Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

http://i179.photobucket.com/albums/w316 ... uva571.jpg

Eli löysin tuon kiven takapihalta joskus vuosia sitten, tuo kivi on kuin koneella työstetty, mutta en kertakaikkiaan löydä mitään käyttötarkoitusta, tuon linkin takana (en saanut sitä mahtumaan tänne siedättävään kokoon) on kuva tuon kiven alapuolesta missä on noin peukalonpään paksuinen symmetrinen ympyrän muotoinen kolo, ilmeisesti tarkoitettu jotain kiinnitystä varten.

Kivi on kämmenen mittainen ja painaa n. 500g.

Onko jollain tietoa mikä mahtaa olla homman nimi? Saisiko jollain sorvilla aikaseksi tuollaista, vai onko kiven käsittelyyn omat vehkeet?

Talosta ei löydy mitään, mikä viittaisi tarvitsevan tuonkaltaista kiveä ollakseen, hiffasitteko?

Sivut

Kommentit (33)

UFO?

Tai sitten testikappale. Harvinaisen ruma, joten tuskin siitä tosissaan on mitään koristetta yritetty tehdä. Tehdäänhän kivestä monenlaisia koristeita. Kiveä ei ihan voi sorvata puun tapaan, vaan pitää olla ennemminkin hiovia kuin leikkaavia laitteita.

valtiokonttorin elatti
Joko se taas löyty.

Ihan samaa mietin minäkin.
No, ihan kiva että tulee välillä vähän tieteellisempiäkin aiheita. Tälläkin hetkellä suurin osa viesteistä koskee homojen juhannusta ja muslimien solvaamista.

Näyttää jonkin jalalta, että ohuemmaksi sorvattu varsi olisi katkennut. Jos on vaikka ollut joku lintujen pesuallas tai korkea kivinen tuhkakuppi tai jotain.

Juro Vonkaaja
Seuraa 
Viestejä274
Liittynyt8.9.2006

Neardenthaliksen nuijahan tuo on, tai siis sen lyöntipää kun varsi näkyy katkenneen. Ja nimenomaan seremonialliseen (mihin jumalaan mahtoivat uskoa?) käyttöön tehty, kun on noin huolella viimeistelty. Metsästysaseet olivat robustimpaa tuotantoa.

Myllää pihasi kunnolla niin voit löytää puuttuvan varren. Ulkomaiset alan keräilijät maksaa tuosta maltaita. Museoiden kynnet tuskin siihen pystyy ellet tyydy pelkkään löytäjän nimeen museon esittelylätkässä.

Fatbastardin arvaus tuntuu aika hyvältä (jonkin jalka). Noin päin, kuin kuvattuna - sillä ainakin minusta näyttää ylösalaisin typerältä
Onko naapuriin niin pitkä matka, ettei se olisi voinut sieltä heitettynä lentää?

Marssilainen
Oliko edellisen ketjun vastaukset niin huonoja, ettei sitä saattanut nostaa esiin?
Ei se ketju varmaankaan ollut huono. Tässä on nyt ollut sellaista pientä kuohuntaa tämän foorumin jutuissa. Viethan on nyt pääosin korjattu. Viestejä, ketjuja on hyvinkin saattanut kadota ihan ylläpitäjästä riippumatta.

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337
Liittynyt29.3.2005

Selvä homma. Olenkin huomannut foorumin olevan nurin aika usein.

Jännä aihe valehtelijoidenklubille silti. Veikkaukseni on edelleen joku puutarhamyymälän koriste-esineen tyviosa.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

päkäpää
Mitä täs nyt tapahtuu? Ihan eri ketju.

Heh. Ole huoletta. Kaikki OK. Tuo löytösi taitaa olla ihan teollisen kiviveistämön tekosia. Näyttäis siltä, että on jalusta jollekin isommalle, joko maljalle, tai patsaalle. Ei se ainakaan ole ollut Graalin maljan jalustana

Mutta, mutta. Koska tulee lisää. Sitähän tässä jännään.

Lemmikkifisuja.....niitä on jo ainankin 139 ja lisää tulee

Okei. Muistaakseni kirjoitin muuten tämän aloituksen ennen sitä toista samankaltaista, mutta en päässyt postaamaan tätä kun forumi jumitti silloin.

Se pulpahti sittenkin pintaan

Fisuista en sitten tiedä. Huonosti sikiävää lajia joten täytyy olla optimistinen.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat