)

Tekevälle sattuu.

[size=75:1jazluc2]Edit: Lisäänpä pienellä tällaisen disclaimerin: Tämä juttu on tosiaan aika sivistymätön, eikä varmaankaan ole kaikkien mielestä hauska. Itsekin olen vähän kahden vaiheilla; hauska vai typerä. Toisaalta typerä on joskus hauskaa. Jos pipo tai nuttura kiristää, ei ehkä kannata kuunnella.[/size:1jazluc2]

Heh, heh , limakalvothan nenässäkin.........

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat