Seuraa 
Viestejä45973

Ekumeenisessa hengessä voisi luoda sellaisen kattokirkon, jossa yhdistyvät muslimien, kristittyjen ja juutalaisten opit!

Mutta niinkuin Nebukadnessarin näky kultaisesta patsaasta, jonka varpaissa oli savea ja rautaa, eivät nämäkään yhdisty sitten lopultakaan...

Kunnes "vuoresta" irotaa pala, joka särkee tuon rienaavan Ihmisen kuvan, ja muodostaa sellaisen yhdentymän, joka kestää ikuisesti, tai niinkauan kuin aikaa riittää!

Krimujutskuhinduismi on uskontoni!

Tieteeni on vielä vaillinaista, se koostuu lähinnä, fysiikasta(juuri), matematiikasta(varsi ja kemiasta)(joka on niiden hedelmä)

Biologia ja psykologia tulee yhdentymään! Geeniteknologia on sekin hassu yritelmä tajuta muutaman koodin avulla eliöiden rakentumista, mutta jos sen uskoo on sekin totta... Usko on 4. askelma kohti epätietoa(5), joka puolestaan askel kohti kaikkitietävyyttä(6)... Alimmat askelmat ovat 1 on kielteisyys, myönteisyys ja epäily!

Nuo numerot eivät toki ole välttämättömiä omaksua, ja voit yrittää kehittää ominaisuuksia satunnaisessa järjestyksessä, tai sitten noudattaa jokaista käskyä, jonka saat vaikkapa tältä näyttöpäätteeltä!

Mutta tyvestä puuhun noustaan! Kaikkien omainaisuuksien on vaikutettava niiden hallitsijoissa, mutta tokihan voit määritellä itsellesi uuden ominaisuuden(tiedon puun hedelmä), johon kyllä kuolet, mutta niinhän meille täällä käy... Tai jolle ei käy - ei voita!

Ja voihan olla, että vain 1 voittaa(kuolee) ja se on Juumala poikineen ja palvelijat pääsevät osingoille ja orjat sitten kiduttavat herrojaan kaikkein innokkaimmin!

Mutta Saatana ei kuole! Se ei voita! Se löytää aina uuden ilmenemismuodon, jossain kovan materian ja valheen maailmasta!

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat